Word member Sluit je aan bij de club

The Goaldiggers Club Session #4: wat kan je verwachten?

Aanstaande zondag 10 juni loopt het W Amsterdam weer vol met goaldiggers uit heel Nederland voor de vierde editie van The Goaldiggers Club Session. Wil jij misschien ook komen, maar weet je niet zo goed wat je kan verwachten? Wij zetten alles voor je op een rijtje. Scoor meteen een van de laatste kaarten onderaan het artikel!

1. Een awesome locatie

Uiteraard gaat het om de tips en tricks en alle inhoudelijke gesprekken die we gaan hebben, maar hé, het oog wil ook wat. En laat onze locatie W Amsterdam nou waanzinnig mooi zijn. Drinks en netwerken met de skyline van Amsterdam op de achtergrond, anyone?

2. Vitamientjes

We starten de dag met een morning juice van Dr. Detox Box voor de nodige vitaminen. Starting the day right!

3. Een killer line-up met inspirerende sprekers

Nou ja, wij vinden hem in ieder geval killer. Maar met onder andere weltrepreneur en auteur Rens Kroes, self love en body positivity blogger en founder van thepublisized.com Mayra Louise, Manon van Essen (founder Magioni Pizza), Lisa Stel van lisagoesvegan.com, Deniece von Harras (founder SmartUp Network, NL Zakenvrouwen en diversiteitsexpert) en Nathalie Mangelaars (founder Pitch Queen, Pitch Academy en founder NK Pitchen) kan je het daar alleen maar mee eens zijn, toch?

4. Een coach corner

Zit je vast? Wil je starten met ondernemen, maar weet je niet hoe je moet beginnen? Ben je wel aan het ondernemen, maar heb je hulp nodig bij een keuze? Blijf er niet mee rondlopen, maar stel tijdens de powerbreak al jouw brandende ondernemersvragen aan businescoaches Gerlinde van der Struijk, Glancy van Elst en Jildou Oosterburg  in de coach corner.

5. Boost jezelf en je carrière

World domination begint bij jezelf. Trakteer jezelf tijdens de powerbreak op een manicure van Sense Lifestyle en een heerlijke massage van Dr. Feelgood. Daarna kan je helemaal in zen mode met prachtige nagels door voor een headshot voor je LinkedIn profiel. Oh ja, dit zit dus allemaal bij de prijs inbegrepen. Wij herhalen: een manicure, een massage én nieuwe headshots zitten bij de prijs inbegrepen! Wees er snel bij in de powerbreak, zodat je niet naast het net vist.

6. Een leerzaam programma met insider tips en tricks

En dan waar het allemaal om draait. Wij hebben alles op alles gezet om niet alleen een interessant en leerzaam programma met leuke sprekers voor je neer te zetten, maar er ook voor te zorgen dat je naar huis gaat met een notitieboekje volgeschreven met praktische insider tips en tricks waar je meteen mee aan de slag kan. We gaan het hebben over hoe je een sterk merk neerzet, hoe je dat merk en jouw ideeën naar anderen overbrengt in een pitch. In een paneldiscussie gaan we in op hoe je het verschil maakt met je business en er is een Q&A met Rens Kroes.

 

6. Meet like-minded vrouwen om aan je goals te werken

Netwerken wordt leuker en gaat een stuk sneller als je in een ruimte staat met like-minded vrouwen en real life contact hebt. Alleen kom je er wel, maar jij weet ook dat je in een stroomversnelling komt met wat hulp van anderen en dat jij op jouw beurt anderen kan helpen met een zetje. Laten we die goals samen smashen!

8. Je wordt geheel verzorgd

We doen niet lullig over verzorging. Om te werken aan je goals moet je natuurlijk wel goed eten en drinken. Snacks van Bites We Love, drinks van 100p Juice, pizza’s van Magioni en rose lemonade van Fentimans. En natuurlijk een overheerlijke lunch verzorgd door W Amsterdam en custom made koekjes van Elisabeth & Valentijn.

9. Een goedgevulde goodiebag

Waar we ook niet lullig over doen is een goodiebag. Niet een zak met flyers waar je niets aan hebt, maar onder andere een massagebon voor DR. Feelgood, een card holder van Lalisette.nl, een anti-stress zakje met lavendel zout van Rock Your World, notitieboekjes en special gift van Studio Stationary, droogshampoo van Batiste, oogmasker van Starskin, korting bij W Amsterdam, een product van Yoni en een breakfast boost van Linwoods.

7. Zelfvertouwen om stappen te nemen

Je gaat niet alleen naar huis met inspiratie en nieuwe contacten, maar door de verhalen van anderen die je de gehele dag hoort, krijg jij de motivatie en het zelfvertrouwen om stappen te nemen richting je goals. Na The Goaldiggers Club Session heb jij die boost om jouw carrière naar een volgend niveau te tillen.  Net als Fleur Holl, founder STUDIO188: “Mijn bezoek aan The Goaldiggers Club Session #3, en dan vooral de lezing van Sanny Verhoeven en de ervaringen van andere bezoekers, heeft ervoor gezorgd dat ik diezelfde week nog de moed had om mijn vaste baan op te zeggen.”

 

Kom jij naar de volgende The Goaldiggers Club Session op 10 juni?

Wil jij praktische tips en tricks waar je meteen mee aan de slag kan? Wil jij ook inspirerende vrouwen ontmoeten waarmee jij je learnings kunt delen? Op 10 juni is het tijd voor de vierde editie van The Goaldiggers Club Session. Tijdens The Goaldiggers Club Session verzamelen we een rits inspirerende vrouwen die hun wisdom en learnings met jou delen en creëren we een veilige plek waar je van like-minded vrouwen kunt leren. Wij geloven dat ondernemende vrouwen al hun zakelijke goals kunnen bereiken door elkaar te inspireren en elkaar zo naar een hoger niveau kunnen tillen. Achter een succesvolle vrouw staat een grote club succesvolle vrouwen. Tot 10 juni?

Meer weten? Lees hier alles over The Goaldiggers Club Session.

Zorg dat je erbij bent op zondag 10 juni in W Amsterdam en scoor hieronder je kaartje!

Hey goaldigger!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief met onze laatste artikelen, inspirerende tips, exclusieve content en meer good stuff!

Marloes Berghege

Marloes is freelance schrijver en probeert met woorden dagelijks vrouwen te inspireren en te entertainen. Ze schrijft onder andere voor &C en Girls Love 2 Run. Marloes houdt ervan om zichzelf uit te dagen en neemt haar dromen bloedserieus. Better an oops than a what if.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-monogram arrow-long play usp-events usp-female usp-glasses usp-killertips usp-magic