Meet de eerste members van The Goaldiggers Club tijdens de exclusieve netwerkborrel op 30 juli

Op 30 juli kwamen de eerste ambiteuze vrouwen die zich hebben aangemeld voor het membership in W Amsterdam samen tijdens de members only The Goaldiggers Club netwerkborrel om elkaar in het echt te ontmoeten. Ze deelden hun ervaringen en tips & tricks op het gebied van carrière in real life. We hebben al meer dan 35 members en een aantal daarvan stellen we aan je voor en stelden we vragen tijdens de eerste members only netwerkborrel.
Fotografie: Iep Bergsma

1. Nathalie van Wingerden is founder van Meetcute.

Nathalie coacht met Meetcute vrouwen waarbij alles in het leven eigenlijk lukt, behalve de liefde. Van die vrouwen waar iedereen tegen zegt: hoe kan het dat jij nog single bent? Met haar coachingstraject helpt ze inzichtelijk te maken waar je vast loopt met het daten en gaat ze samen met jou op onderzoek uit om erachter te komen wat je echt zoekt in de liefde in plaats van wat je denkt dat je zoekt. Op basis van een game plan ga je het veld in en daten, maar dan op een hele andere manier dan dat je gewend bent.

Wat kun jij voor andere members uit de groep betekenen?

“Ik vind het zelf super leerzaam om ervaringen uit te wisselen. Van elkaar kun je veel leren. Vooral van elkaars fuck up’s. We delen dat nog te weinig met elkaar terwijl juist dat heel waardevol is. En concreet? Met mijn andere bedrijf How 2 Spend It hebben we een boek uitgebracht via een grote uitgever. Ik krijg daar veel vragen over, dus daar kan ik tips over geven. En je kunt me natuurlijk ook alles vragen over daten.”

Wat is je female superpower?

“Ik durf mijn intuïtie te volgen. Vooral in het ondernemen is dat belangrijk. Dat is iets wat ik de afgelopen jaren echt geleerd heb. Ik ga in die zin ook echt op mijn gevoel af. Als iets niet goed voelt, doe ik het niet. Ook al is het financieel aantrekkelijk…”

Tip voor goaldiggers?

“Wees niet bang om in jezelf te investeren. Bijvoorbeeld in een een opleiding die je verder gaat helpen. Of die businesscoach die je droom naar hoger plan kan tillen. Investeer ook in jezelf door rustmomenten en me-time in te plannen.”
Je leest hier alles over het membership.
 

2. Marjolein van der Heide is founder van PrivaLegal


Ze helpt met PrivaLegal bedrijven in de tech en daarbuiten met data als businessmodel met het op orde krijgen van hun privacyplan. Een belangrijk onderdeel daarvan is bewustwording en het personeel trainen. Door verkeerde interpretatie met wetgeving gaan bedrijven soms juist veel te streng om met data en laten ze kansen liggen.

Wat kun jij voor andere members uit de groep betekenen?

“Ik ben altijd geïnteresseerd in verhalen van anderen en bekijk zaken altijd van verschillende kanten. Ik denk graag mee zonder gelijk een oordeel te geven. Wat dat betreft ben ik zakelijk niet anders dan privé. Ik ben zelf net begonnen met mijn bedrijf en vindt het leuk om in aanraking te komen met leden die ook net gestart zijn of al wat verder zijn om van te leren en om elkaar te motiveren, samen successen te vieren en elkaar door moeilijke tijden heen te slepen. Ik heb steun van mannelijke ondernemers in mijn omgeving, maar merk dat zij soms toch anders tegenover bepaalde dingen staan dan vrouwen. Daarom vind ik het leuk om ook meer vrouwelijke ondernemers om me heen te hebben.”

Wat is female superpower?

“Ik heb een achtergrond in zowel rechten als technologie en ben in staat om te communiceren met mensen die zich hier intensief mee bezighouden. Een ander talent is dat ik oog voor detail heb en dingen graag met een beetje humor breng. Die wetgeving hebben we nu eenmaal, dus we kunnen het maar beter een beetje leuk maken tijdens het opstellen en doorvoeren van die privacyplannen. Ik gebruik geen ingewikkelde juristentaal. Doordat ik jarenlang erg actief ben geweest als singer-songwriter heb ik geen podiumvrees en lijkt het me geweldig om in de toekomst ook als spreker ingehuurd te worden.”

Tip voor goaldiggers?

