Word member Sluit je aan bij de club

Achter elke succesvolle vrouw, staat een club succesvolle vrouwen

The Goaldiggers Club
Member Deuren geopend!

Je hebt een hoop ideeën die je wil verwezenlijken in je ambities. Je weet niet altijd precies waar je moet beginnen. Maar een ding weet je zeker: je gaat het doen! Je hebt doorzettingsvermogen en passie voor je vak. Alleen kom je er wel. Maar je weet donders goed dat je in een stroomversnelling komt met wat hulp van anderen. En je weet ook dat jij op jouw beurt anderen kan helpen met een zetje. Voor anderen heb je het helder. En als het om jezelf gaat is het net wat lastiger. Maar waar zijn die vrouwen met dezelfde uitdagende ambities om je mee te omringen? Vrouwen die ook flinke stappen willen maken in hun carrière?

Word nu club member
Finally, it’s here. The Goaldiggers Club opent haar deuren vanaf nu het hele jaar door met The Goaldiggers Club Membership.
YES! IK WIL CLUBMEMBER WORDEN

The Goaldiggers Club Member

Als member heb jij je eigen besloten netwerk van Goaldigger vrouwen die net zo graag als jij hun ambitiedoelen willen halen. Een vaste club. Jij kunt hun helpen en zij helpen jou. De vrouwen in The Goaldigger Club Member steunen en supporten elkaar naar the next level in hun carrière. 

We zijn allemaal op zoek naar de volgende slimme stap om onze carrière een boost te geven. Bij zo’n belangrijke keuze wil je goed overwegen. Hoe fijn zou het zijn om een plek te hebben waar je heen kan met je vragen, op dagen dat je het even niet ziet zitten of wanneer je juist je grootste succes behaalt? 

Face it, ondernemen, knallen in loondienst, met je torenhoge ambitie, het kan soms verrekte eenzaam zijn. Of een battle. Wij omringen ons al jaren met ambitieuze en de meest succesvolle vrouwen. Want je weet, waar je mee omgaat, steekt aan! Samen groei je groter dan alleen.

Achter elke succesvolle vrouw, staat een club succesvolle vrouwen

Wij geloven dat ondernemende vrouwen al hun zakelijke goals kunnen bereiken door elkaar te inspireren en naar een hoger niveau te tillen. Of je nou starter bent of wil doorgroeien. Alle vrouwen die in jouw ogen succesvol zijn omringen zich met anderen voor advies of tips. Zelfs degene die aan de top staan. Het is fijn als iemand je kan prikkelen waardoor jij jezelf kunt verbeteren en groeien. Als jij groeit, groeien je ambities mee. Dus omring je je met een netwerk van like-minded vrouwen, dan omring je jezelf met groei.

Clubmember worden

[De deuren gaan nu open voor de eerste honderd vrouwen, zij krijgen net als jij dit once in a lifetime aanbod!]

Dit houdt het membership precies in:

1. 4x per jaar toegang tot de membersonly The Goaldiggers Club netwerkborrel

Kom in contact met de andere members, ontmoet ze in real life, vergroot je netwerk en steun elkaar. Ontmoet special guests uit Eve’s netwerk die je het hemd van het lijf kunt vragen en waarmee je kunt netwerken.

 

2. Video’s van alle talks van The Goaldiggers Club Session’s

Kijk en luister alle slimme adviezen en tips van de sprekers terug om ze direct te kunnen gebruiken in jouw carrière.

 

3. Toegang tot de besloten Facebook groep voor members

Voor al je dagelijkse vragen, steun, support van en aan andere members. Maar ook de omgeving voor online masterclasses speciaal voor members. Over businesstopics waar binnen de groep behoefte aan is.

 

4.  Maandelijkse online Q&A met Eve Tomaszewski, founder The Goaldiggers Club

Stel je belangrijkste vragen aan Eve en zij gaat op zoek naar het antwoord voor je binnen haar netwerk van experts.

 

5. 30% korting op The Goaldiggers Club Session’s

Wil je de sprekers van The Goaldigger Club Session’s live ontmoeten? Dan krijg jij 30% korting op de reguliere entreeprijs als member. Dit hoogste kortingspercentage is alléén beschikbaar voor members en zal uit loyaliteit nooit beschikbaar zijn voor niet-members.

