Word member Sluit je aan bij de club

Ben jij een echte goaldigger? Vol met ideeën voor je carrière? IJzersterke plannen, energie en ambitie? Kan je wel wat support en handige tools gebruiken van succesvolle vrouwen om je bedrijf te laten groeien en wil je je netwerk vergroten?

 

Kom naar The Goaldiggers Club Session!

Wil je alvast proeven aan het membership van The Goaldiggers Club? San zijn The Goaldigger Club Session’s hier perfect voor. Op de Session verzamelen we een rits inspirerende vrouwen die hun wisdom en learnings op hun pad naar succes met jou delen. We creëren een veilige plek waar je van like-minded vrouwen kunt leren. Het is een dag gevuld met masterclasses, Q&A’s en een paneldiscussie met inspirerende vrouwelijke sprekers. We pakken door met extra’s: van professionele headshots tot een boost van goaldigger brands en van businesscoaching tot een goed gevulde goodiebag. Je wordt de hele dag goed verzorgd met drankjes, een lunch en snacks. We eindigen de dag met The Goaldiggers Club borrel en je gaat naar huis met een tas vol goodies, frisse moed, nieuwe contacten, learnings en heel veel nieuwe inspiratie.

Wat kan je verwachten?

The Goaldiggers Club fouder Eve Tomaszewski als host en moderator

Laat een professionele headshot maken

Een leerzaam programma & inspirerende talks van female topsprekers

Een volledig verzorgde dag met treats, lunch en drankjes.

Netwerken met like-minded vrouwen

Een boost door Goaldigger brands

Stel je carrièrevragen in de coach corner

Een goedgevulde goodiebag

Samen de dag afsluiten tijdens The Goaldiggers Club borrel

Daarom lukt het hen ook!

Achter elke succesvolle vrouw staat een hele club succesvolle vrouwen. Wij geloven dat ondernemende vrouwen al hun zakelijke goals kunnen bereiken door elkaar te inspireren en naar een hoger niveau te tillen. Daarom hebben we The Goaldigger membership. Als member heb jij je eigen besloten netwerk van Goaldigger vrouwen die hun ambitiedoelen willen halen. Jij kunt hun helpen, en zij helpen jou. Wil je alvast proeven aan het membership dan zijn The Goaldigger Club Sessions hier perfect voor. Je kan op deze dag ervaren hoe het is om je omringen met gelijkgestemde vrouwen. Bevalt het je, en wil je je  eigen vaste groep van gelijkgestemden dan kun je member worden. Je krijgt dan altijd korting op The Goaldigger Club Sessions.

The Goaldiggers Club Session wordt gehost door mij, Eve Tomaszewski. Ik ben founder van The Goaldiggers Club met een missie om onze kracht te verenigen. Wil je hier ook onderdeel van zijn?

Ook jou gaat het lukken!

The Goaldiggers Club Session is een dag gevuld met masterclasses, Q&A’s en een paneldiscussie met inspirerende vrouwen.

Hear, hear, dit vinden anderen goaldiggers

“Ik ben groot fan van The Goaldiggers Club. Waar je ook staat in je leven en op welke positie je je ook bevindt. Het is fantastisch om de persoonlijke en vaak kwetsbare verhalen van succesvolle vrouwen te horen. Prachtig om te zien dat Eve de girlpower krachten bundelt en het samenhorigheidsgevoel in de live talks overheerst. The Goaldiggers Club inspireert, aspireert en motiveert. Ik zou elke carrièregerichte vrouw aanbevelen om een bijeenkomst bij te wonen.”

Coco Chloë Aarts, Corporate Communications Director L’Oréal Nederland

“Begin 2017 werd ik voor het eerst in contact gebracht met The Goaldiggers Club en het concept sprak mij direct aan. Eve weet via The Goaldiggers Club inhoudelijke content te brengen. Daarnaast weet Eve de juiste mensen om zich heen te verzamelen en brengt ze ondernemende vrouwen op een eenvoudige manier met elkaar in contact. Dat maakt The Goaldiggers Club voor mij een uniek concept waar ik als ondernemer van inspiratie uithaal!”

Annelien Schuldink, Founder en eigenaar Ivy Loise

“Ik put kracht uit alle inspirerende verhalen van vrouwen waarin niet alleen de succesverhalen, maar ook alle struggles gedeeld worden. Want ondernemen is naast heel erg leuk, gewoon keihard werken. The Goaldiggers Club springt daar goed op in door online tip & tricks te delen en de vrouwen zelf aan het woord te laten. On- en offline komen samen tijdens het event The Goaldiggers Club Session, een bijzondere dag vol goede tips, mooie verhalen, lekker eten en leuk gezelschap.”

Elisah Jacobs, Founder Interior Junkie

Een terugblik op vorige edities

De Aftermovie

Wil je alvast sfeerproeven? Kijk dan hieronder naar de aftermovie van The Goaldiggers Club Session van vorige keer. Andere sprekers, andere verhalen maar dezelfde groep van unstoppable Goaldiggers.

De partners

logo-monogram arrow-long play usp-events usp-female usp-glasses usp-killertips usp-magic