Word member Sluit je aan bij de club

Aftermovie The Goaldiggers Club Session #4

Zondag 10 juni kwamen 100 goaldiggers uit het hele land weer samen in het W Hotel Amsterdam voor een dag gevuld met masterclasses, coaching, manicures, massages, netwerken, bites en drinks. Benieuwd naar hoe dat was of nog een keer nagenieten? Bekijk nu de aftervideo van de vierde editie van The Goaldiggers Club Session met sprekers Rens Kroes, Manon van Essen, Nathalie Mangelaars, Deniece von Harras, Lisa Stel en Mayra Louise! 

Ben jij al The Goaldiggers Club Member?

Deze editie gemist, maar toch de masterclasses bekijken? Als member krijg je exclusief toegang tot de beelden van The Goaldigger Club Session, hand-outs met alle learnings van de sprekers en nog veel meer. Daarnaast ontvang je altijd 30% korting voor The Goaldiggers Club Session. Meld je hier aan als clubmember en scoor hier vast je ticket voor de volgende editie!

Op de hoogte blijven van Goaldigger-nieuwtjes? Volg ons op Facebook en Instagram en meld je hier onder aan voor de nieuwsbrief als je insider tips, updates en exclusieve deals wil ontvangen.

Hey goaldigger!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief met onze laatste artikelen, inspirerende tips, exclusieve content en meer good stuff!

Marloes Berghege

Marloes is freelance schrijver en probeert met woorden dagelijks vrouwen te inspireren en te entertainen. Ze schrijft onder andere voor &C en Girls Love 2 Run. Marloes houdt ervan om zichzelf uit te dagen en neemt haar dromen bloedserieus. Better an oops than a what if.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-monogram arrow-long play usp-events usp-female usp-glasses usp-killertips usp-magic