 

6. Worksheets om je dichterbij je goals te brengen en je business dreams uit te laten komen.

Je krijgt worksheets op het gebied van opstart van je bedrijf, productief werken, de juist mindset en het creëren van content toegestuurd. Om inspiratie en ideeën om te zetten naar concrete doelen. Yes, je gaat het doen, stap voor stap!

 

7. Exclusieve content die alleen toegankelijk is voor jou als member

Straight in je mailbox!

 

8. Als member krijgen je een podium in onze blogs en artikelen op de website van The Goaldiggers Club

Over wie kunnen we beter schrijven dan jou?! Je bent de ultieme goaldigger!

Investering:

Word NU* clubmember voor maar €250 ex btw per jaar.
Of betaal €24,95 ex btw in 12 termijnen via automatisch incasso.


*ben je eenmaal lid, dan behoud je voor altijd dezelfde member fee. Ook als onze prijzen stijgen.

“The Goaldiggers Club bestaat uit ondernemende vrouwen die allemaal ambitieus zijn en elkaar willen helpen. Het is een club vrouwen met verschillende expertises, waardoor je ook andere invalshoeken krijgt. Erg interessant! Daarbij is het fijn om even op een andere manier bezig te zijn met ondernemen, namelijk netwerken en kennis opdoen. Door het bijwonen van de The Goaldiggers Club session heb ik de knoop doorgehakt om nu écht met personal branding aan de slag te gaan. Best wel spannend, maar na 5 jaar ondernemen is het nu de tijd om mezelf meer te laten zien.  Ondertussen sta ik binnenkort met een interview in een magazine, heb ik mijn Instagram account een upgrade gegeven en staat er een pr-traject op de planning.”

Tineke Meeder-Rosbergen

Eigenaar Webshop Weddingdeco.nl, Partydeco.nl & Welovedeco.nl

“Wat ik zo tof vind aan The Goaldiggers Club is de wil om elkaar te helpen. De sfeer is heel open, inspirerend en iedereen wil elkaar graag helpen door zijn eigen ervaringen te delen. Dat heeft ervoor gezorgd dat ik de moed had om mijn vaste baan op te zeggen. Uiteindelijk lijkt het achteraf allemaal heel logisch. The Goaldiggers Club gaf mij dat zetje waardoor ik inzag dat dit je juiste keuze is en dat ik het aan kan. Vanaf dat moment is het heel hard gegaan. Ik ben nu bezig met de styling van verschillende hotels in grote steden in Nederland.”

Fleur Holl 

Founder STUDIO188 interieurontwerp, styling en conceptontwikkeling.

Wanneer kun je member worden?

We vormen een warme hechte groep van members. Dat is exact de reden waarom de groep niet onbeperkt kan groeien. Het membership is daarom toegankelijk voor een beperkt aantal leden. Is de club vol, dan kom je op een wachtlijst. 

Ben je wel eens naar één van The Goaldiggers Club Session’s geweest van The Goaldiggers Club?

Dan heb je de positieve vibe geproefd van de groep tijdens een dag vol carrière inspiratie. Vol inspiratie ga je dan weer terug naar je eigen leven waar de volgende stap voor je ligt. In het membership houden we de inspiratie vast en veranderen we tips en tools in keiharde resultaten.

Samen groeien en bouwen aan onze business en carrières. Vanaf nu kun je je een heel jaar lang omringen met ambitieuze fijne vrouwen, die ook net als jij en ik alles uit het leven en hun carrière willen halen. 

Wil jij met je carrière in een stroomversnelling komen?

Dan kan dit een once in a lifetime aanbod voor je zijn. 

Wanneer je nu een member van het eerste uur wordt profiteer jij direct van alle gave features van het membership en garanderen we je een fixed price, omdat we dat enorm waarderen en samen met jou willen gaan bouwen naar iets groters en beters. Geloof ons, we hebben grootste plannen. Wanneer we gaan upgraden, betaal jij gegarandeerd en altijd deze fee. Maar pak je wel alle extra’s mee! Zo zijn we dan ook wel weer. 

Wil je niet alleen geïnspireerd worden, maar ook tips en tricks krijgen om aan de slag te gaan? Om je ideeën écht om te zetten in daden? Word dan The Goaldiggers Club member!

We gaan samen op weg naar succes, ga je met ons mee?

