Word member Sluit je aan bij de club

Goaldigger of the Year Awards

The Goaldiggers Club organiseert dit jaar voor het eerst de Goaldigger of the Year Awards. De bekroning voor ondernemende vrouwelijke rolmodellen die hun zakelijke goals stellen en bereiken. Wij geven vrouwelijk talent maar al te graag een platform omdat we geloven dat ondernemende vrouwen al hun carrière goals kunnen bereiken door elkaar te inspireren.

The Goaldigger of the year awards

Nomineer jezelf of iemand anders

Word jij Goaldigger of the Year?


De Goaldigger to Watch is een categorie waarvoor iedereen zichzelf of een ander kan aandragen en gaat naar de goaldigger die shined met haar carrière. Ze is ondernemend en heeft een duidelijk goal. Een goaldigger die andere vrouwen inspireert met een flinke dosis ambitie. Ze bereikte in 2018 een indrukwekkend doel, was de go-to goaldigger binnen haar branche en maakte impact met haar business. Ze is een true Goaldigger to Watch en verdient de spotlight!

Nu aanmelden

Categorieën

Er zijn vijf categorieën. Goaldigger of the Year is een oeuvreprijs voor de goaldigger die dit jaar met haar business veel impact heeft gemaakt en flinke hoogtepunten heeft gekend. De prijs voor digitale business genieën gaat naar Goaldigger met de Beste Online Skills. De Goaldigger met de Meest Inspirerende Business is een bekroning voor een goaldigger die haar carrière combineert met een inspirerende missie. En de prijs voor de Goaldigger met de Meest Succesvolle Merkstrategie, gaat naar de vrouw met een uitmuntend businessmodel dat succes heeft bewezen. De Goaldigger to Watch is een categorie waarvoor iedereen zichzelf of een ander kan aandragen en gaat naar de goaldigger die shined met haar carrière en daarom de spotlight verdient.

Spelregels

Van 9 t/m 18 december kan je jezelf of een andere goaldigger opgeven voor de Goaldigger to Watch. Op 19 december wordt bekendgemaakt wie genomineerd zijn in de categorie Goaldigger to Watch en kans maken op € 3000 aan mediawaarde via The Goaldiggers Club. Jij bepaalt mede wie er wint. Vanaf 19 december t/m 28 december kan er worden gestemd op alle genomineerden en als stemmer maak je kans op op een jaarabonnement van The Goaldiggers Club Session. Op 16 januari maakt The Goaldiggers Club founder Eve Tomaszewski de winnaars bekend van The Goaldigger of the Year Award en wordt de winnaar van het jaarabonnement bekend gemaakt.