“Ik dacht altijd dat ik geen ondernemer was en dat ik daar niet geschikt voor was. Dat was pure onzekerheid. Nu ik begonnen ben merk ik dat het me veel meer positieve energie geeft dan ik had gedacht. Ik heb werken voor een baas om eerlijk te zijn nooit heel leuk gevonden, omdat veel energie verloren ging aan het aanpassen naar wensen en verwachtingen van bazen en collega’s. Nu ik dingen op mijn eigen manier kan doen vind ik het plotseling veel leuker allemaal. Sommige mensen functioneren prima in een kantooromgeving met collega’s, teams en hiërarchie. Er is helemaal niets mis mee als dat voor jou fijn werkt. Maar als je merkt dat je er keer op keer ongelukkig van wordt, denk dan zeker eens na om voor jezelf te beginnen. Het kan zomaar eens beter bij je passen dan je van tevoren had gedacht.”
Je leest hier alles over het membership.

3. Charlotte Strijd is HR Manager


Na vier jaar wonen en werken in het Midden-Oosten terug in Nederland voor een prachtklus. Ze is HR Manager op het project ter renovatie en verduurzaming van de Afsluitdijk. Charlotte is ambitieus en reislustig met een focus op geluk en gezondheid.

Wat kun jij voor andere members uit de groep betekenen? 

“Sparren over hoe we dingen aan willen vliegen, ervaringen delen, elkaar verder helpen.
Als we ieder onze eigen unieke bijdrage leveren, is dat zo enorm waardevol.”

Wat is je female superpower?

“Uitdagingen aangaan. Het liefst buiten de comfort zone waar het eng voelt. Helemaal mooi is het om met een team een project te starten en van niets, iets heel moois neerzetten. Wat is het ergste wat er kan gebeuren? Nou, daar komen we met elkaar ook wel weer uit. Ik geloof graag dat het mijn kracht is om hard en doortastend te werken en tegelijkertijd sociaal toegankelijk te zijn binnen een organisatie.”

Tip voor goaldiggers?

Life is full of surprises. Bring confetti!
Je leest hier alles over het membership.

4. Shima Zeroual is founder van Business Woman in Heels


Via het platform www.businesswomaninheels.com deelt Shima carrière tips en geeft ze mentor sessies om het beste uit jezelf te halen en zo de beste versie van jezelf te worden. Daarnaast werkt ze ook nog als sales consultant. Shima is fulltime Head of Sales voor een data bedrijf en is  daar verantwoordelijk voor 6 markten. De woorden die haar het beste omschrijven zijn: gedreven, ambitieus en positief.

Wat kun jij voor andere members uit de groep betekenen?

Ik kan je helpen met het vinden van je passie, het volgen van je dromen en de beste versie van jezelf te worden. Mijn slogan is: “I do it for me!.” Op de automatische piloot door het leven gaan lijkt mij het ergste wat er is. Soms heb je gewoon even dat duwtje in je rug nodig en dat geef ik de andere members graag.

Female superpower

“Ik sta positief in het leven en krijg super veel energie van het motiveren van anderen. Sales is één van de dingen waar ik goed in ben en wat ik ook superleuk vind om te doen.”

Tip voor goaldiggers?

“Laat niemand je vertellen dat iets onmogelijk is of dat je iets niet kunt, je kunt alles! Zolang je maar de drive hebt. Er is een quote die ik zo mooi vind en graag wil delen: “I made a promise to myself and I am not about to dissapoint myself
Je leest hier alles over het membership.
 
Word ook member van The Goaldiggers Club

Wil jij ook samen met andere ambitieuze goaldiggers flinke stappen maken in jouw carrière? The Goaldiggers Club opent haar deuren en helpt jou naar the next level met The Goaldiggers Club Membership. Als member krijg je exclusief toegang tot de beelden van The Goaldigger Club Session, hand-outs met alle learnings van de sprekers, worksheets om met je doelen aan de slag te gaan, netwerkborrels, 30% korting op The Goaldiggers Club Session en nog veel meer. Ook krijg je toegang tot de besloten Facebook groep en is er maandelijks een Q&A met Eve waar zij antwoorden geeft op al jouw ondernemersvragen. Vanaf nu onderneem jij niet langer alleen, maar doe je dat samen met The Goaldiggers Club. Lees hier alles over het membership en meld je meteen aan als member.
Je leest hier alles over het membership.
Op de hoogte blijven van Goaldigger-nieuwtjes? Volg ons op Facebook en Instagram en meld je hier onder aan voor de nieuwsbrief als je insider tips, updates en exclusieve deals wil ontvangen.

Laat een reactie achter

Sluit Menu
×
×

Winkelmand