Word member Sluit je aan bij de club

“Achter een succesvolle vrouw, staat een club succesvolle vrouwen”

Eve Tomaszewski

 

Eve Tomaszewski is founder van The Goaldiggers Club. Ze heeft een warm hart voor het empoweren van vrouwen en vind het te gek om hen samen te brengen en ervoor te zorgen dat zij worden voorzien van content om hun bedrijf te laten groeien en samen hun carrière goals bereiken door te bouwen aan hun business en ervaringen tips, learnings uit te wisselen. Eve is al meer dan tien jaar werkzaam in de media en werkte als freelance redacteur voor bladen als Grazia, ELLE, L’Officiel, Cosmopolitan, Glamour en LINDA.meiden. The Goaldiggers Club startte ze eind 2015, omdat ze was geïnspireerd door alle vrouwen die ze als hoofdredacteur van Fashionscene.nl tot Fashion Features Editor van Grazia en everything in between –waaronder een job in de fashion closet van Vanity Fair in New York– heeft leren kennen en geïnterviewd. Eve werd als founder van The Goaldiggers Club gementioned in de Viva-400 lijst en verscheen in de media met onder andere een interview in de Harper’s Bazaar.  The Goaldiggers Club die begon als een blog is nu uitgegroeid tot een membership community omdat Eve toen ze startte met haar bedrijf de juiste kennis en een ambitieuze like-minded groep vrouwen mistte .”

Eve’s verhaal

The Goaldiggers Club begon als een blog die de verhalen van de vrouwen uit mijn netwerk deelde om daarmee andere vrouwen die hun goals willen bereiken te empoweren. Van anderen horen over hun ambities, successen, fuck ups, tips en learnings inspireerde mij enorm.

Ik wist dat deze verhalen vol herkenning net zoals mij ook andere vrouwen zouden inspireren om hun carrière goals te gaan najagen.

Ik merkte al snel dat er veel komt kijken bij het uitbouwen van een onderneming.

Ik werkte keihard om van The Goaldiggers Club een succesvolle business te maken, maar liep daarbij in ontzettend veel valkuilen die jou als ondernemers vast ook bekend voorkomen…

Ik had superveel ideeën, maar wist niet waar ik mee moest beginnen omdat een duidelijke strategie ontbrak.

De ene dag voelde ik me on top of the world en de andere dag kwam er angst en onzekerheid omhoog en twijfelde ik aan alles wat ik aan het doen was.

Ik bleef in cirkels ronddraaien en durfde geen keuzes durfde te maken. Ik was mijn business gestart omdat ik vrijheid wilde ervaren, maar voelde me gevangen en overwhelmed door mijn to-do lijst en lege bankrekening (!).

Ik bleef in mezelf geloven, maar ik twijfelde of het allemaal wel ging lukken als ik er met anderen die mijn niet altijd even goed begrepen over praatte. “Maar Eve, kan je niet beter een vaste baan zoeken?”, “Ik zou niet in die onzekerheid kunnen leven Eve…”, “Eve, moet je niet eerlijk zijn en aan jezelf toegeven dat het misschien nooit gaat lukken?” 

Ik snapte dat mijn omgeving het goed bedoelde, het hielp me alleen niet.

Toch bleef ik doorgaan.

Ik had een enorme drive en deze zin uit een boek is me altijd bijgebleven: You have to show up for your dreams. Ik besloot dat het tijd was om de beste versie van mezelf te worden om als ondernemer te kunnen slagen.

De volle verantwoordelijkheid voor mijn goals die ik wilde bereiken nemen was essentieel. Maar ik wist dat ik er alleen niet zou komen.

Mezelf omringen met experts die me konden voeden met de juiste kennis en like-minded vrouwen die mij peptalks konden geven en hun ervaringen met mij deelden zorgde voor een breakthrough. 

Een aantal dingen die ik anders ging doen?

Ik leerde mezelf nieuwe gewoontes aan creëerde meer structuur in mijn leven.

Ik vond manieren om met mijn beperkende gedachten om te gaan en de stemmetjes in mijn hoofd dat het niet ging lukken te accepteren…

Ik stopte met het creëren waarvan ik dacht dat er behoefte aan was en ging met mijn doelgroep in gesprek om erachter te komen waar ze tegenaan liepen en hoe ik dat voor hen kon oplossen en creëerde op basis daarvan een persona en verdienmodel.

Ik overwon mijn angst voor sales omdat ik wist dat alleen dan The Goaldiggers Club kon blijven bestaan en vrouwen kon blijven helpen om hun carrière goals te bereiken.

Als ik eerder had geweten wat ik de laatste jaren heb opgepikt was ik veel sneller gegaan. Ik wil niet dat jij het net als ik alleen hoeft uit te vinden en daardoor onnodig veel tijd verliest.

Het is zo belangrijk om je in de beginfase van je business, maar ook in de jaren die volgen te beschikken over het netwerk én tools die jou als ondernemer en je business laten groeien.

Ik weet hoe frustrerend het is om webinars, blogs en Youtube video’s af te struinen die niet tot de essentie komen, maar ook geen geld te hebben voor dure coaching trajecten. Daarom ben ik The Goaldiggers Club membership gestart.

Als member voorzien we je van insiders tips van succesvolle experts die ik graag eerder had willen weten in de vorm van content als interviews, q&a’s, video’s en de maandelijkse Goaldigger, Make it Work! Worksheets. En dat allemaal voor een betaalbare prijs.

En jij hebt het netwerk van like-minded, ondernemende vrouwen met wie jij samen je carrière goals bereikt door ervaringen, tips en learnings uit te wisselen waardoor je bedrijf kan groeien.

Want achter elke succesvolle vrouw staan een club succesvolle vrouwen!

logo-monogram arrow-long play usp-events usp-female usp-glasses usp-killertips usp-magic