Word member Sluit je aan bij de club

3 haar hacks voor tijdens een drukke werkweek

Je hebt het druk deze week. Heel druk. Je wil er ook goed uitzien, maar waar haal je de tijd vandaan? Wij vroegen aan Rachel Geerman van The Building 3 haar hacks die ervoor zorgen dat tijdens deze drukke werkweek jouw haar in ieder geval on fleek is. Als je haar maar goed zit, toch?

1. The weekly blowdry

Rachel: “Dit is de beste hack voor een drukke, ondernemende vrouw. In onze salon komen veel klanten 1 keer in de week om hun haar laten föhnen. Misschien was je jouw haar nu vaker, maar als je doorzet en jouw haar eenmaal gewend is om 1 keer in de week gewassen te worden, heb jij hier gegarandeerd de hele week plezier van.”

2. Dry shampoo

Rachel: “Is je haar inmiddels wat vet geworden en heb je geen tijd om het weer helemaal opnieuw te wassen en te stylen? Of wil je naar die 1 dag in de week wassen toe? Om meer tijd te winnen tussen wasbeurten in, gebruik je in de ochtend de refreshing spray van Keune op je aanzet. Dit is een droogshampoo die geen witte waas in je haar achterlaat. Ga vervolgens voorover hangen, borstel je haar naar het hoogste punt van je hoofd en maak een staart. Draai de staart in een knot en zet het vast met schuifspeldjes (in dezelfde kleur als je haar). Trek naar wens de knot voorzichtig los voor een undone look. Klaar. Je haar kan er weer een dag tegenaan.”

3. Braids

Rachel: “Deze laatste hack vereist iets meer handigheid. Maak voor je gaat slapen – of na het sporten – 2 losse vlechten in handdoek drooghaar. De volgende ochtend borstel je de vlechten voorzichtig uit met je vingers. Maak met een krultang nog iets meer slag waar nodig is. Neem een serum mee in je handtas. Gebruik 1 pompje na je fietstocht of voor je vrijmibo voor een polished look. Haar met een mooie slag, maar dan zonder al te veel effort.”

Let’s Talk

Welke haar hacks gebruik jij? Deel het hieronder in de comments.

Op de hoogte blijven van Goaldigger-nieuwtjes? Volg ons op Facebook en Instagram en meld je hier onder aan voor de nieuwsbrief als je insider tips, updates en exclusieve deals wil ontvangen.

Hey goaldigger!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief met onze laatste artikelen, inspirerende tips, exclusieve content en meer good stuff!

Marloes Berghege

Marloes is freelance schrijver en probeert met woorden dagelijks vrouwen te inspireren en te entertainen. Ze schrijft onder andere voor &C en Girls Love 2 Run. Marloes houdt ervan om zichzelf uit te dagen en neemt haar dromen bloedserieus. Better an oops than a what if.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-monogram arrow-long play usp-events usp-female usp-glasses usp-killertips usp-magic