Word member Sluit je aan bij de club

GEZOCHT: Stagiaire voor content en events

The Goaldiggers Club zoek naar een enthousiaste en veelzijdige fulltime stagiaire die ons komt versterken op het gebied van het creëren van content en organiseren van events.

 

Je zal nauw met The Goaldiggers Club-founder Eve Tomaszewski samenwerken en je gaan bezighouden met het maken van toffe foutloze content voor onze website en onze social media kanalen. Ook houd je je bezig met productionele werkzaamheden en leer je alles wat er komt kijken bij het organiseren van events. Van het regelen van producten voor in de goodiebags en het bijhouden en samenstellen van de gastenlijst tot meedenken over de marketing/communicatie strategie en het in elkaar zetten van callsheets en briefings. Genoeg ruimte dus om jezelf te ontwikkelen, uit te dagen en nieuwe ideeën in te brengen!

Je skills
Je doet een HBO opleiding gericht op communicatie en/of events. Je hebt een sterke feeling voor tekst en beeld en bent een ware social media junkie. Je bent georganiseerd en gestructureerd en neemt graag initiatief. Je schrijft foutloos Nederlands, bent een communicatie mastermind en weet partijen met één goede e-mail te enthousiasmeren voor The Goaldiggers Club. Je bent een kei in het bijhouden en afstrepen van to-do lijstjes. Je kunt snel schakelen tussen verschillende taken en bent hands-on. Tot slot barst je van de creatieve ideeën en ben je niet bang om te netwerken en te interviewen.

Ben jij de goaldigger voor deze job? Stuur dan een email met je motivatie, CV en portfolio naar hello@thegoaldiggerclub.com en wie weet zien we jou snel!

Hey goaldigger!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief met onze laatste artikelen, inspirerende tips, exclusieve content en meer good stuff!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-monogram arrow-long play usp-events usp-female usp-glasses usp-killertips usp-magic