Word member Sluit je aan bij de club

3 tips voor het overwinnen van je businessfears met Sophie Dittmar van So V’s Choice

Samen met Sophie Dittmar van So V’s Choice creëerden we deze maand de Goaldigger, Make it Workguide: zo overwin je je businessfears. In dit artikel delen we een aantal tips voor het overwinnen van je beperkende gedachten en angsten die als ondernemer je weg naar succes blokkeren.

1. Word je bewust van je business fears

Als je je mindset wil programmeren voor succes als ondernemer is het belangrijk om eerst bewust te worden van jouw beperkende gedachten. Sophie: “Mijn grootste beperkende gedachten was dat ik niet goed genoeg ben. Ik ben daardoor een hele lange tijd heel erg perfectionistisch geweest en alles moest altijd goed voordat ik aan iets startte. Dat hield mij tegen en vertraagde mij enorm om aan dingen te beginnen. Het loslaten van mijn perfectionisme heeft ervoor gezorgd dat ik zo snel zo succesvol ben geworden in mijn huidige business. ”

2. Jij bent niet je gedachten

Sophie: “Mijn spelregel is dat elke niet fijne gedachte een ego gedachte is en dat elke fijne en liefdevolle gedachte vanuit binnenuit komt. Voelt een gedachte niet goed? Dan is-ie niet van jou en kan je ervoor kiezen om deze wel te voelen, maar niet te geloven.”

3. Train je mindset voor succes

Als je naast positieve gedachten ook negatieve gedachten hebt is natuurlijk de grote vraag: waar ga jij je op focussen? Door bewust te kiezen voor fijne gedachten zullen automatisch de minder fijne gedachten naar de achtergrond verdwijnen. Door te affirmeren met mantra’s train je je mind in het creëren van positieve gedachten over de goals en successen die je graag wil bereiken. Affirmeren is eigenlijk niets meer dan mantra’s die eraan bijdragen dat jij in jezelf gelooft hardop naar jezelf uitspreken, maar je kunt er ook voor kiezen om mantra’s op te hangen en er regelmatig naar te kijken. Een van Sophie’s favoriete mantra’s: “Je bent altijd op het juiste pad, en je bent precies waar je nu moet zijn.” Eve spreekt deze mantra graag naar zichzelf uit: “Alles wat nu al in me zit is genoeg om succesvol te zijn.”

Download de Goaldigger  Mantra’s Sheet!

Goaldigger, Make It Workguide expert Sophie Dittmar van So V’S Choice en The Goaldiggers Club founder Eve Tomaszewski verzamelden hun favoriete mantra’s voor jou in de Goaldigger Mantra’s Sheet die je gratis kan downloaden. Hoe het werkt? Gebruik het als spiekbriefje en spreek je favoriete mantra’s elke dag een aantal keer hardop naar jezelf uit of knip uit en hang op een plek waar jij de mantra elke dag kan zien als reminder. De Goaldigger Mantra’s Sheet is onderdeel van de Goaldigger, Make it Workguide: overwin je businessfears die wij exclusief voor de members van The Goaldiggers Club creëerden.

Hey goaldigger!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief met onze laatste artikelen, inspirerende tips, exclusieve content en meer good stuff!

Eve Tomaszewski

Eve Tomaszewski

Eve is founder van The Goaldiggers Club en wil daarmee een plek creëren waar ondernemende vrouwen ervaringen, ideeën, tips & tricks, kennis en skills kunnen delen. Ze wil hen de mogelijkheid bieden om het gesprek met elkaar aan te gaan en inspireren om al hun carrière goals te behalen terwijl ze tegelijkertijd een gelukkig leven leiden.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-monogram arrow-long play usp-events usp-female usp-glasses usp-killertips usp-magic