Word member Sluit je aan bij de club

Dit zijn alle sprekers van The Goaldiggers Club Session op 30 september

Op zondag 30 september is het tijd voor de vijfde editie van The Goaldiggers Club Session in W Amsterdam. Tijdens The Goaldiggers Club Session komen weer een rits aan inspirerende topvrouwen, waaronder Lena Sommerdijk, Wendy Bogers, Anne de Buck, Esther van Diepen en Tineke Meeder-Rosbergen  hun wisdom en learnings delen. De afgelopen weken hebben we ze al kort aan je voorgesteld. Hierbij nogmaals alle sprekers van de vijfde editie van The Goaldiggers Club Session op een rijtje. Nog geen kaartje? Zorg dat je erbij bent en koop meteen een kaartje onderaan dit artikel!

Goaldigger talk met Saar Koningsberger en Jessica Scholten founders van Lakwerk

Presentatrice en actrice Saar Koningsberger en internationaal gerenommeerde nail art-specialist Jessica Scholten wiens werk in internationale modemagazines als Vogue, Glamour en Harper’s Bazaar en op de catwalks van onder meer Gucci, Stella McCartney en Victoria Beckham te zien was openden dit jaar Lakwerk. Het is de eerste nail art concept salon in Amsterdam Met hun team van experts toveren ze nagels volgens de laatste trends om tot ware kunstwerkjes. Hun goal is om binnen drie jaar meerdere vestigingen in Nederland te openen. Tijdens een Q&A gaat Eve Tomaszewski met hun in gesprek en vertellen ze hun plan om dat te bereiken. Ook delen ze de do’s en dont’s om te ondernemen als duo en tips en tricks die ze de goaldiggers in de zaal niet willen onthouden. 

 

Keynote: Zo laat je je authenciteit spreken op Instsgram voor meer succes met Lena Sommerdijk, founder influencer management L’Agency

Lena Sommerdijk is founder van influencer management L’Agency waarmee ze het management verzorgt van succesvolle talenten als Nina Pierson, Claartje Rose, Nicole Huisman en Stephanie Broek die bekend zijn op Instagram, maar stuk voor stuk sterke ondernemers zijn. Ben jij je ervan bewust hoe belangrijk social media en influencer marketing tegenwoordig is voor jouw onderneming? Tijdens haar session ‘Zo laat je je authenticiteit spreken op Instagram voor meer succes’ gaat Lena hier dieper op in en kom je te weten hoe je jezelf en jouw bedrijf kan positioneren in deze zee van mogelijkheden. Na deze keynote session ga je naar huis met tips en tricks die ervoor zorgen dat jouw account en social strategie aansluiten bij de behoeftes van jouw bedrijf of personal brand zodat jij jouw doelen behaalt voor meer succes.

 

 

Paneldiscussie over de ins en outs van een succesvolle merkstrategie met YourLittleBlackBook founder Anne de Buck, Mom in Balance-founder Esther van Diepen en Tineke Meeder-Rosbergen, founder welovedeco.nl, partydeco.nl en weddingdeco.nl

In de paneldiscussie schuiven drie inspirerende vrouwen met een sterke merkstrategie aan.  Tineke Meeder-Rosbergen is founder van welovedeco.nl, partydeco.nl en weddingdeco.nl. Ze weet als geen ander hoe je een succesvolle merkstrategie op zet als eigenaresse van de grootste trouwwebshop van Nederland & België die een Dutch Wedding Award won. Esther van Diepen is founder van Mom in Balance, met outdoor trainingen voor zwangeren, hersteltraining na de bevalling en total body workouts voor vrouwen. Het is één van de grootste sportorganisaties voor vrouwen in Nederland. Anne is travel en lifestyle blogger via YourLittleBlackBook. Met meer dan 184.000 bezoekers per maand, 24 artikelen per week en een crossmediale merkstrategie met reisboeken en een app is Anne inmiddels de grootste urban travel blogger van Nederland. Zij gaan met The Goaldiggers Club founder Eve Tomaszewski in gesprek over de ins en outs van een succesvolle merkstrategie. Die begint bij een idee en gaat verder bij een goede positionering binnen de doelgroep, een sterke contentstrategie en online branding waarmee je opvalt en een connectie maakt. Het valt of staat met een goed verdienmodel. En last but not least: de vrouw achter het merk die heeft besloten om er helemaal voor te gaan. Zij vertellen jou wat de bouwstenen zijn van een succesvolle merkstrategie, maar deze goaldiggers delen ook voor welke fouten ze andere vrouwen willen behoeden.

Keynote: Zo maak je waterdichte afspraken met Wendy Bogers, founder Ligo

Wendy Bogers is founder van het juridische platform Ligo waarmee ze elke ondernemer eenvoudige toegang biedt tot hoge kwaliteit juridische diensten. Samen ben je pas sterker als je zorgt voor een goede en sterke basis voor samenwerkingen. Daarom loopt Wendy tijdens haar session ‘Zo maak je waterdichte afspraken’ de stappen van kick-off meeting tot evaluatie met je door en krijgen zowel ondernemers als ondernemende vrouwen binnen een bedrijf waardevolle tips en tricks voor een succesvolle afronding van een samenwerking. Als je verwachtingen goed managed met een duidelijke taakverdeling en de juiste stappen zet op juridisch vlak voorkom je onenigheden achteraf en werk je effectiever en productiever samen.

 

Kom jij naar de volgende The Goaldiggers Club Session op 30 september?

The Goaldiggers Club Session wordt gehost door The Goaldiggers Club founder Eve Tomaszewski en is een dag gevuld met masterclasses, Q&A’s en talks met inspirerende vrouwen. Wij geloven dat ondernemende vrouwen al hun zakelijke goals kunnen bereiken door elkaar te inspireren en elkaar zo naar een hoger niveau kunnen tillen en creëren daarom een veilige plek waar je van like-minded vrouwen kunnen leren. Achter een succesvolle vrouw staat een grote club succesvolle vrouwen. Wil jij praktische tips en tricks waar je meteen mee aan de slag kan? Wil jij ook inspirerende vrouwen ontmoeten waarmee jij je learnings kunt delen en meer? Op 30 september is het tijd voor de vijfde editie van The Goaldiggers Club Session. Als je member wordt van The Goaldiggers Club krijg je 30% korting op The Goaldiggers Club Session en vele andere leuke extra’s zoals worksheets met opdrachten en de beste tips van de sprekers. Alle info over het membership vind je hier. Of kom tijdens The Goaldiggers Club Session aan het membership proeven door hier je tickets te scoren voor de aankomende editie van The Goaldiggers Club Session.

Lees hier alles over The Goaldiggers Club Session of zorg dat je erbij bent op zondag 30 september in W Amsterdam en scoor hieronder je kaartje!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-monogram arrow-long play usp-events usp-female usp-glasses usp-killertips usp-magic