The Goaldiggers Club member meet-ups nu in Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven en Den Haag!

YES! The Goaldiggers Members Club gaat member meet-ups organiseren in verschillende steden in Nederland samen met The Commons Restaurant & Bar. Naast Amsterdam voegen we ook de steden Rotterdam, Amsterdam, Eindhoven en Den Haag aan de member agenda toe.

We houden exclusieve meet-ups voor de members van The Goaldiggers Club. Vanaf dit jaar gaan we er meer organiseren (6!) en door het hele land. Met borrels en nu ook breakfasts in Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven en Den Haag.

Wat haal je uit de member meet-ups?

-Je vergroot je netwerk!
-Je ontmoet like-minded ondernemende vrouwen die net zo ambitieus zijn als jij en je in tegenstelling tot sommige mensen uit je directe omgeving wel begrijpen
-Het is de plek om ervaringen, learnings en tips uit te wisselen waardoor je met inspiratie en een positieve spirit naar huis gaat.
-Je ontmoet goaldiggers om mee samen te werken.

Deze exclusieve meet-ups voor de members staan voor 2019 in de agenda!

Psst…Wil je je omringen met de kennis en het netwerk van like-minded vrouwen in huis om je bedrijf te laten groeien?

Word member -Zet inspiratie om naar actie met exclusieve content in samenwerking met experts uit onze digital library om je bedrijf te laten groeien en een besloten netwerk Goaldigger vrouwen die je met ontmoet in de besloten Facebook groep voor members en tijdens borrels en met wie jij samen aan je onderneming bouwt door ervaringen, tips en learning uit te wisselen. Vanaf nu onderneem jij niet langer alleen, maar bereik je samen met The Goaldiggers Club je goals. Lees hier alles over het membership en meld je meteen aan als member.

Laat een reactie achter

Sluit Menu
×
×

Winkelmand