Word member Sluit je aan bij de club

 Jij kan al jouw carrière goals in een stroomversnelling bereiken. The Goaldiggers Club heeft alle kennis en het netwerk van like-minded vrouwen in huis om je bedrijf te laten groeien. Je staat er niet meer alleen voor!

Of je een starter bent of wil doorgroeien. Alle ondernemende vrouwen die in jouw ogen succesvol zijn omringen zich met anderen voor advies of tips en hebben het wiel niet zelf uitgevonden. The Goaldiggers Club is een membership community en geeft jou de tools om je bedrijf te laten groeien en biedt het netwerk van ondernemende like-minded vrouwen met wie jij samen aan je onderneming bouwt door ervaringen, tips en learning uit te wisselen en samen je carrière goals bereikt.

Heb je je ooit wel eens zo gevoeld?

-Je hebt superveel ideeën, maar weet niet altijd waar je mee moet beginnen omdat een duidelijke strategie ontbreekt.

-De ene dag voel je je on top of the world en de andere dag komt er angst en onzekerheid omhoog en twijfel je aan alles wat je aan het doen bent.

-Je blijft in cirkels ronddraaien, omdat je geen keuzes durft te maken

-Je bent je business gestart omdat je vrijheid wilde ervaren, maar voelt je gevangen en overwhelmed door je to-do lijst

-Je blijft in jezelf geloven, maar twijfelt of het wel gaat lukken als je er met anderen over praat. ‘Maar kan je niet beter een vaste baan zoeken?’, ‘Ik zou niet in die onzekerheid kunnen leven’. ‘kan je niet beter aan jezelf toegeven dat het misschien nooit gaat lukken?’

We snappen hoe je je voelt!

Ik denk dat we ons op een bepaald punt allemaal wel eens zo hebben gevoeld. Het leven van een ondernemer is een rollercoaster en er gaat onnodig veel tijd verloren als jij je niet omringt met experts die je kunnen voorzien van de juiste kennis en like-minded vrouwen die je peptalks kunnen geven en met wie je ervaringen kan uitwisselen.

The Goaldiggers Club is er op goede momenten vol inspiratie en motivatie, maar ook op momenten dat het tegen zit en als je je overwhelmed en onzeker om jou te motiveren. Met het netwerk dat ervoor zorgt dat je in jezelf blijft geloven en de kennis die je nodig hebt om te kunnen groeien en doorgaan.

We hebben allemaal uitdagingen gehad en overwonnen. Laten we elkaar helpen om samen onze carrière goals te bereiken en gaan bouwen aan onze business met de juiste kennis. Want achter elke succesvolle vrouw staan een club succesvolle vrouwen. Ben jij er klaar voor om de volle verantwoordelijkheid voor je goals die je wil bereiken te nemen?

The Goaldiggers Club membership

Als member krijg je toegang tot de digital library en voorzien we je van insiders tips van succesvolle experts die ik graag eerder had willen weten in de vorm van content als interviews, q&a’s, video’s en de maandelijkse Goaldigger, Make it Work! Worksheets. Je hebt het netwerk van like-minded, ondernemende vrouwen met wie jij samen je carrière goals bereikt door ervaringen, tips en learnings uit te wisselen waardoor je bedrijf kan groeien.

Lees hier meer over The Goaldiggers Club membership

The Goaldiggers Club Session

Wil je proeven aan het membership? Dan zijn The Goaldigger Club Sessions hier perfect voor. Tijdens de The Goaldiggers Club Session verzamelen we een rits inspirerende vrouwen die hun wisdom en learnings op hun pad naar succes met jou delen. We creëren een veilige plek waar je van andere vrouwen kunt leren. The Goaldiggers Club Session is een dag gevuld met masterclasses, Q&A’s en een paneldiscussie met inspirerende vrouwen. In de powerbreak krijg je een overheerlijke lunch, kun je met ondernemersvragen terecht bij onze coaches in de coachcorner en je kunt een headshot voor jouw LinkedIn profiel maken. We eindigen de dag met The Goaldiggers Club netwerkborrel. Je kan op deze dag ervaren hoe het is om je omringen met gelijkgestemde vrouwen. Olcay Gulsen, Sanny Verhoeven (founder Sanny Zoekt Geluk), Rens Kroes (welltrepreneur), Emilie Sobels (founder Hashtag Workmode) spraken al eens op The Goaldiggers Club Session.

Lees hier meer over The Goaldiggers Club Session

Eve Tomaszewski, founder The Goaldiggers Club

“Eve Tomaszewski is founder van The Goaldiggers Club. Ze heeft een warm hart voor het empoweren van vrouwen en vind het te gek om hen samen te brengen en ervoor te zorgen dat zij worden voorzien van content om hun bedrijf te laten groeien en samen hun carrière goals bereiken door te bouwen aan hun business en ervaringen tips, learnings uit te wisselen. Eve is al meer dan tien jaar werkzaam in de media en werkte als freelance redacteur voor bladen als Grazia, ELLE, L’Officiel, Cosmopolitan, Glamour en LINDA.meiden. The Goaldiggers Club startte ze eind 2015, omdat ze was geïnspireerd door alle vrouwen die ze als hoofdredacteur van Fashionscene.nl tot Fashion Features Editor van Grazia en everything in between –waaronder een job in de fashion closet van Vanity Fair in New York– heeft leren kennen en geïnterviewd. Eve werd als founder van The Goaldiggers Club gementioned in de Viva-400 lijst en verscheen in de media met onder andere een interview in de Harper’s Bazaar.  The Goaldiggers Club die begon als een blog is nu uitgegroeid tot een membership community omdat Eve toen ze startte met haar bedrijf de juiste kennis en een ambitieuze like-minded groep vrouwen mistte .”

logo-monogram arrow-long play usp-events usp-female usp-glasses usp-killertips usp-magic