Word member Sluit je aan bij de club

4 vragen aan The Goaldiggers Club Session spreker Rens Kroes

Met kookboeken, video’s, blogs, social media en duizenden volgers, is Rens Kroes hard op weg een gezond imperium op te zetten. Tijdens The Goaldiggers Club Session op zondag 10 juni in het W Amsterdam vraagt host Eve Tomaszewski Rens naar haar drijfveren, goals, hoe ze alles doet, wat haar struggles zijn en uiteraard al haar praktische tips en tricks. Wij vroegen haar vast naar onder andere haar ultieme social media tip en waar ze niet zonder kan werken.  

Waar ben je op dit moment allemaal mee bezig?

Rens: “In het bedrijf ligt de focus op dit moment op structureren, een basis leggen rondom kantoor en personeel. Daarnaast ben ik ook bezig met een nieuw boek en zijn we een nieuw bedrijf aan het opzetten, een kleine online supermarkt.”

Dat is best veel! Je doet van alles onder het merk ‘Rens Kroes’. Wat is jouw ultieme social media tip om jezelf en waar je voor staat goed uit te dragen op social media?

Rens: “De basis is wat wil je doelgroep, waar hebben ze behoefte aan, en wat ligt dicht bij jou. Het is zeker belangrijk om helemaal jezelf te zijn. Volg je hart ook op social media en post gewoon dingen die je leuk vindt en waar je voor staat. Maar houd je doelgroep daarbij in het achterhoofd. Als mijn volgers bijvoorbeeld meer ontbijtrecepten willen zien, dan zorg ik er wel voor dat die er komen. Voor mij is het niet zo moeilijk om mezelf te zijn en gehoor te geven aan wat mijn doelgroep wil zien, want wat ik doe ligt heel erg dicht bij mezelf. En mijn doelgroep is super eerlijk, dus als ze het niets vinden, dan hoor ik het wel.”

Ik kan niet werken zonder…

Rens: “Op dit moment is dat een boek, De wet van de aantrekkingskracht van Esther en Jerry Hicks. Eigenlijk is het niet alleen het boek, want ze hebben ook allemaal seminars. Ik ben daar laatst ook geweest en ik kijk er altijd op YouTube naar. Daar kan ik op dit moment niet zonder, daar word ik heel gelukkig van. Wat zij vertellen is dat je vanuit je gedachten alles kan creëren wat je wil en dat vind ik een hele mooie gedachte. Negatief denken heeft helemaal geen zin.”

Heb je een gekke gewoonte?

Rens:”Zodra ik het heel druk in mijn hoofd heb, ga ik schoonmaken. Dan ga ik alles opruimen en helemaal in orde maken.”

Kom jij naar de volgende The Goaldiggers Club Session op 10 juni?

Ben jij benieuwd naar hoe Rens het allemaal doet, wat haar struggles zijn en wil je al haar  business tips en tricks weten?  Wil jij ook inspirerende vrouwen ontmoeten waarmee jij je learnings kunt delen? Op 10 juni is het tijd voor de vierde editie van The Goaldiggers Club Session. Tijdens The Goaldiggers Club Session verzamelen we een rits inspirerende vrouwen die hun wisdom en learnings met jou delen en creëren we een veilige plek waar je van like-minded vrouwen kunt leren. Wij geloven dat ondernemende vrouwen al hun zakelijke goals kunnen bereiken door elkaar te inspireren en elkaar zo naar een hoger niveau kunnen tillen. Achter een succesvolle vrouw staat een grote club succesvolle vrouwen. Tot 10 juni?

Meer weten? Lees hier alles over The Goaldiggers Club Session.

Zorg dat je erbij bent op zondag 10 juni in W Amsterdam en scoor hieronder je kaartje!

Hey goaldigger!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief met onze laatste artikelen, inspirerende tips, exclusieve content en meer good stuff!

Marloes Berghege

Marloes is freelance schrijver en probeert met woorden dagelijks vrouwen te inspireren en te entertainen. Ze schrijft onder andere voor &C en Girls Love 2 Run. Marloes houdt ervan om zichzelf uit te dagen en neemt haar dromen bloedserieus. Better an oops than a what if.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-monogram arrow-long play usp-events usp-female usp-glasses usp-killertips usp-magic