Word member Sluit je aan bij de club

Een killer line-up en een goed gevuld programma: Dit waren de highlights van The Goaldiggers Club Session #4

Het is zondagochtend 10 juni en er staan ruim 100 goaldiggers in de rij voor de vierde edtitie van The Goaldiggers Club Session bij het W Hotel in Amsterdam. Met een goed gevuld programma en een killer line-up, belooft het een inspirerende dag te worden. Sprekers als Rens Kroes, Lisa Stel van lisagoesvegan.com, Deniece von Harras van SmartUp Network, Mayra Louise van thepublisized.com, Nathalie Mangelaars van Pitch Queen en Manon van Essen van Magioni Pizza vullen vandaag het podium. Wij delen de highlights van de dag!

1. Powerstart met een morning juice van DrDetoxBox

Vol enthousiasme lopen de bezoekers de ontvangstzaal in, waar een powerjuice van DrDetoxBox op ze staat te wachten. Ambitieus zijn de bezoekers van The Goaldiggers Club Session zeker, want al tijdens de morningjuice is het netwerken begonnen.

Morning juice van DrDetoxBox
Alle goaldiggers hebben er zin in!

2. Ondernemen hoef je niet alleen te doen

The Goaldiggers Club Session gaat met positive vibes van start. In een persoonlijk verhaal vertelt Eve Tomaszewski wat The Goaldiggersclub voor haar betekent: “Ondernemen kan soms best eenzaam zijn als je grote angsten hebt of als je bepaalde keuzes moet maken. Daarom ben ik The Goaldiggersclub gestart. Ik dacht: ik ga een netwerk van like-minded vrouwen om mij heen verzamelen, zodat ik nooit alleen hoef te zijn. En nu sta ik hier met 100 vrouwen in de zaal!”

Founder van The Goaldiggers Club Eve Tomaszewski opent de dag

3. Pitch Queens

Na een inspirerende introductie is het tijd voor de eerste masterclass “De perfecte pitch” met Nathalie Mangelaars (founder Pitch Queen, Pitch Academy en NK Pitchen). Bij opkomst bewijst Nathalie haar skills om een zaal enthousiast te krijgen, want iedereen doet vol enthousiasme mee. De masterclass start meteen met een pitch-oefening, waarin de bezoekers aan elkaar pitchen. Na wat tips en tricks en nog één oefenronde, presenteren drie vrouwen uit het publiek hun pitch in één minuut. Na afloop van de pitches worden deze drie goaldiggers well-deserved bekroond door Nathalie met een kroontje.

Nathalie Mangelaars deelt haar tips en tricks voor de perfecte pitch

4. Bites we all love

Een sessie pitchen vraagt wat energie. Iedereen ontvangt daarom na de eerste masterclass een korte break met de gezonde notenmixen van BitesWeLove. En de namen van deze healthy mixen liggen ook goed in de mond. Zo kozen de bezoekers uit mixen als “cheeky apricot”, “pecan boo”, “soy side up”, “let’s go mango”, “chili con karma” en “nutcase”.

Een morning treat van BitesWeLove

5. Hoe je het verschil maakt

Lisa Stel (founder lisagoesvegan.com), Deniece von Harras (founder SmartUp Network, NL zakenvrouwen en diversiteitsexpert) en Mayra Louise (founder thepublisized.com en selflove body positive blogger) schoven aan bij Eve voor een paneldiscussie vol tips, learnings en handige tools in hoe je het verschil maakt. Onderwerpen als geld, tijd, focus, uitdagingen en authentiek zijn, kwamen aan bod.

De paneldiscussie over hoe je het verschil maakt

6. Powerbreak

It’s in the name, want tijdens deze break konden de bezoekers weer helemaal opladen. Met massages van Dr. Feelgood, een uitgebreide lunch van W hotel Amsterdam, een manicure van Sense Lifestyle en headshots van PhotoSnapper voor je LinkedIn profiel, gingen de bezoekers ontspannen, inspired en vol energie de volgende masterclass in.

Het W Hotel Amsterdam zorgde voor een uitgebreide lunch die niet alleen lekker was, maar er ook prachtig uitzag!
Honger!
Even opladen met een massage van Dr. Feelgood
Nagels on fleek door Sense Lifestyle
PhotoSnapper maakte professionele foto’s voor je LinkedIn profiel

7. Coach Corner

Tijdens breaks stonden business coaches Glancy van ElstJildou Oosterbrug en Gerlinde van der Struijk  klaar voor de bezoekers om ze te helpen met ondernemersvragen. Dankzij deze inspirerende een-op-een sessies met praktische tips, kunnen de aanwezige goaldiggers meteen aan de slag met hun goals!

