Deze The Goaldiggers Club Session sprekers geven jou hun ultieme netwerktip

Ben jij je al aan het voorbereiden op The Goaldiggers Club Session? Mayra Louise (selflove body positivity blogger, thepublisized.com), Lisa Stel (lisagoesvegan.com) en Deniece von Harras (SmartUp Network & NL zakenvrouwen) combineren business met hun eigen waardevolle missie en gaan tijdens The Goaldiggers Club Session paneldiscussie met elkaar in gesprek over hoe je het verschil maakt. Om jullie tot in de puntjes voor te bereiden op The Goaldiggers Club Session stellen wij deze 3 goaldiggers aan je voor en vroegen wij hun number 1 netwerktip. Scoor meteen een kaartje voor The Goaldiggers Club Session op 10 juni in W Amsterdam onderaan het artikel!

Credit beeld Mayra: Aline Bouma, credit beeld Deniece: Prisca Visser

 

 
Mayra Louise – Selflove body positivity blogger, thepublisized.com
 
 
Missie: “Ik wil er aan bijdragen dat vrouwen zich beter voelen over zichzelf en hun lijf, over de manier waarop ze naar zichzelf kijken. Eigenljk wil ik gewoon dat vrouwen zich goed voelen over zichzelf. Jij bent goed zoals je bent.”
Het verschil maken op een netwerkevent: “Probeer vooraf uit te zoeken wie er komt. En als daar iemand bij zit die je echt wil spreken, stuur dan eventueel vooraf een berichtje. Social media is wat dat betreft heel handig en laagdrempelig. Ik vind netwerkevents overigens nog steeds een van de lastigste dingen. Ik herinner me nog wel een netwerkborrel van een magazine waar ik voor werkte en ik was zo ontzettend ongemakkelijk dat ik tegen iedereen die me aansprak dingen ging vragen over wat ze met Kerst gingen doen. Mind you, het was pas begin december. Ik merkte natuurlijk dat dit heel snel heel awkward werd in een gesprek, dus toen ben ik uiteindelijk maar naar de WC gevlucht. Toch heb ik op die bewuste borrel een journalist ontmoet die nu een goede vriendin is. Zij vond mij die avond juist heel veel zelfvertrouwen uitstralen. Dat was echt een eye-opener! Wees dus comfortabel met jezelf maak je niet al te druk over wat iemand anders misschien over je denkt.”
 

 
Lisa Stel – founder lisagoesvegan.com
 
 
Missie: “Mijn missie is de aarde doorgeven. Ik wil mensen op een positieve, toegankelijke manier inspireren en handvaten aanreiken om vaker groene keuzes te maken en dan met name in het voedingspatroon. Van mij hoeft niet iedereen vegan te worden, maar ik wil bewustzijn creëren.”
Het verschil maken op een netwerkevent: “Mijn number 1 tip is als je met iemand praat, wees op dat moment dan ook echt bij het gesprek wat je met diegene hebt. Wees geïnteresseerd en vraag ook dingen. Als ik bij een netwerkborrel ben dan denk ik niet: ‘Ik moet 10 mensen afgaan.’ Beter 3 goede gesprekken, dan 7 vluchtige handjes schudden die je meteen weer vergeet. Dan mis ik maar iemand, maar dan heb ik wel de tijd voor de mensen met wie ik wél spreek. Wat ik ook altijd doe is mensen aan elkaar voorstellen, zodat iedereen betrokken is. Anders wordt het zo ‘wij zijn in gesprek en jij kan er nog niet bij’. Ik geloof heel erg in elkaar versterken en dat vind ik wel belangrijk bij dit soort events.”
 

 
Deniece von Harras – founder SmartUp Network & NL Zakenvrouwen
 
 
Missie: “Mijn missie is een betere diversiteit in het bedrijfsleven, waarbij ik richt me op carrierevrouwen en vrouwelijke ondernemers. De boodschap is dat het voor iedereen mogelijk is om de top te bereiken en dat je je eigen succes zelf bepaalt.”
Het verschil maken op een netwerkevent: “Focus je op wat mensen te zeggen hebben in plaats van wat je zelf wil zeggen. En heb niet te hoge verwachtingen, want netwerken betekent: duurzaam investeren in een relatie. Met de nadruk op duurzaam. Verwacht dus ook niet dat je sales eruit haalt, want dat is echt een lucky shot. Kom verder altijd verzorgd naar een netwerkevent. Better overdressed than underdressed! Draag een signature-ding dat bij je past en zeg altijd de gastheer/vrouw gedag. Als je niemand kent, spreek gewoon iemand aan of vraag of je ergens aan tafel mag komen staan en stel je dan voor met die retegoede pitch die je natuurlijk hebt voorbereidt!”
 

Kom jij naar de volgende The Goaldiggers Club Session op 10 juni?

Wil jij ook het verschil maken en wil jij alle praktische tips en tricks van Mayra, Lisa, Deniece en nog velen anderen horen? Wil jij ook inspirerende vrouwen ontmoeten waarmee jij je learnings kunt delen? Op 10 juni is het tijd voor de vierde editie van The Goaldiggers Club Session. Tijdens The Goaldiggers Club Session verzamelen we een rits inspirerende vrouwen die hun wisdom en learnings met jou delen en creëren we een veilige plek waar je van like-minded vrouwen kunt leren. Wij geloven dat ondernemende vrouwen al hun zakelijke goals kunnen bereiken door elkaar te inspireren en elkaar zo naar een hoger niveau kunnen tillen. Achter een succesvolle vrouw staat een grote club succesvolle vrouwen. Tot 10 juni?
Meer weten? Lees hier alles over The Goaldiggers Club Session.
Zorg dat je erbij bent op zondag 10 juni in W Amsterdam en scoor hieronder je kaartje!

Laat een reactie achter

Sluit Menu
×
×

Winkelmand