Word member Sluit je aan bij de club

The Goaldiggers Club vacature: event stagiaire

Wil jij samen met ons een event neerzetten waar we goaldiggers uit heel Nederland empoweren om het meeste uit zichzelf en hun carrière te halen en waar sprekers als Olcay Gulsen, Rens Kroes en Sanny Verhoeven op het podium staan? Lees snel verder voor de volledige vacature.

 

De werkzaamheden

Als stagiaire ondersteun je The Goaldiggers Club-founder Eve Tomaszewski met productionele werkzaamheden en leer je alles wat er komt kijken bij het organiseren van events. Van het regelen van producten voor in de goodiebags en het bijhouden en samenstellen van de gastenlijst tot meedenken over de marketing/communicatie strategie en het in elkaar zetten van callsheets en briefings.

Je skills

Je bent super gestructureerd en neemt graag initiatief. Je hebt goede communicatie skills en weet partijen met één goede e-mail te enthousiasmeren voor The Goaldiggers Club. You don’t take no for an answer en bent een kei in het bijhouden en afstrepen van to-do lijstjes. Je kunt snel schakelen tussen verschillende taken en bent hands-on. Je zit op het HBO en volgt een event gerelateerde studie.

Over The Goaldiggers Club Session

The Goaldiggers Club is de plek waar ondernemende vrouwen online en offline samenkomen om elkaar te supporten richting hun goals. Naast de website inspireren wij onze doelgroep tijdens ons event: The Goaldiggers Club Sessions. We verzamelen een rits inspirerende vrouwen die hun wisdom en learnings op hun pad naar succes delen en creëren een veilige plek waar like-minded vrouwen van elkaar kunnen leren. Het is een dag gevuld met masterclasses, Q&A’s, een paneldiscussie en leuke extra’s als de powerbreak waarin vrouwen hun ondernemersvragen kunnen voorleggen aan coaches in de coach corner, headshots kunnen maken voor hun LinkedIn-profiel of CV, genieten van een overheerlijke lunch. Na The Goaldiggers club drinks gaat iedereen naar huis gaan met een goodiebag en een flinke dosis inspiratie. Klik hier voor meer informatie over The Goaldiggers Club Session.

Beschikbaarheid

We zijn op zoek naar een zomerstagiaire voor The Goaldiggers Club Session in september en een stagiaire vanaf september voor de editie in december. Stuur je e-mail met een korte, motivatie en CV met in de onderwerpregel Event Stagiaire vóór 20 juni naar: hello@thegoaldiggersclub.com.

Hey goaldigger!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief met onze laatste artikelen, inspirerende tips, exclusieve content en meer good stuff!

Eve Tomaszewski

Eve Tomaszewski

Eve is founder van The Goaldiggers Club en wil daarmee een plek creëren waar ondernemende vrouwen ervaringen, ideeën, tips & tricks, kennis en skills kunnen delen. Ze wil hen de mogelijkheid bieden om het gesprek met elkaar aan te gaan en inspireren om al hun carrière goals te behalen terwijl ze tegelijkertijd een gelukkig leven leiden.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-monogram arrow-long play usp-events usp-female usp-glasses usp-killertips usp-magic

Stay up to date

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief als je insider tips, updates en exclusieve deals wil ontvangen die je als goaldigger niet wil missen.