Tijdens de powerbreak kon je met al je brandende ondernemersvragen terecht bij onze 3 business coaches

8. Goodies

Bij aankomst lag er voor de bezoekers een handige notitieblok van Studio Stationary en pen klaar voor aantekeningen tijdens sessies. Maar ook iedere keer als de aanwezige goaldiggers de zaal verlaten voor een break, waren de stoelen bij terugkomst weer rijkelijk gevuld met nieuwe goodies. Zo lag er na de powerbreak een massagebon van Dr. Feelgood en een handmade leren pasjeshouder van LaLisette klaar. Saving the best for last, want na de laatste break stond er nog een goed gevulde goodiebag klaar met onder andere een anti-stress zakje met lavendelzout van Rock Your World,  drankjes van 100p Juice en Fentimans, een weekplanner van Studio Stationary en 20% korting, droogshampoo van Batiste, bites van Bites We Love, een oogmasker van Starskin, korting bij W Amsterdam, een product van Yoni, een breakfast boost van Linwoods.

Voor alle briljante ideeën lag voor iedereen onder andere een notitieboekje van Studio Stationary klaar.
Iedereen kreeg een goedgevulde goodiebag mee naar huis

9. The Goaldiggers Club Membership

The Goaldiggers Club Membership heeft sinds kort haar deuren geopend! Tijdens de session gaf Eve meer informatie over de membership en waarom ze het is gestart: “Ik geloof dat je carrière in een stroomversnelling raakt als je like minded vrouwen om je heen verzamelt. Ik heb toen nagedacht hoe wij nog meer vrouwen in contact met elkaar kunnen brengen en ze waardevolle tips en tricks kunnen bieden.” Als member krijg je o.a. vier keer per jaar toegang tot de membersonly Networkborrel van The Goaldiggers Club, een maandelijkse Q&A met Eve, 30% korting op The Goaldiggers Club Session, toegang tot de besloten Facebookgroep en nog veel meer voordelen. Je leest hier meer over het membership!

Eve vertelt meer over het The Goaldiggers Club membership. Ben jij al member?

10. Het recept voor een succesvol merk

Manon van Magioni Pizza wist de zaal in te pakken met haar humor en nuchterheid. Tijdens haar masterclass “Bouwen aan een sterk merk” deelde ze haar recept voor een succesvolle business aan de hand van een pizzarecept: “1. De basis: een goede bodem die veel kan dragen en niet breekt. 2. Een magische saus om je heen hebben van mensen die vertrouwen in je hebben, in plaats van mensen die je aan het twijfelen brengen. 3. De juiste toppings kiezen, door de juiste kansen te pakken. Er zullen miljoenen toppings voorbij komen, maar je moet wel de juiste kiezen. De beste toppings maken het verschil voor een goede pizza of een hele goede pizza slash merk.”

Founder van Magioni Pizza Manon van Essen, deelt in haar sessie hoe je een merk groter dan je jezelf bouwt

11. The Goaldiggers Club koekjes van Elisabeth & Valentijn

Tijdens The Goaldiggers Club Session mag niemand van Eve met een lege maag naar huis! De heerlijke The Goaldiggers Club koekjes van Elisabeth & Valentijn stonden klaar voor de goaldiggers tijdens de afternoon break. En omdat deze koekjes naar meer smaken, zat er als verrassing nog één in de goodiebag.

Elisabeth & Valentijn maakten speciale The Goaldiggers Club koekjes

12. GoaldiggerTalk met Rens Kroes

Gastspreker Rens Kroes schoof aan voor een Goaldigger Talk en deelde haar insights in het ondernemen: “Het zusje van zijn, heeft natuurlijk wel geholpen, maar in the end moet je het wel waar kunnen maken”. En met vier boeken, een eigen blog en een nieuwe website in aantocht, laat ze dat ook zien. Zo drukte ze iedereen in de zaal nog op het hart dat je altijd in jezelf moet blijven geloven: ”Ik weet niet of er concurrentie bestaat. Ik geloof dat er ruimte is voor iedereen in het leven. Als je in jezelf gelooft en je hart volgt, dan komt dat echt goed.”

Rens Kroes deelde haar learnings

13. The Goaldiggers Club Netwerkborrel

Met uitzicht over de skyline van Amsterdam is het tijd voor de laatste activiteit van de dag: The Goaldiggersclub Netwerkborrel. Er wordt nog flink genetwerkt onder het genot van een drankje in de lounge en op het dakterras van het W Hotel. Met een dag vol nieuwe, inspirerende insights was ook de vierde editie van The Goaldiggers Club Session een succes.

Na een dag vol tips, tricks en inspiratie, tijd om te netwerken
Cheers!

Cheers and on to the next one op 16 september 2018!

 

Ben jij al The Goaldiggers Club Member?

Deze editie gemist, maar toch de masterclasses bekijken? Als member krijg je exclusief toegang tot de beelden van The Goaldigger Club Session, hand-outs met alle learnings van de sprekers en nog veel meer. Daarnaast ontvang je altijd 30% korting voor The Goaldiggers Club Session. Meld je hier aan als clubmember en scoor vast je ticket voor de volgende editie!

Hey goaldigger!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief met onze laatste artikelen, inspirerende tips, exclusieve content en meer good stuff!

Esra

Esra

Esra Buke is een happy soul en jaagt haar dromen na door te doen waar ze het meest van houdt: het creëren van content gedreven door haar passie voor verhalen.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-monogram arrow-long play usp-events usp-female usp-glasses usp-killertips usp-magic