Word member Sluit je aan bij de club

De leukste vlogs over The Goaldiggers Club Session

Kon jij niet bij The Goaldiggers Club Session zijn zondag 4 maart in het W Amsterdam? Misschien heb je de aftermovie al gezien, maar er waren ook een aantal influencers die gewapend met hun camera de hele dag hebben vastgelegd voor een inside kijkje. Wij delen de 3 leukste vlogs met daarin The Goaldiggers Club Session om er toch nog een beetje bij te zijn of om te herbeleven. Oh, en als je dan toch helemaal in The Goaldiggers Club Session mode bent, dan kan je meteen onderaan een kaartje kopen voor de volgende editie op zondag 10 juni. 

1. Sanny Verhoeven

Sanny sprak op The Goaldiggers Club Session over een happy mindset tijdens het najagen van je goals. Sanny neemt je in haar vlog mee in de voorbereiding voor The Goaldiggers Club Session en neemt je vervolgens letterlijk mee het podium op, want ze kwam al vloggend op!

2. Dimension TV

Valentine Berning van Dimension TV legde alles sessions van alle sprekers vast, interviewde onze eigen Eve en zette alle handige tips en tricks op een rijtje. Een mooie video waardoor je meer inzicht krijgt in wat The Goaldiggers Club Session precies is en wat jij er als bezoeker van kunt meenemen.

3. Interior Junkie

Elisah Jacobs kwam ook langs. Elisah is al een tijdje bezig met haar bedrijf Interior Junkie, maar laat zien dat ook voor ondernemers die al wat verder zijn The Goaldiggers Club Session inspirerend en interessant kan zijn. En daarnaast ga je, om in Elisah’s woorden te blijven, ‘stront verwend en moddervet naar huis’.

Kom jij naar de volgende The Goaldiggers Club Session op 10 juni?

Wil jij ook tips en tricks van de best in the business? Wil jij inspirerende vrouwen ontmoeten waarmee je je learnings kunt delen? Op 10 juni staat er weer een nieuwe The Goaldiggers Club Session in de planning. Tijdens The Goaldiggers Club Session op 10 juni in W Amsterdam verzamelen we een rits inspirerende vrouwen die hun wisdom en learnings met jou delen en creëren we een veilige plek waar je van like-minded vrouwen kunt leren. Wij geloven dat ondernemende vrouwen al hun zakelijke goals kunnen bereiken door elkaar te inspireren en elkaar zo naar een hoger niveau kunnen tillen. Achter een succesvolle vrouw staat een grote club succesvolle vrouwen. Tot 10 juni?

Lees meer over het event en scoor meteen je kaartje hier

Op de hoogte blijven van Goaldigger-nieuwtjes? Volg ons op Facebook en Instagram en meld je hier onder aan voor de nieuwsbrief als je insider tips, updates en exclusieve deals wil ontvangen.

Hey goaldigger!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief met onze laatste artikelen, inspirerende tips, exclusieve content en meer good stuff!

Marloes Berghege

Marloes is freelance schrijver en probeert met woorden dagelijks vrouwen te inspireren en te entertainen. Ze schrijft onder andere voor &C en Girls Love 2 Run. Marloes houdt ervan om zichzelf uit te dagen en neemt haar dromen bloedserieus. Better an oops than a what if.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-monogram arrow-long play usp-events usp-female usp-glasses usp-killertips usp-magic