Word member Sluit je aan bij de club

Gratis masterclassprogramma VIVA400 Visionista’s: de springplank voor aanstormend talent

Wil jij een eigen bedrijf oprichten? Jouw droombaan in de wacht slepen? Of heb je een briljant idee wat er echt moet komen. Of wil je toch jouw eigen personal brand ontwikkelen? Kortom ben jij een aanstormend talent en op zoek naar een springplank richting jouw droomcarrière? Geef je dan nu op voor de gratis masterclasses van VIVA400 Visionista’s en begin met stappen te zetten richting succes!

Beeld: https://www.brit.co/diy-letter-board/

VIVA400 Visionista’s

Word jij geselecteerd voor het masterclassprogramma van VIVA400 Visionista’s, dan ga je meteen aan de slag met jouw droom door middel van masterclasses en personal coaching. Voor de uiteindelijke winnares is er een prijzenpakket met onder andere €10.000,- aan mediawaarde. Sounds good, right?

Geef jezelf op

Zet nu de eerste stap richting jouw droomcarrière en meld je vóór 7 mei aan via viva.nl/visionistas om kans te maken op een van de vijftig plekken in het gratis masterclassprogramma.

Meer informatie

Lees hier meer over VIVA400 Visionista’s en het volledige programma.

 

Op de hoogte blijven van Goaldigger-nieuwtjes? Volg ons op Facebook en Instagram en meld je hier onder aan voor de nieuwsbrief als je insider tips, updates en exclusieve deals wil ontvangen.

Hey goaldigger!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief met onze laatste artikelen, inspirerende tips, exclusieve content en meer good stuff!

Marloes Berghege

Marloes is freelance schrijver en probeert met woorden dagelijks vrouwen te inspireren en te entertainen. Ze schrijft onder andere voor &C en Girls Love 2 Run. Marloes houdt ervan om zichzelf uit te dagen en neemt haar dromen bloedserieus. Better an oops than a what if.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-monogram arrow-long play usp-events usp-female usp-glasses usp-killertips usp-magic