3 goaldiggers geven jou dé personal branding tip op weg naar het creëren van een exclusief merk

Heb jij moeite met jezelf profileren? Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden om toch een exclusief merk te zijn. Het is een kwestie van bedenken wie jij bent en waar jij voor staat. Door antwoord te vinden op deze vragen, kunnen klanten jou veel beter vinden tussen al het aanbod. Tijdens de paneldiscussie op The Goaldiggers Club Session op zondag 4 maart in W Amsterdam discussieerden Melanie Bosveld, José Woldring en Toprak Yalçiner over het belang van personal branding voor je business. Wij delen 3 van hun tips. 

 
Melanie Bosveld – Founder Kult&Ace

Tip – Werk altijd vanuit je eigen kracht en interesses

Melanie: “Sta je op de bres voor duurzaamheid, ben je een expert in vakanties met kinderen of ben je een fashionista pur sang? Vanuit deze kern bouw je je bedrijf en ook je personal branding. Alles grijpt ineen: waar je voor staat, wat je doet en hoe je het uitdraagt. Laat los wat je niet bent en diep uit wat je wel bent. Als je dat doet, gaat het niet om het krampachtig bouwen aan een imago, maar op een natuurlijke manier presenteren waar je voor staat. En dan werkt het!”

Toprak Yalçiner – Actrice, presentatrice en docent

Tip – Laat anderen jouw verhaal vertellen

Toprak: “Vind je het lastig om van jezelf te zeggen wat je sterke punten zijn? Vraag het aan je omgeving. Dit heb ik ook gedaan. Zij hebben vaak een veel objectiever beeld van wie je bent en waar je voor staat. Hieruit voortkomend kun je voor jezelf een oneliner formuleren. Hetgeen waarvoor je staat. Je zou ook aan klanten of opdrachtgevers kunnen vragen hoe ze jou ervaren. Het staat namelijk sterker wanneer je anderen laat vertellen wie je bent dan wanneer je dit zelf doet.”

José Woldring – Founder The Media Nanny

Tip – Zet social media in als een tool om meer bereik te genereren

José: “Als je kritisch rondkijkt op social media doen we elkaar eigenlijk allemaal na. Ontdek hoe jij jezelf kunt onderscheiden van de massa en laat social media voor jou werken. Laat zien wat je daadwerkelijk aan het doen bent. Personal branding betekent immers niet dat je tientallen selfies van jezelf moet maken. Je wil niet de indruk wekken dat je meer met jezelf bezig bent dan met je klant. Zie het bovendien voor wat het is: een tool om meer bereik te generen. Niet als een graadmeter voor hoe succesvol je bent.”

Kom jij naar de volgende The Goaldiggers Club Session op 10 juni?

Wil jij ook tips en tricks van de best in the business? Wil jij inspirerende vrouwen ontmoeten waarmee je je learnings kunt delen? Op 10 juni staat er weer een nieuwe The Goaldiggers Club Session in de planning. Tijdens The Goaldiggers Club Session op 10 juni in W Amsterdam verzamelen we een rits inspirerende vrouwen die hun wisdom en learnings met jou delen en creëren we een veilige plek waar je van like-minded vrouwen kunt leren. Wij geloven dat ondernemende vrouwen al hun zakelijke goals kunnen bereiken door elkaar te inspireren en elkaar zo naar een hoger niveau kunnen tillen. Achter een succesvolle vrouw staat een grote club succesvolle vrouwen. Tot 10 juni?
Lees meer over het event en scoor meteen je kaartje hier

Op de hoogte blijven van Goaldigger-nieuwtjes? Volg ons op Facebook en Instagram en meld je hier onder aan voor de nieuwsbrief als je insider tips, updates en exclusieve deals wil ontvangen.

Laat een reactie achter

Sluit Menu
×
×

Winkelmand