Word member Sluit je aan bij de club

De impact van The Goaldiggers Club op Leslie Groen: ‘’The Goaldiggers Club was voor mij een startschot om te starten met het verwezenlijken van mijn droom.’’

Achter een succesvolle vrouw staat een club succesvolle vrouwen. The Goaldiggers Club is er voor iedereen die zijn persoonlijke en carrière goals wil behalen en daar is zo’n club soms best fijn voor. Hoe fijn? Deze keer vragen we aan Leslie Groen, founder van Happi at work, wat The Goaldiggers Club voor haar betekent heeft. ‘’The Goaldiggers Club was voor mij een soort startschot om daadwerkelijk te gaan starten met het verwezenlijken van mijn droom.’’

 

Leslie Groen is founder bij Happi at work en is ‘Straalexpert’. Het is haar missie om ervoor te zorgen dat iedereen voluit kan stralen. Ze gelooft erin dat we een duurzaam leven creëren wat een positieve impact heeft op moeder natuur als we allemaal op onze eigen unieke manier gaan stralen. Om voluit te kunnen stralen hanteert ze twee stappen. De eerste stap is het helder krijgen van je ‘purpose’ (personal en business). Stap twee is vanuit deze passie en bevlogenheid zichtbaar zijn. Door op deze manier zichtbaar te zijn word je een krachtige magneet die alles aantrekt wat je nodig hebt om je allermooiste leven te leiden. Ofwel, om ook écht voluit te kunnen stralen!

Hoe ben je met The Goaldiggers Club in aanraking gekomen?

Leslie: “The Goaldiggers Club kwam mij voor het eerst aan het licht via Google en Facebook. Ik was mijzelf aan het oriënteren op netwerkorganisaties en kwam zo terecht bij The Goaldiggers Club via een artikel. Het sprak mij meteen erg aan en vanuit dat enthousiasme heb ik direct een ticket gekocht voor de eerstvolgende The Goaldiggers Club Session.”

Wat trekt je aan The Goaldiggers Club?

Leslie: “Ik vind het heerlijk om geïnspireerd te raken en nieuwe mensen te ontmoeten. Bovendien is het onwijs fijn om omringt te zijn met like-minded vrouwen die graag zichzelf willen blijven en tegelijkertijd op zoek zijn naar nieuwe uitdagingen om zichzelf zo verder te ontwikkelen en het beste uit zichzelf naar boven te halen.”

Wat voor effect heeft The Goaldiggers Club op jouw carrière gehad?

Leslie: “Best grappig is dat ik pas een maandje wist dat ik voor mijzelf wilde gaan starten. De naam van mijn onderneming “Happi at work” wist ik pas op de avond voor ik naar de session zou gaan. Concreet had ik dus nog niets behalve een droom, ondernemingsnaam en een duidelijk verlangen. Dit veranderde direct na het bijwonen van The Goaldiggers Club Session. Ik heb heel veel leuke vrouwen gesproken die en enorm veel enthousiaste reacties gehad op mijn droom en toekomstplannen. Na deze dag ben ik zeker met tien vrouwen apart een koffie meet-up gaan houden om te kijken wat wij voor elkaar konden betekenen. Daaruit zijn hele gave samenwerkingen ontstaan. Hier ben ik op de dag vandaag nog steeds zeer dankbaar voor!”

Noem een actie die je hebt ondernomen geïnspireerd door The Goaldiggers Club

Leslie: “The Goaldiggers Club Session was voor mij een soort startschot om daadwerkelijk te gaan starten met het verwezenlijken van mijn droom. Naar aanleiding van de session ben ik beslissingen gaan maken die cruciaal zijn geweest voor het succes wat ik nu al bereikt heb met mijn eigen onderneming. Een van die beslissingen was het houden van die verschillende koffie meet-ups na het event.”

 Wat voegt The Goaldiggers Club toe aan jouw carrière?

