Word member Sluit je aan bij de club

GEZOCHT: Stagiaire Content

The Goaldiggers Club zoek naar een enthousiaste en veelzijdige fulltime stagiaire die ons komt versterken op het gebied van het creëren van content

Je zal nauw met The Goaldiggers Club-founder Eve Tomaszewski samenwerken en je gaan bezighouden met het maken van toffe content voor onze website, social media kanalen en nieuwsbrieven op het gebied van inspiratie tot sales & marketing. Talent op het gebied van fotografie, video & design? Yes!

Je skills

Je doet een HBO opleiding gericht op communicatie. Je hebt een sterke feeling voor tekst en beeld en bent een ware social media junkie. Je bent georganiseerd en gestructureerd en neemt graag initiatief. Je schrijft foutloos Nederlands, bent een communicatie mastermind. Je bent op de hoogte van nieuwe media en weet hoe deze in te zetten voor een merk. Daarnaast ben je een kei in het bijhouden en afstrepen van to-do lijstjes en heb je een ondernemende mindset. Je kunt snel schakelen tussen verschillende taken en bent hands-on. Tot slot barst je van de creatieve ideeën en ben je niet bang om te netwerken en te interviewen.

Over The Goaldiggers Club

The Goaldiggers Club helpt ondernemende vrouwen om sneller succesvol te worden door hen te voorzien van de juiste kennis van experts en succesvolle zakenvrouwen. Daarnaast biedt The Goaldiggers Club toegang tot een netwerk van vrouwen die elkaar begrijpen, ervoor openstaan om elkaar te helpen en bereid zijn om in actie te komen voor een leven vol succes en vrijheid dat zij kunnen inrichten zoals zij dat willen.

Ben jij de goaldigger voor deze job? Stuur dan een email met je motivatie, CV en portfolio naar hello@thegoaldiggerclub.com. 

Hey goaldigger!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief met onze laatste artikelen, inspirerende tips, exclusieve content en meer good stuff!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-monogram arrow-long play usp-events usp-female usp-glasses usp-killertips usp-magic