Word member Sluit je aan bij de club

4x openingszin om een gesprek mee te starten tijdens een netwerkborrel

Netwerken is leuk en inspirerend maar soms ook best een beetje spannend want hoe begin je een gesprek met iemand die je nog niet kent? We inspireren je met 4 openingszinnen om een gesprek mee te starten tijdens een netwerk event. Tijdens The Goaldiggers Club netwerkborrel die wij op 30 juli exclusief voor onze leden van het membership organiseren kun je deze tips omzetten in resultaten. Ben je erbij? Je leest hier alles over het membership.

1. “Hoe ben je hier terecht gekomen?”

Misschien denk je: wat een voor de hand liggende vraag, maar onderschat de kracht van simpele vragen niet. Het is voor anderen altijd fijn als je een vraag stelt waar diegene niet lang over na hoeft te denken en makkelijk antwoord op kan geven om het ijs te breken.”

2. “Ik vind netwerkborrels soms een beetje overwhelming. Vind je het goed als ik hier kom staan?”

Door je kwetsbaarheid te tonen creëer je meteen een band met een ander. Grote kans dat diegene die je aanspreekt het ook spannend vindt. Maar ook als dit niet zo is dan zul je sympathie opwekken en het vertrouwen winnen van je gesprekspartner door je open op te stellen. Dat is een mooie basis voor de rest van het gesprek.

3. “Hey, wat kan ik voor jou betekenen?”

Tuurlijk is het goed om van tevoren te bedenken wie iets voor jou kan betekenen en wat je aan hen kunt vragen, maar draai het eens om denk niet alleen na over wat er op een netwerk borrel te ‘halen’ valt. Wat kan jij voor een ander doen? Door de focus van jezelf te halen en te richten op anderen creëer je ruimte om te geven en daaruit kunnen mooie dingen ontstaan. Jij kunt hun helpen en zij helpen jou.

4. “Mijn goal is (vul in) en wat is die van jou?”

Netwerkborrels zijn de perfecte plek om je goals te delen en als je dat met passie doet is het de perfecte manier om te connecten met like-minded vrouwen die net zo ambitieus zijn als jij. Het is fijn om over je goals te praten met gelijkgestemden en samen kom je tot nieuwe inzichten.

Ik kom naar The Goaldiggers Club netwerkborrel!

The Goaldiggers Club netwerkborrel is onderdeel van het membership waar jij je als goaldigger voor kunt aanmelden. Wil jij ook samen met andere ambitieuze goaldiggers flinke stappen maken in jouw carrière? Als member heb jij je eigen besloten netwerk van Goaldigger vrouwen die hun ambitiedoelen willen halen en krijg je vele andere leuke extra’s. Als member krijg je exclusief toegang tot de beelden van The Goaldigger Club Session, hand-outs met alle learnings van de sprekers, worksheets om met je doelen aan de slag te gaan, 30% korting op The Goaldiggers Club Session en nog veel meer. Ook krijg je toegang tot de besloten Facebook groep en is er maandelijks een Q&A met Eve waar zij antwoorden geeft op al jouw ondernemersvragen. Vanaf nu onderneem jij niet langer alleen, maar doe je dat samen met The Goaldiggers Club. Meer weten? Je leest hier alles over het membership.

 

Op de hoogte blijven van Goaldigger-nieuwtjes? Volg ons op Facebook en Instagram en meld je hier onder aan voor de nieuwsbrief als je insider tips, updates en exclusieve deals wil ontvangen.

Hey goaldigger!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief met onze laatste artikelen, inspirerende tips, exclusieve content en meer good stuff!

Eve Tomaszewski

Eve Tomaszewski

Eve is founder van The Goaldiggers Club en wil daarmee een plek creëren waar ondernemende vrouwen ervaringen, ideeën, tips & tricks, kennis en skills kunnen delen. Ze wil hen de mogelijkheid bieden om het gesprek met elkaar aan te gaan en inspireren om al hun carrière goals te behalen terwijl ze tegelijkertijd een gelukkig leven leiden.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-monogram arrow-long play usp-events usp-female usp-glasses usp-killertips usp-magic