Instagram-expert Jennie Gielen deelt inspiratie voor jouw Instagram contentstrategie

Ieder kwartaal interviewt editor Femke Kamps dé experts uit hun vakgebied om hun kennis en inzichten te delen. Zo ontvang jij, als member, exclusieve tools om van jouw carrière een sky high succes te maken. Ook ontvang je als member een Goaldigger Make it Work! Worksheet waarmee je jouw opgedane kennis direct in de praktijk kunt toepassen. Het thema van dit kwartaal: zet Instagram succesvol in voor jouw carrière.
Het interview met Jennie Gielen (influencer @jenniefromtheblog en auteur How To Win The Gram), waarin ze onmisbare tips voor een krachtige contentstrategie deelt (nu online!), is de tweede in een serie van drie waarin ook experts Eline van Doorn, founder allround creative agencey Elivado (Hands-on tips voor een sterk branded Instagram-profiel. Publicatiedatum: online.) en Joyce Nafzger, co-auteur #INSTAPROOF  (Zet Instagram Stories strategisch in voor jouw carrière. Publicatiedatum: 8 november) hun kennis delen. 
jennie gielen instagram contentstrategie tips

Teaser Instagram-expert Jennie Gielen deelt 4 onmisbare tips voor een krachtige Instagram contentstrategie

Jennie: “Ik hoor vaak van bedrijven en ondernemers dat ze niet weten wat ze moeten posten. Om deze reden raad ik bedrijven en personen altijd aan om vier tot vijf thema’s te bedenken om aan vast te houden tijdens het maken van content. ”
Daarnaast deelt Jennie handige tips hoe het algoritme voor jou te laten werken, de (on)zin achter Instagram Pods en deelt ze hands-on tips en tricks hoe je je eigen Instagram signature kunt creëren. Daarnaast ontvang je als member van The Goaldiggers Club ook exclusief 50% korting op haar e-book How To Win The Gram.

Meer lezen? Word ook member van The Goaldiggers Club

Wil jij ook samen met andere ambitieuze goaldiggers flinke stappen maken in jouw carrière? The Goaldiggers Club opent haar deuren en helpt jou naar the next level met The Goaldiggers Club Membership. Als member krijg je exclusief toegang tot de video’s van alle talks van The Goaldigger Club Session, hand-outs met alle learnings van de sprekers, worksheets om met je doelen aan de slag te gaan, netwerkborrels, 30% korting op The Goaldiggers Club Session en nog veel meer. Ook krijg je toegang tot de besloten Facebook groep en is er maandelijks een Q&A met Eve waar zij antwoorden geeft op al jouw ondernemersvragen. Vanaf nu onderneem jij niet langer alleen, maar doe je dat samen met The Goaldiggers Club. Lees hier alles over het membership en meld je meteen aan als member.

Laat een reactie achter

Sluit Menu
×
×

Winkelmand