Word member Sluit je aan bij de club

Lisa Stel, Deniece von Harras en Mayra Louise over hoe je het verschil maakt in jouw carrière tijdens The Goaldiggers Club Session

Tijdens The Goaldiggers Club Session gingen drie inspirerende vrouwen die business combineren met hun eigen waardevolle missie met The Goaldiggers Club founder Eve Tomaszewski in gesprek over hoe je het verschil maakt in je carrière. In deze video delen we een aantal quotes van Selflove body positive blogger Mayra Louise, founder van lisagoesvegan.com Lisa Stel en SmartUp Network en NL Zakenvrouwen Deniece von Harras die tijdens de session aan bod kwamen.

Wil je de hele talk terugkijken dan kun je je aanmelden voor het membership.

 

Word The Goaldiggers Club member

Wil je de hele talk terugkijken? Als member krijg je exclusief toegang tot de beelden van The Goaldigger Club Session, hand-outs met alle learnings van de sprekers waarin ook opdrachten staan om de adviezen meteen om te zetten in actie. Verder krijg je 30% korting op The Goaldiggers Club Session en worksheets om met je doelen aan de slag te gaan. Wil jij samen met andere ambitieuze goaldiggers flinke stappen maken in jouw carrière? Als member heb jij je eigen besloten netwerk van Goaldigger vrouwen die hun ambitiedoelen willen halen en krijg je toegang tot de besloten Facebook groep waar een maandelijkse Q&A met Eve wplaatsvindt en zij antwoorden geeft op jouw ondernemersvragen. Vanaf nu onderneem jij niet langer alleen, maar doe je dat samen met The Goaldiggers Club. Meer weten? Je leest hier alles over het membership.

 

Op de hoogte blijven van Goaldigger-nieuwtjes? Volg ons op Facebook en Instagram en meld je hier onder aan voor de nieuwsbrief als je insider tips, updates en exclusieve deals wil ontvangen.

Hey goaldigger!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief met onze laatste artikelen, inspirerende tips, exclusieve content en meer good stuff!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-monogram arrow-long play usp-events usp-female usp-glasses usp-killertips usp-magic