Word member Sluit je aan bij de club

De impact van The Goaldiggers Club op Tineke Meeder: ‘Door TGC ben ik met personal branding aan de slag gegaan’

Achter een succesvolle vrouw staat een club succesvolle vrouwen. The Goaldiggers Club is er voor iedereen die zijn persoonlijke en carrière goals wil behalen en daar is zo’n club soms best fijn voor. Hoe fijn? Deze keer vragen we aan Tineke Meeder, founder Weddingdeco.nlPartydeco.nl & Welovedeco.nl, wat The Goaldiggers Club voor haar betekent heeft. ‘The Goaldiggers Club geeft mij een netwerk van ondernemende vrouwen en dat voegt echt iets toe aan mijn carrière.’

Toen Tineke Meeder ging trouwen, zat zij urenlang op Pinterest. Waar kon ze al die leuke spullen kopen in Nederland? Ze zag een gat in de markt en begon met het online verkopen van trouwdecoratie. Ze stopte met haar baan als diëtist en heeft inmiddels drie webshops: Weddingdeco.nlPartydeco.nl & Welovedeco.nl. Haar webshop met trouwdecoratie, waar het allemaal mee begon, is de grootste trouwwebshop van Nederland en België.

Over The Goaldiggers Club

Tineke: ‘Ik ben met The Goaldiggers Club in aanraking gekomen via Instagram. Het feit dat het een club ondernemende vrouwen is, die allemaal ambitieus zijn en elkaar willen helpen, trekt mij heel erg. Het geeft mij een netwerk van ondernemende vrouwen en dat voegt echt iets toe aan mijn carrière. Tot nu toe ben ik pas één keer naar The Goaldiggers Club Session geweest, dus dat netwerk zou ik nog wel verder willen uitbreiden.’

Wat voor effect heeft The Goaldiggers Club op jouw carrière gehad?

Tineke: ‘Door het bijwonen van de The Goaldiggers Club Session heb ik de knoop doorgehakt om écht met personal branding aan de slag te gaan. Best wel spannend, maar na 5 jaar ondernemen is het nu de tijd om mezelf meer te laten zien. Ondertussen is er een fotoshoot geweest, een interview in een magazine, heb ik mijn Instagram account een upgrade gegeven en staat er een PR traject op de planning.’

Wat is voor jou het meest waardevol aan The Goaldiggers Club?

Tineke: ‘Dat het een grote club vrouwen is met verschillende expertises, waardoor je ook andere invalshoeken krijgt. Dat is erg interessant! Daarbij is het fijn om even op een andere manier bezig te zijn met ondernemen, namelijk door netwerken en kennis opdoen.’

 

Wannabe part of the club?

Wil jij ook samen met andere ambitieuze goaldiggers flinke stappen maken in jouw carrière? The Goaldiggers Club opent haar deuren en helpt jou naar the next level met The Goaldiggers Club Membership. Als member krijg je exclusief toegang tot de beelden van The Goaldigger Club Session, hand-outs met alle learnings van de sprekers, worksheets om met je doelen aan de slag te gaan, netwerkborrels, 30% korting op The Goaldiggers Club Session en nog veel meer. Ook krijg je toegang tot de besloten Facebook groep en is er maandelijks een Q&A met Eve waar zij antwoorden geeft op al jouw ondernemersvragen. Vanaf nu onderneem jij niet langer alleen, maar doe je dat samen met The Goaldiggers Club. Lees hier alles over het membership en meld je meteen aan als member.

Op de hoogte blijven van Goaldigger-nieuwtjes? Volg ons op Facebook en Instagram en meld je hier onder aan voor de nieuwsbrief als je insider tips, updates en exclusieve deals wil ontvangen.

Hey goaldigger!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief met onze laatste artikelen, inspirerende tips, exclusieve content en meer good stuff!

Marloes Berghege

Marloes is freelance schrijver en probeert met woorden dagelijks vrouwen te inspireren en te entertainen. Ze schrijft onder andere voor &C en Girls Love 2 Run. Marloes houdt ervan om zichzelf uit te dagen en neemt haar dromen bloedserieus. Better an oops than a what if.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-monogram arrow-long play usp-events usp-female usp-glasses usp-killertips usp-magic