Word member Sluit je aan bij de club

Dit waren de highlights van The Goaldiggers Club Session #3

Op zondag 4 maart stonden ruim 90 goaldiggers in de rij bij het W Amsterdam Hotel voor de derde editie van The Goaldiggers Club Session. Met sprekers als Sanny Verhoeven van Sanny Zoekt Geluk, Cynthia Schultz van cynthia.nl en het werkboek voor een structuurjunkie in spe, Melanie Bosveld van Kult&Ace, José Woldring van The Media Nanny en Toprak Yalçiner en natuurlijk de goaldiggers in de zaal was de killer line-up compleet. Dit waren de highlights!

1. Een kickstart voor de dag met morning juice

De excitement voor de dag die komen ging was vanaf het eerste moment voelbaar. De verwachtingen van de aanwezige goaldiggers werden gelukkig direct bij binnenkomst waargemaakt met een zeer warm welkom. In het stunning W Amsterdam Hotel stond namelijk een heerlijke morning juice afkomstig uit de DrDetoxBox klaar. Goaldiggers konden kiezen uit verschillende verfrissende cold pressed juices om de dag een échte kickstart te geven.

Morning Juice van DrDetoxBox

2. Eerlijke verhalen

Na een korte sfeerimpressie van de vorige edities werd iedereen verwelkomd door The Goaldiggers Club founder Eve Tomaszewski die enthousiast haar missie met de volle zaal deelde. “We zijn op dagelijkse basis zo hard aan het werk achter onze laptop, terwijl het ontzettend belangrijk is om als ondernemer ook offline met elkaar te connecten. Juist door eerlijke verhalen met elkaar te delen. Daar haal je de belangrijkste learnings uit.”

Eve Tomaszewski opent The Goaldiggers Club Session
Op de stoelen lagen bij aanvang een kaart, Eat Natural Reep, een pen van Hema en 100% Natural Juice water klaar.

3. Wisdom en learnings van de sprekers in het ochtendprogramma

Het spits van The Goaldiggers Club Session werd afgebeten door Sanny Verhoeven, founder van Sanny Zoekt Geluk. Deze goaldigger vertelde in geuren en kleuren over de tijd waarin ze noodgedwongen verkleed als borrelnoot en ui heeft rondgelopen om geld bij te verdienen tijdens het opbouwen van haar business.

Sanny Verhoeven deelt haar learnings

 

Ook Melanie Bosveld, founder van millennial agency Kult & Ace, ging ongezouten eerlijkheid niet uit de weg. Haar talk stond bol van de praktische tips en tools hoe je nieuwe klanten werft, maar ook hoe haar weg naar succes is begonnen. “Toen ik mijn avontuur als ondernemer begon, had ik 500 euro gespaard. Believe me: ik wist dat de kans groot was dat ik de eerste maanden, misschien wel jaren, alleen droog brood met pindakaas zou moeten eten.”

Melanie Bosveld is founder van Kult & Ace en deelt hoe je met succes nieuwe klanten werft

 

Cynthia Schultz, founder van cynthia.nl en auteur van werkboek van een structuurjunkie in spe, deelde in haar mini-structuurjunkie masterclass tientallen tips met het publiek om productief én effectief aan je goals te werken. Iets wat ze zelf ook met veel plezier doet. “Ik vind het echt heerlijk om te plannen. Juist omdat er hierdoor meer ruimte is voor spontaniteit. Sinds ik dit doe, heb ik regelmatig tijd over.” Iets wat de aanwezige ambitieuze vrouwen uiteraard als muziek in de oren klonk.

Cynthia Schultz in gesprek met Eve Tomaszewski

4. Morning treat van Propercorn

Na de eerste twee inspirerende talks werd het publiek namelijk getrakteerd op de heerlijke popcorn van Propercorn: lightly salted en sweet and salty. Onder het genot hiervan kon iedereen genieten van de talks.

Treat van Propercorn

5. Foto voor de flowerwall

Goaldiggers werden gedurende de dag gefotografeerd voor de inmiddels bekende en zéér populaire The Goaldiggers Club wall. Deze keer versierd met een Instagrammable toog van bloemen door A.P Bloem. Let’s bloom goaldiggers!

Links naar rechts: Influencer Jolielot, The Goaldiggers Club founder Eve Tomaszewski, Founder interiorjunkie.com Elisah Jacobs, influencer en auteur Cynthia Schultz voor de flowerwall van A.P Bloem.

 

Jenn van blogbyjenn.nl voor de flowerwall van A.P Bloem

 

6. Powerbreak met overheerlijke lunch

Na zoveel inspirerende talks was het tijd voor een powerbreak en het deed haar naam zonder twijfel eer aan. De aanwezige goaldiggers genoten van een heerlijke uitgebreide lunch verzorgd door het W Hotel en drankjes door Acqua Panna, San Pellegrino,  100% Natural Juice en Fentimans Rose Lemonade

6. Headshots voor je LinkedIn profiel inclusief touch-up

Tijdens de powerbreak kon je headshots laten maken voor je LinkedIn profiel. Handig! Sense Beauty en Lifestyle store was aanwezig om geïnteresseerden een manicure te geven en The Building zorgde voor een prachtige coupe met een pop-up blowdry bar.

