Word member Sluit je aan bij de club

Netwerken doe je met deze 3 apps 

Het is nog even wachten op de volgende editie van The Goaldiggers Club Session – heb je 10 juni al geblokt in je agenda? – maar gelukkig kan je ook online contact leggen met gelijkgestemde ondernemers. We verzamelden een top 3 aan apps waarmee jij je netwerk kan uitbreiden.

Illustratie: Studio Roo

1. Handshake

Deze app is enorm handig wanneer je omgeven wordt door zakelijke mensen, maar niet zo goed op hen durft af te stappen. Het idee voor Handshake ontstond in een hotellobby. Wachtend op een zakelijke afspraak was founder Marc van Ballegooijen benieuwd naar wie er om hem heen zaten en wat zij zakelijk gezien voor elkaar zouden kunnen betekenen. Handshake was zijn antwoord hierop; een app waarmee je professionals in de buurt kunt ontmoeten. Of dit nou binnen je eigen bedrijf is of daarbuiten, je kunt zelf de straal aanpassen met een maximum van 15 kilometer. Een profiel aanmaken bij deze netwerk app is zo gebeurd. Je logt namelijk in met je LinkedIn-profiel en kunt meteen beginnen.

Handshake is gratis te downloaden in de App Store en Google Play

2. Shapr

Met deze app bepaal jij wie je interessant vindt om te ontmoeten. Na het inloggen met je LinkedIn-profiel of e-mail kies je maximaal tien interessegebieden, zoals bijvoorbeeld #marketing of #meditation. Vervolgens kan je door het welbekende swipe-systeem kiezen met wie je een gesprek wilt voeren. Heb je een match? Dan opent er meteen een gesprek en is de rest aan jou. Het fijne hieraan, is dat het een effectieve manier is om veel mensen te kunnen ontmoeten die dezelfde interesses hebben als jij, zonder dat je wordt aangesproken door iemand waar je niet op zit te wachten.

Shapr is gratis te downloaden in de App Store en Google Play

3. Networkapp

Deze app gaat nog een stukje verder dan alleen contact leggen met professionals. Je kunt op de Networkapp namelijk een oproepje plaatsen of een vraag stellen en deze beantwoord krijgen door andere deelnemers van de app. Ook is er een aparte event app gecreëerd waarmee je voor jouw evenement polls, deelnemerslijsten en plattegronden kunt delen. Kortom, deze app is van alle markten thuis. Enige minpuntje: hij is in tegenstelling tot de andere apps niet gratis. Maar hé, met deze app heb je wel de real deal.

Networkapp is te downloaden in de App Store en Google Play

Let’s Talk

Welke apps gebruik jij om te netwerken? Deel het hieronder in de comments.

Op de hoogte blijven van Goaldigger-nieuwtjes? Volg ons op Facebook en Instagram en meld je hier onder aan voor de nieuwsbrief als je insider tips, updates en exclusieve deals wil ontvangen.

Hey goaldigger!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief met onze laatste artikelen, inspirerende tips, exclusieve content en meer good stuff!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-monogram arrow-long play usp-events usp-female usp-glasses usp-killertips usp-magic