Word member Sluit je aan bij de club

Business Basics Content Workshop

25 april van 13.00 t/m 18.00

Scoor nu jouw ticket voor €135 excl. btw

Wil jij je business laten groeien met content die jouw droomklanten triggert?
Heb jij  ideeën, maar struggle je nog met het onder woorden brengen van jouw expertise, je business en producten?

Kom op donderdag 25 april naar de Business Basics content Workshop in Amsterdam!

We gaan je business een boost geven met content die jouw bedrijf in de basis nodig heeft om de droomklanten aan te trekken waarmee je graag wil samenwerken.

Wat behandelen we tijdens de Business Basics Content workshop?

Stap 1: Wie is je droomklant?
We zoomen in op je ideale klant en krijgen in drie heldere stappen helder met wie jij zou willen en zou moeten werken zodat jij hen met je teksten kan aantrekken.

Stap 2: Wat speelt er bij je droomklant?
En nog belangrijker: waar lopen zij tegenaan? Als jij dit helder hebt kun je hier met je teksten op inspelen door deze punten te benadrukken.

Stap 3: Waarde creëren
Je gaat aan de slag met de vraag hoe je met jouw teksten kan inspelen op wat je wil dat jouw lezers weten, voelen en doen als ze met jouw teksten in aanraking komen.

Stap 4 Tips voor amazing content
Je komt erachter welke 10 schrijftips die je in elke tekst kan toepassen om amazing content te creëren die ervoor zorgt dat je lezers ook echt in actie komen.

Stap 5: Jezelf laten klinken in je teksten
Jouw potentiële klanten zullen zich sneller identificeren met iemand die als zichzelf klinkt. In de workshop leer je jezelf een stem te geven die bij je past en deze te weerspiegelen in jouw teksten.

Stap 6: Aan de slag met je about tekst en bio

Met al deze kennis op zak ga je jouw about tekst + bio omdopen tot een versie die jouw ideale klanten triggert. Eve voorziet je tijdens deze opdracht van persoonlijke tips!

Stap 7 Testimonials

Je komt te weten hoe je klanten een stem geeft door het stellen van de juiste vragen en krijgt te horen hoe je hun ervaringen op de juiste manier verwerkt in pakkende testimonials waarmee je andere klanten aantrekt.

Hi, Ik ben Eve Tomaszewski

Ik geloof dat je met de juiste copywriting je droomklanten kan aantrekken.

Het zorgt voor een connectie omdat jij precies de juiste snaar raakt en hen met je geschreven woorden triggert om tot sales over te gaan.

Ik ben Eve Tomaszewski. Als founder van The Goaldiggers Club is het mijn missie om ondernemende vrouwen te helpen bij het behalen van hun carrière goals en het maken van empowering content mijn passie. Op het Instituut voor Media, Informatie & Communicatie studeerde ik af richting Redactie & Mediaproductie. Ik werkte als editor voor bladen als Grazia, Cosmopolitan, LINDA.meiden en ELLE en ging aan de slag bij Vanity Fair in New York.

Met mijn women only team produceer ik 360° content voor online en offline media, brands en vrouwelijke ondernemers en dat heeft me door de jaren heen tijdens succesmomenten en failures veel waardevolle inzichten gegeven die ik tijdens de workshop graag met je wil delen.

In deze workshop geef ik je persoonlijke tips, stel ik je kritische vragen en geef ik praktische opdrachten. Samen geven we je business een boost met content die jouw bedrijf in de basis nodig heeft om de klanten aan te trekken met wie je graag wil samenwerken!

“Eve is in een paar woorden gezegd: een waanzinnig inspirerende en kennisrijke powervrouw. Ze is een van de trainers op The Business School van de Bewustzijn School. Ze neemt de studenten mee in de wereld van Amazing Content. Keer op keer inspireert ze elke groep en zet ze mensen ‘aan’ door haar gerichte en heldere training. Creativiteit meets strategie. De perfecte combinatie voor content. De groepen stappen de training vol energie uit en met heel veel concrete tips en ideeën.”

Nina Omeragic-Dokic
De Bewustzijn School

Alle details op een rijtje!

Datum? Donderdag 25 april 2019

Tijd? 13:00 – 17:00 uur

Locatie? The Student Hotel, Wibautstraat, Amsterdam

Tickets? Regular tickets € 135- excl. BTW en Member tickets €111,30 excl. BTW

Je gaat naar huis met:

⚡ De kennis over welke content jouw business in de basis moet beschikken om jouw droomklanten aan te trekken

⚡ Een stappenplan voor het schrijven van testimonials inclusief concrete vragen die je jouw klanten kan stellen en hoe je deze uitwerkt naar testimonials die potentiele klanten aanspreken

⚡ Een make over van je about tekst + naar een versie die jouw ideale klanten triggert + een versie voor een Instagram post en nieuwsbrief

⚡ Persoonlijke schrijftips van Eve die jij direct kan toepassen op je business.

⚡ Concrete tips & know-how hoe je teksten schrijft zonder je eigen unieke stem te verliezen

⚡ De Goaldigger, Make it Work! Workguide waarin de beste tips en opdrachten van Eve zijn gebundeld om op elk gewenst moment terug te lezen

logo-monogram arrow-long play usp-events usp-female usp-glasses usp-killertips usp-magic