Word member Sluit je aan bij de club

Bossy Magazine-founder Dorien Camps deelt één onmisbaar element waar ieder sterk persbericht aan voldoet

Dorien Camps is founder van Bossy Magazine en deelt een van haar belangrijkste tips als je in de media wil verschijnen.

Deze tip komt uit de Goaldigger, Make It Work! worksheet: Zo kom je in de media met een stappenplan en tips van experts die hun tips exclusief met de members delen van The Goaldiggers Club. Ben je nog geen member, maar wil je wel meer tips? Download dan onderaan het artikel jouw free mini guide!

dorien camps bossy

Dorien: “Heb je foto’s van je dienst of product? Neem deze dan op in een bijlage door middel van een link. Denk bijvoorbeeld aan WeTransfer, Dropbox of Google Drive. Zorg ervoor dat de beelden die je beschikbaar stelt voor ieder type medium bruikbaar zijn of maak desnoods verschillende beelden op voor verschillende type media. Voor journalisten kan het een drempel zijn om aanvullend beeld op te vragen. Door zelf beeld aan te bieden voor verschillende type media vergroot je de kans dat ze aandacht schenken aan jouw dienst of product.”

Download hier je free mini guide met tips die je gaan helpen als je in de media wil komen

In de free mini guide delen we 4 tips uit de Goaldigger, Make it Work! Worksheet: zo kom je in de media die jou op weg helpen als je in de media wil komen.

Vraag hier jouw free mini guide aan >>

 

Hey goaldigger!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief met onze laatste artikelen, inspirerende tips, exclusieve content en meer good stuff!

Femke Kamps

Femke Kamps

Femke Kamps is freelance content creator voor o.a. Apple & Cosmopolitan en auteur van het boek 'Fuck the quarterlife crisis'. Daarnaast heeft ze een persoonlijk blog: Youniqueblog.nl.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-monogram arrow-long play usp-events usp-female usp-glasses usp-killertips usp-magic