Word member Sluit je aan bij de club

Streep je to do’s af met deze 3 apps 

Niet alleen zijn lijstjes een handig geheugensteuntje, het opschrijven en afstrepen van je taken kan je ook enorm veel rust en voldoening geven. Omdat je niet altijd pen en papier bij de hand hebt, zijn er gelukkig genoeg apps waarin je jouw lijstjes kwijt kunt. Vandaag delen wij onze drie favorieten. 

Bron: The Zoe Report

1. Any.do

Deze app noemt zichzelf een alles-in-een app om dingen gedaan te krijgen. Het heeft namelijk niet alleen een lijstjessysteem, maar ook een agenda waarin je taken vooruit kunt plannen. Wanneer je de app download, maak je een account aan die je vervolgens via meerdere devices kunt gebruiken. Wat fijn is aan deze app, is dat je je takenlijst ook kan mailen naar het e-mailadres do@any.do. Handig voor wanneer je de app even niet bij de hand hebt. Andere handige tools van deze app: lijstjes importeren via je Dropbox of Google Drive, lijstjes delen en taken toewijzen aan anderen, je telefoon schudden om een taak te verwijderen. Ik zeg plannen maar!

Download Any.do hier

2. Wunderlist

Deze app wordt door zo veel ondernemers gekozen als favoriet en ook onze editor Marloes gebruikt ‘m graag: “Dat ping-geluidje dat ‘ie maakt wanneer je een taak afvinkt, heerlijk!” Wunderlist is een gratis te downloaden app die zelfs op sommige smartwatches te gebruiken is, maar je kunt ‘m ook gewoon gebruiken via je browser. Doordat je een account aan moet maken, kan je het lijstjessysteem via meerdere devices gebruiken. Wanneer je voor het eerst inlogt, kun je zien dat Wunderlist al vijf soorten lijstjes voor je heeft aangemaakt: Privé, Werk, Winkelen, Te kijken films en Verlanglijst. Deze lijstjes kun je aanpassen, verwijderen of natuurlijk aanvullen. Door de verschillende categorieën houd je een goed overzicht en lopen je taken niet in elkaar over. Andere handige tools van deze app: het inspreken van een taak, een bestand toevoegen aan je taak, belangrijke taken markeren met een ster en lijstjes kunnen delen via de mail. Wat wel een beetje jammer is, is dat Microsoft bezig is met deze app te vervangen door de notitie app To-Do. Nu maar hopen dat het pling-geluidje erin blijft.

Download Wunderlust hier

3. Clear

Helaas is deze app niet gratis, maar voor alle minimalisten is het wel dé perfecte to-do-app en kan hij niet aan dit lijstje ontbreken. Wat veel gebruikers er namelijk fijn aan vinden, is dat Clear een simpele uitstraling heeft en hierdoor een rust is voor het oog. Ook heeft Clear juist weinig features, omdat de app van mening is dat je hiermee alleen maar onnodig tijd verspilt met het maken van je lijstje in plaats van het volbrengen van je taak. De app is te downloaden voor Apple-gebruikers en zodra je je account hebt aangemaakt kan je beginnen met het maken van je lijstjes. Apple-watch gebruikers kunnen de app ook verbinden, waardoor je reminders binnenkrijgt op je horloge. Simpeler kan niet.

Download Clear hier

Let’s Talk

Welke apps gebruik jij voor je to-do-lijstjes? Deel het hieronder in de comments.

Op de hoogte blijven van Goaldigger-nieuwtjes? Volg ons op Facebook en Instagram en meld je hier onder aan voor de nieuwsbrief als je insider tips, updates en exclusieve deals wil ontvangen.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Hey goaldigger!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief met onze laatste artikelen, inspirerende tips, exclusieve content en meer good stuff!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-monogram arrow-long play usp-events usp-female usp-glasses usp-killertips usp-magic