Word member Sluit je aan bij de club

Hét platform dat ondernemende vrouwen de mogelijkheid biedt om online en offline te connecten en evaringen, ideeën, tips & tricks, kennis en skills te delen

Wij geloven dat ondernemende vrouwen al hun zakelijke goals kunnen behalen door elkaar te inspireren en naar een hoger niveau te tillen. Of je een starter bent of wil doorgroeien. Alle vrouwen die in jouw ogen succesvol zijn omringen zich met anderen voor advies of tips. Zelfs degene die aan de top staan. Het is fijn als iemand je kan prikkelen waardoor jij jezelf kunt verbeteren en groeien. Als jij groeit, groeien je ambities mee. Dus omring je je met een netwerk van like-minded vrouwen, dan omring je jezelf met groei.

Achter elke succesvolle vrouw, staat een club succesvolle vrouwen

The goaldiggers club maakt het voor like-minded vrouwen mogelijk om het gesprek met elkaar aan te gaan en van elkaar te leren. We creëren online en offline een plek waar vrouwen kennis, ervaringen, ideeën, tips & tricks, kennis en skills kunnen uitwisselen. Wij geloven dat ondernemende vrouwen al hun zakelijke goals kunnen bereiken door elkaar te inspireren en naar een hoger niveau te tillen. Daarom hebben we The Goaldigger membership en creëren we een netwerk met like-minded vrouwen om elkaar te supporten op de weg naar succes. Als member heb jij je eigen besloten netwerk van like-minded vrouwen die hun ambitiedoelen willen halen. Jij kunt hun helpen, en zij helpen jou.

The Goaldiggers Club Session

Wil je alvast proeven aan het membership dan zijn The Goaldigger Club Sessions hier perfect voor. Tijdens de The Goaldiggers Club Session verzamelen we een rits inspirerende vrouwen die hun wisdom en learnings op hun pad naar succes met jou delen. We creëren een veilige plek waar je van andere vrouwen kunt leren. The Goaldiggers Club Session is een dag gevuld met masterclasses, Q&A’s en een paneldiscussie met inspirerende vrouwen. In de powerbreak krijg je een overheerlijke lunch, kun je met ondernemersvragen terecht bij onze coaches in de coachcorner en je kunt een headshot voor jouw LinkedIn profiel maken. We eindigen de dag met The Goaldiggers Club netwerkborrel. Je kan op deze dag ervaren hoe het is om je omringen met gelijkgestemde vrouwen. Olcay Gulsen, Sanny Verhoeven (founder Sanny Zoekt Geluk), Rens Kroes (welltrepreneur), Emilie Sobels (founder Hashtag Workmode) spraken al eens op The Goaldiggers Club Session.

Lees hier meer over The Goaldiggers Club Session

The Goaldiggers Club membership 

Bevalt het je en wil je je eigen vaste groep van gelijkgestemde vrouwen dan kun je member worden. Wil jij samen met andere ambitieuze goaldiggers flinke stappen maken in jouw carrière? Als member heb jij je eigen besloten netwerk van vrouwen die net zo ambitieus zijn als jij en hun doelen willen behalen en krijg je vele andere leuke extra’s. Als member krijg je exclusief toegang tot de video’s met talks van The Goaldiggers Club Session, hand-outs met alle learnings van de sprekers, toegang tot exclusieve members only netwerkborrel, worksheets om met je doelen aan de slag te gaan, 30% korting op The Goaldiggers Club Session en nog veel meer. Ook krijg je toegang tot de besloten Facebook groep en is er maandelijks een Q&A met Eve waar zij antwoorden geeft op al jouw ondernemersvragen. Je hebt lang genoeg gekeken naar anderen die het carrièrepad richting succes al hebben bewandeld. Het is nu jouw beurt. Word jij ook member?

Lees hier alles over The Goaldiggers Club membership

Eve Tomaszewski heeft The Goaldiggers Club eind 2015 opgericht omdat ze was geïnspireerd door alle vrouwen die ze als hoofdredacteur van Fashionscene.nl tot Fashion Features Editor van Grazia en everything in between – waaronder een job in de fashion closet van Vanity Fair in New York – heeft leren kennen en geïnterviewd. Het heeft haar laten inzien dat vrouwen elkaar kunnen empoweren door verhalen te delen. “The Goaldiggers Club is ontstaan vanuit mijn behoefte om een plek te creëren waar ondernemende vrouwen ervaringen, ideeën, tips & tricks, kennis en skills kunnen delen. Ik geloof dat achter elke succesvolle vrouw en club succesvolle vrouwen staat die haar supporten en wil via The Goaldiggers Club zoveel mogelijk vrouwen connecten in een mooie omgeving, de mogelijkheid bieden om het gesprek met elkaar aan te gaan en inspireren om hun carriere goals te behalen en tegelijkertijd een gelukkig leven te leiden.”

Eve Tomaszewski

Founder The Goaldiggers Club

logo-monogram arrow-long play usp-events usp-female usp-glasses usp-killertips usp-magic