Leslie: “Voor mij is The Goaldiggers club een erg prettige omgeving vol motiverende en inspirerende vrouwen. In je eentje kan je een hoop bereiken maar je kan pas écht succesvol worden als je mensen, in dit geval vrouwen, ontmoet die jou laten groeien en je uitdagen om er volledig voor te gaan. The Goaldiggers Club is voor mij echt van toegevoegde waarde (geweest) voor mijn eigen groei en ontwikkeling. Juist omdat ik zoveel verschillende vrouwen heb leren kennen, heb ik deze enorme ontwikkeling doorgemaakt. Dit komt mede dankzij de kennis en inspiratie van andere goaldiggers. Ik geloof in de kracht van samen en dat is wat The Goaldiggers Club je geeft!”

Had je het zonder The Goaldiggers Club gered?

Leslie: “Tuurlijk, alleen was ik er vast ook gekomen. Wel ben ik ervan overtuigd dat ik dan nog niet daar had gestaan waar ik mij nu bevindt. De vrouwen die op mijn pad zijn gekomen hebben zeker bijgedragen aan het succes van mijn onderneming tot nu toe, daar ben ik zeer dankbaar voor.”

Wat is voor jou het meest waardevol aan The Goaldiggers Club?

Leslie: “Het ontmoeten van gemotiveerde en enthousiaste vrouwendie dezelfde instelling hebben als ik. Het is een gevoel van ‘thuiskomen’. Als ondernemer is het onwijs belangrijk dat je je in een fijne omgeving bevindt omringt door mensen waar jij blij van wordt. Dat ik mezelf thuis voelde bij The Goaldiggers Club merkte ik al vrij snel. Natuurlijk speelt Eve en haar persoonlijke verhaal hier een enorme rol in. Eve is een prachtige vrouw, die keihard werkt om haar droom te realiseren en dat doet vanuit haar hart. Dat inspireert mij enorm! Tegelijkertijd is het een heerlijke vrouw om mee te kletsen, spiegelen en sparren.”

Is er nog iets wat je mist?

Leslie: “The Goaldiggers Club is veel meer dan alleen het ontmoeten van like-minded vrouwen. The sessions die georganiseerd worden zijn echt van hoogstaande kwaliteit. De prijs die je betaald krijg je echt dubbel en dwars terug in de vorm van inspiratie en experience (denkend aan de masterclasses, toffe sprekers en de coach corner). De locatie, catering en de goodies die je erbij krijgt maken deze experience helemaal af. Er mist dus helemaal niks!
Ik heb events meegemaakt die duurder waren maar die echt niet tippen aan de kwaliteit van The Goaldiggers Club Session. Zonder twijfel het bijwonen waard! Voor je het weet ben je net als ik een succesvolle ondernemer puur en alleen door in actie te komen als gevolg van het bijwonen van The Goaldiggers Club Session, dat gun ik iedere vrouw!”

 

The Goaldiggers Club Session

Wil je alvast proeven aan het membership dan is The Goaldigger Club Session hier perfect voor. Tijdens de The Goaldiggers Club Session verzamelen we een rits inspirerende vrouwen die hun wisdom en learnings op hun pad naar succes met jou delen. We creëren een veilige plek waar je van andere vrouwen kunt leren. The Goaldiggers Club Session is een dag gevuld met masterclasses, Q&A’s en een paneldiscussie met inspirerende vrouwen. In de powerbreak krijg je een overheerlijke lunch, kun je met ondernemersvragen terecht bij onze coaches in de coachcorner en je kunt een headshot voor jouw LinkedIn profiel maken. We eindigen de dag met The Goaldiggers Club netwerkborrel. Je kan op deze dag ervaren hoe het is om je omringen met gelijkgestemde vrouwen. Olcay Gulsen, Sanny Verhoeven (founder Sanny Zoekt Geluk), Rens Kroes (welltrepreneur), Emilie Sobels (founder Hashtag Workmode) spraken al eens op The Goaldiggers Club Session.

Op de hoogte blijven van Goaldigger-nieuwtjes? Volg ons op Facebook en Instagram en meld je hier onder aan voor de nieuwsbrief als je insider tips, updates en exclusieve deals wil ontvangen.

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-monogram arrow-long play usp-events usp-female usp-glasses usp-killertips usp-magic