Word member Sluit je aan bij de club

Het programma van The Goaldiggers Club Session op 10 juni is bekend

Op zondag 10 juni neemt The Goaldiggers Club weer intrek in het prachtige W Amsterdam om jou te voorzien van inspiratie en tips en tricks. De voorbereidingen zijn in volle gang. Er komen nieuwe sprekers, nieuwe onderwerpen, maar nog altijd om jou verder te helpen, want achter een succesvolle vrouw staat een grote club succesvolle vrouwen. Wat we precies gaan doen? Vandaag delen wij het programma! 

Het programma The Goaldiggers Club Session #4

Morning Juice

We beginnen de dag zoals gebruikelijk met een morning juice voor wat extra energie en vitaminen. Een mooie kans om kennis te maken met alle andere aanwezige goaldiggers. Vergeet je visitekaartjes niet mee te nemen!

Session 1: Masterclass de perfecte pitch

Je hebt een top idee, maar hoe kan je jouw idee ook kort en krachtig overbrengen op anderen? Wij delen alle ins en outs. Wie deze masterclass gaat geven, houden we voorlopig nog even geheim, maar de reveal zal zeer binnenkort zijn. Houd onze website en social media dus in de gaten!

Morning treat

Een moment om weer even bij te tanken voor session nummer 2. Er wordt de hele dag goed voor je gezorgd, dus no worries wat betreft eten en drinken.

Session 2: Paneldiscussie over hoe je het verschil maakt

We hebben een panel voor je met inspirerende vrouwen die stuk voor stuk het verschil maken en business combineren met een waardevolle missie. Hoe ze dat precies doen en welke ups en downs zij  tegenkomen, hoor je tijdens session 2. Uit wie dit panel bestaat, hoor je zeer binnenkort op onze website en social media. 

De powerbreak

Food! Er staat een overheerlijke lunch voor je klaar. En omdat wij vóór productieve pauzes zijn, hebben we ook heel wat exclusieve extra’s voor je klaarstaan: gratis headshots voor je LinkedIn-profiel, een coach corner waar je al jouw ondernemersvragen kunt stellen en een touch-up voor de ultieme boost voor de tweede helft.

Session 3: Masterclass bouwen aan een sterk merk

Hoe bouw je een sterk merk dat groter is dan jijzelf? We gaan het er uitgebreid over hebben tijdens session 3. Met wie? Houd de website en onze social media in de gaten.

Afternoon treat

We zeiden toch dat je goed wordt verzorgd?

Session 4: Goaldigger Talk met …?

Tijdens de laatste sessie van de dag gaat The Goaldiggers Club founder Eve Tomaszewski in gesprek met een echte goaldigger. Wat drijft haar? Waar loopt zij tegenaan? Welke tips heeft ze? Schrijf alle vragen die je hebt op, want na iedere session is er uitgebreid de tijd om jouw vraag te stellen.

Women on Top Netwerkborrel & goodiebag

Na een hele dag vol met tips en inspiratie is het tijd om met elkaar te borrelen en te netwerken. Het eerste drankje is on us. Na afloop ga je zeker niet met lege handen naar huis, maar met een goedgevulde goodiebag. Hij zit niet vol met flyers, we promise.

 

Scoor nu je kaartje voor The Goaldiggers Club Session op 10 juni

Ben jij een echte goaldigger? Vol met ideeën voor je carrière? IJzersterke plannen, energie en ambitie? Kan je wel wat support en handige tools gebruiken? En zoek je nog net dat stapje aanmoediging? Yes, welcome to the Club! Tijdens de The Goaldiggers Club Session op 10 juni in W Amsterdam verzamelen we een rits inspirerende vrouwen die hun wisdom en learnings op hun pad naar succes met jou delen. We creëren een veilige plek waar je van like-minded vrouwen kunt leren.

The Goaldiggers Club Session wordt gehost door The Goaldiggers Club founder Eve Tomaszewski en het belooft weer een mooie dag te worden gevuld met masterclasses, Q&A’s en een paneldiscussie met leading vrouwen in de business, een overheerlijke lunch, de Women On Top-netwerkborrel, cocktails, netwerken en fun.

De komende weken gaan we één voor één alle sprekers aan je voorstellen. Nog even geduld dus en houd de website en social media in de gaten.

Meer weten? Lees hier alles over The Goaldiggers Club Session en scoor je ticket.

 

Hey goaldigger!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief met onze laatste artikelen, inspirerende tips, exclusieve content en meer good stuff!

Marloes Berghege

Marloes is freelance schrijver en probeert met woorden dagelijks vrouwen te inspireren en te entertainen. Ze schrijft onder andere voor &C en Girls Love 2 Run. Marloes houdt ervan om zichzelf uit te dagen en neemt haar dromen bloedserieus. Better an oops than a what if.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-monogram arrow-long play usp-events usp-female usp-glasses usp-killertips usp-magic