De impact van The Goaldiggers Club op Fleur Holl: 'Na The Goaldiggers Club Session heb ik diezelfde week nog mijn baan opgezegd.'

Achter een succesvolle vrouw staat een club succesvolle vrouwen. The Goaldiggers Club is er voor iedereen die zijn persoonlijke en carrière goals wil behalen en daar is zo’n club soms best fijn voor. Hoe fijn? Wij stellen je graag goaldiggers voor die vertellen wat The Goaldiggers Club voor hen betekent heeft. 

Fleur Holl is interieur stylist en was Interior Designer bij IKEA. Naast haar vaste baan bij IKEA maakte ze op freelance basis, onder de naam STUDIO188, interieurontwerpen voor particulieren. Hoewel dat hartstikke goed ging, kon ze niet verder groeien met STUDIO188 vanwege haar vaste baan. Er was een bezoek aan The Goaldiggers Club Session voor nodig om haar dat duwtje in de rug te geven om haar vaste baan op te zeggen en haar carrière met STUDIO188 naar een hoger niveau te tillen. Ze zei diezelfde week nog haar baan bij IKEA op en dat heeft goed uitgepakt. Inmiddels doet ze de styling van verschillende hotels, waaronder een boetiek hotel in Amsterdam en een groot nieuw hotel in Utrecht.

Over The Goaldiggers Club

Fleur: ‘Wat ik zo tof vind aan de Goaldiggers Club, en dan vooral aan The Goaldiggers Club Session, is de wil om elkaar te helpen. De sfeer is heel open en inspirerend en iedereen wil elkaar graag helpen door zijn eigen ervaringen te delen. Het netwerk wat ontstaat is heel waardevol en dit zorgt er bij mij persoonlijk voor dat ik niet het gevoel heb alleen te staan in de situatie.’

Wat voor effect heeft The Goaldiggers Club op jouw carrière gehad?

Fleur: ‘Mijn bezoek aan The Goaldiggers Club Session, en dan vooral de lezing van Sanny Verhoeven en de ervaringen van andere bezoekers, heeft ervoor gezorgd dat ik diezelfde week nog de moed had om mijn vaste baan op te zeggen. Op dat moment zat ik echt op een keerpunt. Ik moest kiezen tussen groeien met STUDIO188 of mijn vaste baan behouden. Ik vond het lastig om mijn eigen belangen te verkiezen boven de belangen van mijn toenmalige werkgever. Achteraf lijkt het allemaal heel logisch, maar op dat moment vond ik het lastig om mijn loyaliteit naar mijn werkgever toe te doorbreken. Mijn bezoek aan The Goaldiggers Club Session gaf mij dat zetje waardoor ik inzag dat gaan voor STUDIO188 de juiste keuze is en dat ik het aan kan! Vanaf dat moment is het hard gegaan. Ik ben nu bezig met de styling van verschillende hotels in grote steden in Nederland en ondertussen ben ik bezig mijn netwerk te verbreden.’

Had je het zonder The Goaldiggers Club gered?

Fleur: ‘Waarschijnlijk had het dan nog wel even geduurd voordat ik de stap had durven nemen. Ook was ik dan minder goed voorbereid geweest.’

Wat zijn je goals het aankomende jaar?

Fleur: ‘Mijn doel voor het aankomende jaar is om mijzelf te verbreden en verschillende markten te onderzoeken om te kijken waar mijn kansen liggen. Toen ik stopte met mijn vaste baan had ik meteen een aantal belachelijk grote opdrachten. Die opdrachten zorgen ervoor dat ik genoeg startkapitaal heb om de tijd te nemen om mijn plannen concreter te gaan maken en mijn keuzes te gaan toespitsen. Het aankomend jaar wil ik mij gaan verbreden zodat ik niet afhankelijk ben van die ene grote opdrachtgever. Het is natuurlijk heel fijn om op deze manier te kunnen starten, maar ook risicovol. Maar er zijn nog genoeg opties om te onderzoeken. Zo heb ik een opdracht voor een villa in Marbella en heb ik voor de styling van mijn eigen bruiloft veel producten aangeschaft met het idee dat ik vaker een styling klus voor een evenement aan kan nemen. Als ik maar een totaalconcept neer kan zetten! Ook wil ik dat STUDIO188 meer naamsbekendheid krijgt. Dit wil ik bereiken door mijn Instagram kanaal hiervoor te gebruiken en weer nieuw leven in te gaan blazen. In de begintijd van STUDIO188 ging dit heel hard, maar ik ben toen bewust gestopt met posten aangezien er veel te veel werk uitkwam wat ik niet aan kon nemen. Dit wil ik nu weer op gaan pakken.
Voorheen had ik dit allemaal nooit gedurfd en nooit zulke grote opdrachten aan durven nemen. Eigenlijk ben ik iemand die altijd eerst alle voorwaardes op orde wil hebben voordat ik ergens aan begin. Sinds afgelopen jaar heb ik veel aan mezelf gewerkt en uiteindelijk heeft het bezoek aan The Goaldiggers Club Session voor dat laatste beetje moed gezorgd. Ik heb er nog geen dag spijt van gehad!’

Wannabe part of the club?

Wil jij ook samen met andere ambitieuze goaldiggers flinke stappen maken in jouw carrière? The Goaldiggers Club opent haar deuren en helpt jou naar the next level met The Goaldiggers Club Membership. Als member krijg je exclusief toegang tot de beelden van The Goaldigger Club Session, hand-outs met alle learnings van de sprekers, worksheets om met je doelen aan de slag te gaan, netwerkborrels, 30% korting op The Goaldiggers Club Session en nog veel meer. Ook krijg je toegang tot de besloten Facebook groep en is er maandelijks een Q&A met Eve waar zij antwoorden geeft op al jouw ondernemersvragen. Vanaf nu onderneem jij niet langer alleen, maar doe je dat samen met The Goaldiggers Club. Lees hier alles over het membership en meld je meteen aan als member.
Op de hoogte blijven van Goaldigger-nieuwtjes? Volg ons op Facebook en Instagram en meld je hier onder aan voor de nieuwsbrief als je insider tips, updates en exclusieve deals wil ontvangen.

Laat een reactie achter

Sluit Menu
×
×

Winkelmand