Niet iedereen is een carrière tijger. Soms mis je gewoon nét die persoon in je vriendinnenclub waar je urenlang vol glinsterende ogen tegen kunt praten over je business of hoe je je carrière vorm wilt geven. Je houdt je torenhoge ambitie en grootse dromen soms zelfs voor je. Omdat je denkt dat je de enige bent en soms zelfs een beetje zou moeten dimmen met al je plannen. Hoe gaaf zou het zijn om next level te gaan in je carrière met meiden die je zonder al te veel woorden gewoon begrijpen. Meiden die dezelfde ambitie hebben en iedere dag alles ervoor doen om een stukje dichterbij hun goals te komen.

Die dezelfde struggles én victories behalen en daarom gewoon weten waar jij het over hebt. 

“Carrière goals halen betekent ook risico’s nemen. Zelf heb ik zo’n like-minded groep gemist toen ik startte met mijn eigen bedrijf. Bij elke grote keuze waar ik voor stond kwam er ook een stukje onzekerheid omhoog. Of angst. Of twijfel. Is dit de juiste keuze? Wil ik dit echt? Kan ik dit echt?
Kon ik af en toe maar eventjes praten met vrouwen die mij écht begrijpen… Waar zijn die vrouwen? En nu zet ik zo’n club zelf op, dit avontuur ga ik heel graag samen aan met jou!”

Eve Tomaszewski, Founder The Goaldiggers Club

Help, bij mij gaat het niet vanzelf

Klinkt het bijna te mooi om waar te zijn? En voel je direct een lichte twijfel omdat je het gevoel hebt te moeten presteren als member? No way, het membership is juist om de druk te verlagen. Om te kunnen ventileren. Carrière goals halen gaat nooit easy peasy moeiteloos. Bij niemand niet. Business is niet altijd alleen maar pretty. We get you. Alle clubmembers kennen de uitdagingen! Sterker nog, achter al die succesverhalen van vrouwen aan de top schuilen OOK struggles:

“The Goaldiggers Club is de plek waar leren over bossbabe onderwerpen leuk en laagdrempelig wordt gemaakt. Je hoeft niet perse aan het ondernemen te zijn om iets van de sessies op te kunnen steken. Het is zo leuk dat vrouwen uit verschillende beroepsgroepen hun tips delen over onderwerpen die mij aanspreken. The Goaldiggers Club heeft mij hele leuke contacten en veel inspiratie op werkgebied opgeleverd. Het geeft mij echt energie om te praten met ambitieuze vrouwen. The Goaldiggers Club was voor mij het laatste zetje in de rug om mijn parttimejob echt aan de kant te zetten en voor mijn blog te gaan. Ik nam mijn ouderschapsverlof op en ben nu echt blogger. Het voelt soms zo unreal, maar ik ben mega trots. Dankzij de inspiratie van The Goaldiggers Club heb ik de juiste stappen gemaakt en ben ik nu echt gelukkig met mijn werk. Alles is door The Goaldiggers Club in een stroomversnelling geraakt.”

Jennifer Rijs

blogger blogbyjenn.nl 

“The Goaldiggers Club is voor mij een netwerkorganisatie die echt van toegevoegde waarde is voor mijn eigen groei en ontwikkeling. Juist omdat je zoveel verschillende vrouwen leert kennen krijg je de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen door de kennis en inspiratie van de ander. Zonder The Goaldiggers Club had ik niet gestaan waar ik nu sta. De vrouwen die ik ontmoet heb hebben bijgedragen aan het succes van mijn onderneming tot nu toe en daar ben ik zeer dankbaar voor. Als ondernemer is je begeven in een goede omgeving erg belangrijk en ik merk dat ik mij bij The Goaldiggers Club thuis voel. Ook door Eve. Eve is een prachtige vrouw, die keihard werkt om haar droom te realiseren en dat doet vanuit haar hart. Dat inspireert enorm! En tegelijkertijd is het een heerlijke vrouw om mee te kletsen, spiegelen en sparren. Het is fijn om je te omringen met vrouwen die hetzelfde zijn, maar die je tegelijkertijd ook laten groeien en uitdagen.”

Leslie Groen

Founder Happi at Work

Je hebt lang genoeg gekeken naar anderen die het carrièrepad richting succes al hebben bewandeld. Het is nu jouw beurt. Word jij ook member?

logo-monogram arrow-long play usp-events usp-female usp-glasses usp-killertips usp-magic