Styliste Merel Lien Amoy na haar blowdry van The Building

 

Goaldiggers krijgen een touch up van Sense Beauty en Lifestyle store

 

Een headshot voor je LinkedIn-profiel

 

Goaldiggers krijgen een touch up van Sense Beauty en Lifestyle store

 

Een headshot voor je LinkedIn-profiel

 

Styliste Mandy Schleipfenbauer na haar blowdry van The Building

7. Coach corner

Aanwezige goaldiggers konden tijdens de powerbreak hun prangende ondernemersvragen voorleggen aan drie verschillende business coaches tijdens mentor boost sessions. En óf hier enthousiast gebruik van werd gemaakt. Business coaches Glancy van Elst, Jildou Oosterbrug en Gerlinde van der Struijk werden overladen met vragen en boden praktische tips en de benodigde inspiratie om aan de slag te gaan met je goals. De ultieme motivatieboost!

Jildou Oosterbrug geeft advies in de coach corner
Glancy van Elst geeft advies in de coach corner
Gerlinde van Struijk geeft advies in de coach corner

8. Oprah taferelen

Na de insirerende powerbreak stond iedereen  nóg een grote verandering te wachten: iedereen ontving namelijk een gratis oogmeting én bril van Polette. “Ik voel me vandaag net Oprah”, gaf Eve lachend toe aan het stralende publiek “Ik kan niet wachten om met jullie te delen wat er in de goodiebags zit…”.

9. De gouden tip van José Woldring

Na de Q&A met Cynthia was het de beurt aan José Woldring, founder van The Media Nanny, om de aanwezige goaldiggers te inspireren met haar verhaal. Opgegroeid op het Groningse platteland is ze nu verantwoordelijk voor de PR voor grootse namen uit de muziekindustrie, waaronder Martin Garrix. Haar succes betekent echter niet dat ze nooit meer onzeker is, gaf ze eerlijk toe. Toch ziet ze dit niet als iets negatiefs. “Onzekerheid maakt je succesvol. Het houd je kritisch en motiveert je om te blijven presteren”, gaf ze mee aan de ambitieuze vrouwen in de zaal.

9. Afternoon tea & treats

Of alle goaldiggers nog niet genoeg verwend waren, was het na de talk van José Woldring tijd voor een overgetelijke afternoon tea én treats – met doughnuts van Peejays Doughnuts aangeboden door Corner Bakery Amsterdam. Van geglazuurde donuts met sprinkles tot gouden donuts met sparkles: er werden enthousiast foto’s genomen van deze smakelijke treats. Verder konden dorstige goaldiggers tijdens het event genieten van de verfrissende drankjes van 100% Natural Juice (hello coconut water!) en Fentimans (Instagrammable rosé limonade!).


10. Paneldiscussie

Voor het laatste onderdeel van het officiële programma schoof ook actrice Toprak Yalçiner aan. Samen met Melanie Bosveld en José Woldring discusseerden ze over het belang van personal branding voor je business. Toprak: “Op het gebied van personal branding is het ontzettend belangrijk om jezelf af te vragen: waarvoor wil ik dat mensen mij benaderen? Dit moet het uitgangspunt zijn van hoe je jezelf positioneert.”

 

11. Goedgevulde goodiebag

Om de dag in stijl af te sluiten werden alle goaldiggers uitgezwaaid met een goodiebag. Ditmaal nóg beter gevuld dan ooit. In de goedgevulde goodiebag vond je o.a. een voucher met 20% korting op een behandeling bij Sense Beauty en Lifestyle store en 25% op de Dr Detox Box en korting bij X Bank. Verder nog: Batiste droogshampoo, verfrissende roselimonade van Fentimans, haarverzorging van Keune aangeboden door The Building en een blowdry behandeling, Skin Care Gel van Aruba Aloe, coachingsessies, een tampon en maandverband van Yoni een condoom van Lelo Hex en een chocoladereep van Johnny Doodle.

 

12. Visitekaartjes uitwisselen tijdens de Women On Top netwerkborrel

De dag werd traditiegetrouw afgesloten met de Women On Top netwerkborrel waar goaldiggers onder het genot van een drankje met elkaar konden napraten over de inspirerende dag in de Rooftop Bar van het W Hotel.

“Iedereen was vandaag erg open over haar kwetsbaarheden”, aldus goaldigger Wingerien Voortman. “Dat vond ik mooi om te zien en een belangrijke les dat dit niet ten koste hoeft te gaan van je succes.” Rianne de Vries beaamt dit: “Als vrouw kan het je onzeker maken dat je ‘anders’ bent. Dankzij dit event heb ik geleerd dat vrouwelijkheid ook je kracht kan zijn.”

 

Eén ding is zeker: alle aanwezige goaldiggers ploften na afloop moe, maar voldaan op de bank. Of beter: achter hun laptop. Ready om aan de slag te gaan met hun goals. We couldn’t be more proud!

Kom je naar de volgende editie van The Goaldiggers Club Session?

De volgende editie van The Goaldiggers Club Session vindt plaats op zondag 10 juni in W Amsterdam en wij kunnen nu al verklappen dat je die niet wilt missen. Je scoort nu één van de 25 early bird tickets met 15% korting.

 

Femke Kamps

Femke Kamps

Femke Kamps is freelance content creator voor o.a. Apple & Cosmopolitan en auteur van het boek 'Fuck the quarterlife crisis'. Daarnaast heeft ze een persoonlijk blog: Youniqueblog.nl.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-monogram arrow-long play usp-events usp-female usp-glasses usp-killertips usp-magic