Word member Sluit je aan bij de club

Wil jij je carrieregoals in een stroomversnelling bereiken?

De member club deuren zijn geopend!

Als je wil groeien omring je je met vrouwen die bereid zijn om hun kennis over te dragen en elkaar te supporten. Als member van The Goaldiggers Club heb je toegang tot een besloten netwerk van ondernemende vrouwen en geven we je exclusieve content om inspiratie om te zetten naar het ook écht doen. Samen met 100 like-minded vrouwen bouw je aan je succes, leer je van elkaar en krijg je tips en tricks om samen je zakelijke goals te bereiken.

YES! IK WORD CLUBMEMBER

Wat zit er in het membership?

The Goaldiggers Club Member

Je hebt een hoop ideeën die je wil verwezenlijken in je ambities. Je weet niet altijd precies waar je moet beginnen. Maar een ding weet je zeker: je gaat het doen! Je hebt doorzettingsvermogen en passie voor je vak. Alleen kom je er wel. Maar je weet donders goed dat je in een stroomversnelling komt met de kennis en support van anderen. En je weet ook dat jij op jouw beurt anderen kan helpen met een zetje.

Als member heb jij je eigen besloten netwerk van Goaldigger vrouwen die net zo graag als jij hun ambitiedoelen halen en voorzien we je van insiders tips van succesvolle experts om jouw carrière naar een next level te tillen en te bouwen aan je business. 

Face it, ondernemen, knallen in loondienst, met je torenhoge ambitie, het kan soms verrekte eenzaam zijn. Of een battle. Wij omringen ons al jaren met de kennis en het netwerk van ambitieuze en de meest succesvolle vrouwen. Want je weet, waar je mee omgaat, steekt aan! Samen groei je groter dan alleen.

Heb je je ooit wel eens net als ik gevoeld?

Ik ben The Goaldiggers Club founder Eve Tomaszewski en weet hoe verwarrend het ondernemerschap soms kan zijn. Wanneer je alleen je goals probeert te behalen, dan put je vooral uit eigen kracht. En wanneer je dat samen doet, versterken jullie elkaar. In kennis, ervaring en energie. Zelf heb ik toen ik startte met mijn bedrijf de juiste kennis en een like-minded groep gemist.

-De ene dag voel je je on top of the world en de andere komt er twijfel, angst en onzekerheid omhoog en twijfel je aan alles wat je doet…

-Je bent je business gestart omdat je vrijheid wilde ervaren, maar voelt je gevangen en overwhelmed en weet dat het zo niet langer kan doorgaan…

-Je bent super enthousiast over je ideeën, maar als je er met anderen die jou niet begrijpen over praat weet je ineens niet meer of het allemaal wel gaat lukken in tegenstelling tot al die andere succesvolle vrouwen die je om je heen ziet…

-Je hebt superveel ideeën, maar weet niet waar je mee moet beginnen, waardoor je in cirkels blijft ronddraaien

-Je voelt je alleen omdat je like-minded mensen om je heen mist en denkt wel eens: kon ik af en toe maar eventjes praten met anderen die mij écht begrijpen…

Ik weet hoe je je voelt en daarom richtte ik zo’n club zelf op en lanceerde ik het membership. Succesvolle vrouwen, zijn de vrouwen die volhouden en zich omringen met de kennis en het netwerk van ambitieuze vrouwen. Ik vind het waanzinnig om te zien hoeveel resultaten er geboekt worden en geweldig om van members te horen dat hun carrière met behulp van de membership community in een stroomversnelling is geraakt. Van nieuwe contacten tot betalende klanten!

Dit kan het membership voor jou betekenen

 

1. Je bouwt aan een succesvolle business en bereikt je doelen sneller met concrete content in samenwerking met experts in hun vakgebied

2. Je staat er niet meer alleen voor en hebt een support netwerk van like-minded vrouwen met wie je via de Facebook groep dagelijks in virtueel contact staat en tijdens meet-ups live ontmoet.

3. Je krijgt de mogelijkheid om vragen te stellen aan The Goaldiggers Club founder Eve Tomaszewski en experts.

Eve Tomaszewski, founder The Goaldiggers Club

Investering

Meld je nu aan als member voor maandelijks €24,95 excl. btw per jaar per automatische incasso. Betaal je het bedrag in een keer dan krijg je twee maanden gratis en betaal je €249 excl. btw per jaar per automatische incasso! Word je vandaag lid? Dan profiteer je van onze nieuwjaarsaanbieding en betaal je de eerste maand van jouw jaarmembership maar €1. Vul bij het afrekenen van een maandelijkse betaling de kortingscode GOAL19M en bij een jaarlijkse betaling GOAL19Y in en join The Goaldiggers Club!

 

Samen sterker

Klinkt het bijna te mooi om waar te zijn? En voel je direct een lichte twijfel omdat je het gevoel hebt te moeten presteren als member? No way, het membership is juist om de druk te verlagen. Om te kunnen ventileren. Carrière goals halen gaat nooit easy peasy moeiteloos. Bij niemand niet. Business is niet altijd alleen maar pretty. We get you. Alle clubmembers kennen de uitdagingen! Sterker nog, achter al die succesverhalen van vrouwen aan de top schuilen OOK struggles:

‘’Ik heb inspirerende vrouwen leren kennen die mij veel leren. Ik dacht dat ik wist hoe het ondernemen in elkaar stak, maar het kan zoveel makkelijker en effectiever als je meer kennis in huis hebt van andere takken en de juiste mensen ontmoet om taken aan uit te besteden. Door de kennis die ik opdoe creëer ik kansen die ik anders misschien pas later had ontdekt.’’

Megan Lloyd

Freelance social media specialist

“Het is best lastig om alsmaar bezig te zijn met je bedrijf en er veel voor te moeten laten. Mijn vriendenkring begrijpt dat niet altijd. Nu ben ik omringd met like-minded vrouwen en zijn we met zijn allen aan het knallen.”

Shima Zeroual

Founder Business Woman in Heels Sales

“Als ik The Goaldiggers Club eerder was tegengekomen, had ik waarschijnlijk met de steun en inspiratie van anderen sneller mijn doelen behaald.”

Valerie de Jong

Founder Femme Valerie Coaching

Je hebt lang genoeg gekeken naar anderen die het carrièrepad richting succes al hebben bewandeld. Het is nu jouw beurt. Word jij ook member?

Herken je dit? Dan is The Goaldiggers Club iets voor jou!

logo-monogram arrow-long play usp-events usp-female usp-glasses usp-killertips usp-magic