Word member Sluit je aan bij de club

De beste ondernemerstips van vrouwen tijdens The Goaldiggers Club Session

The Goaldiggers Club Session op zondag 4 maart in W Amsterdam draaide om het uitwisselen van ervaringen en het delen van learnings. Alle ondernemende bezoekers hadden zelf ook stuk voor stuk kennis voor een killercarrière die ze graag wilden delen. Wij vroegen hen naar hun beste ondernemerstips.

1. Werk samen

Philippine Kaiser (founder Hyphen): “De belangrijkste les die ik als ondernemer heb geleerd is dat je het niet alleen moet doen. Aanvankelijk stond ik alleen aan het hoofd van mijn eigen bedrijf, maar nu heb ik twee partners met wie ik werk. Sindsdien is het bedrijf enorm gegroeid. Ieder heeft zijn eigen kwaliteit en juist dat maakt ons als team zo sterk. Je kunt echt samen sparren. Je komt veel verder als je samenwerkt.”

foto van The Goaldiggers Club.

2. Neem risico’s

Dylana Abdullah (influencer) & Wana Abdullah (fotografe): “Als ondernemer moet je gewoon doen én druven. Durf die eerste stap te nemen. Dat risico. Veel vrouwen zijn bang om die eerste stap te nemen, maar wie zegt dat het meteen een enorme stap moet zijn? Een klein stapje is ook vooruitgang. Je moet er even doorheen. Natuurlijk zijn wij ook weleens onzeker, maar dit hoort erbij. Bovendien is onzekerheid ook goed voor je persoonlijke groei. Je blijft op deze manier namelijk kritisch naar jezelf kijken en je ontwikkelen.”

foto van The Goaldiggers Club.

3. Wees niet te hard voor jezelf

Daisy de Pater (fotografe): “Ik denk dat het ondernemers eigen is om ontzettend hard voor jezelf te zijn. Hoewel dat natuurlijk ook een kracht is, is het minstens zo belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. Soms kan ik ook duizend-en-één verschillende ideeën hebben en mezelf voorbijlopen. Gaandeweg heb ik leren beseffen dat ideeën nu eenmaal komen en gaan. Een kwalitatief sterke business zet je niet zomaar binnen een week op. Pin jezelf niet vast.”

foto van The Goaldiggers Club.

4. Ga uit van je eigen kracht

Leslie Groen (founder Happi@Work): “Heel veel ondernemers lopen met een droom rond, maar durven deze passie niet echt toe te laten. Dit terwijl dit zo belangrijk is om te groeien. Dit heb ik zelf ook zo ervaren. Ik ben ook lange tijd op zoek geweest naar wat ik écht wil doen. Ik ben zo blij dat ik pas geleden de knoop heb doorgehakt en nu echt uitga van mijn eigen kracht: het coachen van anderen. Ik gun iedereen het gevoel van hoe ik mezelf nu voel.”

foto van The Goaldiggers Club.

5. Bouw een sterk netwerk op

Martine Hage (freelance designer) & Lieke Bouma (founder): “Een sterk netwerk is voor iedereen relevant, maar vooral als ondernemer. Wij zijn ook via via met elkaar in contact gekomen en nu werken we samen aan het creëren van een eigen badkledingcollectie. Iets wat niet was gebeurd als we niet zoveel koffies hadden gedronken. You never know what’s waiting around the corner.

Kom jij naar de volgende The Goaldiggers Club Session?

Wil jij ook inspirerende vrouwen ontmoeten waarmee je je learnings kunt delen? Er staat weer een nieuwe The Goaldiggers Club Session in de planning. Tijdens The Goaldiggers Club Session in W Amsterdam verzamelen we een rits inspirerende vrouwen die hun wisdom en learnings met jou delen en creëren we een veilige plek waar je van like-minded vrouwen kunt leren. Wij geloven dat ondernemende vrouwen al hun zakelijke goals kunnen bereiken door elkaar te inspireren en elkaar zo naar een hoger niveau kunnen tillen. Achter een succesvolle vrouw staat een grote club succesvolle vrouwen.

Lees meer over het event en scoor meteen je kaartje hier

Op de hoogte blijven van Goaldigger-nieuwtjes? Volg ons op Facebook en Instagram en meld je hier onder aan voor de nieuwsbrief als je insider tips, updates en exclusieve deals wil ontvangen.

Hey goaldigger!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief met onze laatste artikelen, inspirerende tips, exclusieve content en meer good stuff!

Femke Kamps

Femke Kamps

Femke Kamps is freelance content creator voor o.a. Apple & Cosmopolitan en auteur van het boek 'Fuck the quarterlife crisis'. Daarnaast heeft ze een persoonlijk blog: Youniqueblog.nl.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-monogram arrow-long play usp-events usp-female usp-glasses usp-killertips usp-magic