Word member Sluit je aan bij de club

Simone Sassmannshausen is co-founder van Ganbaroo PR en deelt dé tip om media te benaderen

Simone Sassmannhausen is co-founder van Ganbaroo PR en deelt een van haar  tips  om media te benaderen.

Deze tip komt uit de Goaldigger, Make It Work! worksheet: Zo kom je in de media met een stappenplan en tips van experts die hun tips exclusief met de members delen van The Goaldiggers Club. Ben je nog geen member, maar wil je wel meer tips? Download dan onderaan het artikel jouw free mini guide!

 

Simone Sassmannshausen

Simone: Wanneer je weet dat jouw doelgroep maandelijks een bepaald tijdschrift leest, zorg ervoor dat je weet wie welke rol vertolkt. Koop het tijdschrift, bekijk het colofon en lees de artikelen van de desbetreffende journalisten. Zo krijg je niet alleen een gevoel bij de verschillende expertises, maar kun je ook afleiden waar de behoeftes liggen. Een journalist die bijvoorbeeld kritische stukken schrijft, zal zich aangesproken voelen door een persbericht die wordt onderbouwd door feiten en onderzoeken. Een journalist die humoristische columns over relaties schrijft, zal daarentegen behoefte hebben aan inspiratie op dit vlak. Je moet weten wie welke informatie wel of niet relevant zal vinden.” Eve Tomaszewski voegt hier in de free mini guide nog aan toe: “Benader media vanuit wat je voor de ander kan betekenen en vermeld welke toegevoegde waarde je de doelgroep van het medium kan bieden met jouw publicatie.”

Download hier je free mini guide met tips die je gaan helpen als je in de media wil komen

In de free mini guide delen we 4 tips uit de Goaldigger, Make it Work! Worksheet: zo kom je in de media die jou op weg helpen als je in de media wil komen.

Vraag hier jouw free mini guide aan >>

Psst…Wil nog meer tips en je omringen met like-minded vrouwen net zo ambitieus als jij?

Word member -Zet inspiratie om naar actie met exclusieve content -waaronder onze Goaldigger, Make It Work! Worksheets en alle talks van The Goaldiggers Club Session- uit onze digital library en een besloten netwerk Goaldigger vrouwen die je ontmoet in de besloten Facebook groep voor members en tijdens borrels. Vanaf nu onderneem jij niet langer alleen, maar bereik je samen met The Goaldiggers Club je goals. Lees hier alles over het membership en meld je meteen aan als member.

Hey goaldigger!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief met onze laatste artikelen, inspirerende tips, exclusieve content en meer good stuff!

Femke Kamps

Femke Kamps

Femke Kamps is freelance content creator voor o.a. Apple & Cosmopolitan en auteur van het boek 'Fuck the quarterlife crisis'. Daarnaast heeft ze een persoonlijk blog: Youniqueblog.nl.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-monogram arrow-long play usp-events usp-female usp-glasses usp-killertips usp-magic