De impact van The Goaldiggers Club op Jennifer Rijs: "Het geeft mij veel energie om te praten met ambitieuze vrouwen en dan is The Goaldiggers Club the place to be!"

Achter een succesvolle vrouw staat een club succesvolle vrouwen. The Goaldiggers Club is er voor iedereen die zijn persoonlijke en carrière goals wil behalen en daar is zo’n club soms best fijn voor. Hoe fijn? Deze keer vragen we aan Jennifer Rijs wat The Goaldiggers Club voor haar betekent heeft. “The Goaldiggers Club was voor mij het laatste zetje om mijn parttime baan aan de kant te zetten en echt voor mijn blog te gaan.”


Jennifer Rijs is not your average mom. Ze is moeder van Peach & Rebel en al haar belevenissen, gedachtes en nodige ups & downs die bij het moederschap horen, kun je volgen op haar blog of via haar YouTube-kanaal.

Over The Goaldiggers Club

Jennifer: “Ik ben met The Goaldiggers Club in aanraking gekomen via Instagram. Ik spotte het via via en vond het meteen fris, vernieuwend en vooral inspirerend. De persoonlijke en business stijl van founder Eve Tomaszewski sprak mij meteen aan.”

Wat voor effect heeft The Goaldiggers Club op jouw carrière gehad?

Jennifer: “The Goaldiggers Club was voor mij het laatste zetje om mijn parttime baan aan de kant te zetten en echt voor mijn blog te gaan. Ik ging naar The Goaldiggers Club Session en werd herkend door meiden die mij volgden en aangaven mijn platform super leuk te vinden. Een groot compliment en voor mij een moment van besef dat ik dus echt een bereik heb om trots op te zijn. Daarnaast waren de verhalen van de sprekers enorm inspirerend en herkenbaar. Zij zaten ooit in hetzelfde schuitje en kozen uiteindelijk voor hetgeen wat hun echt gelukkig maakt en niet voor de safe money van een baan in loondienst. Het heeft mij geïnspireerd om er ook voor te gaan en het risico te nemen. Door The Goaldiggers Club is alles in stroomversnelling gekomen.”

Wat voegt The Goaldiggers Club toe aan jouw carrière?

Jennifer: “Ik heb hele fijne contacten aan The Goaldiggers Club Session overgehouden. Daarnaast staan er altijd inspirerende artikelen op thegoaldiggersclub.com die betrekking hebben op mijn werk. Het is leuk om like-minded vrouwen met dezelfde struggles en goals aan het woord te horen.”

Wat is voor jou het meest waardevol aan The Goaldiggers Club?

Jennifer: “Het meest waardevol vind ik de leuke contacten die ik aan The Goaldiggers Club Session heb overgehouden en vooral ook om de vibe van zo’n dag te ervaren. Ik vind jezelf offline laten zien zoveel belangrijker dan altijd maar safe achter je Instagram account te blijven. Het levert veel meer op om ook in real life represent te zijn. Het geeft mij veel energie om te praten met ambitieuze vrouwen en dan is The Goaldiggers Club the place to be!”
 

Wannabe part of the club?

Wil jij ook samen met andere ambitieuze goaldiggers flinke stappen maken in jouw carrière? The Goaldiggers Club opent haar deuren en helpt jou naar the next level met The Goaldiggers Club Membership. Als member krijg je exclusief toegang tot de beelden van The Goaldigger Club Session, hand-outs met alle learnings van de sprekers, worksheets om met je doelen aan de slag te gaan, netwerkborrels, 30% korting op The Goaldiggers Club Session en nog veel meer. Ook krijg je toegang tot de besloten Facebook groep en is er maandelijks een Q&A met Eve waar zij antwoorden geeft op al jouw ondernemersvragen. Vanaf nu onderneem jij niet langer alleen, maar doe je dat samen met The Goaldiggers Club. Lees hier alles over het membership en meld je meteen aan als member.
Op de hoogte blijven van Goaldigger-nieuwtjes? Volg ons op Facebook en Instagram en meld je hier onder aan voor de nieuwsbrief als je insider tips, updates en exclusieve deals wil ontvangen.

Laat een reactie achter

Sluit Menu
×
×

Winkelmand