Word member Sluit je aan bij de club

De tien meest inspirerende quotes van The Goaldiggers Club Session

De derde editie van The Goaldiggers Club Session in W Amsterdam stond bol van de inspiratie mede-dankzij de inspirerende sprekers. Deze inspirerende learnings van sprekers Sanny Verhoeven, Cynthia Schultz, Melanie Bosveld, José Woldring, Toprak Yalçiner en The Goaldiggers Club-founder Eve Tomaszewski wilden we jullie niet onthouden.

Fotografie: Kim Captein Photography

Yes, op zondag 4 maart vond inmiddels alweer de derde(!) editie van The Goaldiggers Club Session plaats. Meer dan 85 ambitieuze goaldiggers kwamen samen in het stunning W Amsterdam om geïnspireerd te worden door de sprekers én elkaar.

Dankzij de killer line-up was het op voorhand al een succes. Sanny Verhoeven, Cynthia Schultz, Melanie Bosveld, José Woldring en Toprak Yalçiner deelden tijdens The Goaldiggers Club Session allen hun eerlijke ondernemersverhalen en inspireerden de aanwezige goaldiggers met hun tips en tricks. Deze inspirerende quotes wilden we jullie niet onthouden…

1. “Falen hoort erbij als je er alles uit wil halen.” – Sanny Verhoeven, founder Sanny Zoekt Geluk

Tijdens haar talk deelde Sanny Verhoeven haar tips om een happy mindset te behouden tijdens het najagen van je goals. “Falen is hierbij noodzakelijk”, zo gaf ze het publiek mee. “Het betekent dat je écht alles hebt geprobeerd om je goals te behalen.”

2. “Met zelfvertrouwen jouw dienst of product verkopen? Bedenk dat die potentiële klant jouw oplossing nodig heeft. Niet vice versa.” – Melanie Bosveld, founder Kult & Ace

“Wanneer je met een negatieve gedachte met acquisitie begint à ‘Ik móét het verkopen’, dan sta je al meteen 1 – 0 achter”, aldus Melanie Bosveld. “Draai die gedachte eens om: ontdek jouw toegevoegde waarde en bedenk dat die klant jouw oplossing nodig heeft. Niet vice versa.”

3. “Natuurlijk komt het altijd goed, maar de weg naar je goals toe is minstens zo essentieel.” – Cynthia Schultz, founder Cynthia.nl en auteur van Werkboek voor een structuurjunkie in spe

Als influencer en auteur is plannen voor Cynthia een onmisbaar onderdeel geworden van haar succesvolle business, maar blindstaren op die stip aan de horizon? Dat doet ze niet. “Het is minstens zo belangrijk om te genieten van het proces. Ambities hebben is goed en belangrijk, maar het moet wel leuk blijven”, aldus Cynthia.

4. “De belangrijkste learnings ontdek je niet door succes, maar door tegenslag.”- Eve Tomaszewski, founder The Goaldiggers Club

Als founder van The Goaldiggers Club legde Eve het belang uit van een event zoals The Goaldiggers Club Session. Haar missie? Meer eerlijke verhalen delen van vrouwelijke ondernemers. “Je ziet online zoveel succesverhalen, terwijl de belangrijkste learnings juist worden ontdekt door tegenslag.”

5. “Onzekerheid maakt je succesvol.” – José Woldring, founder The Media Nanny

“Hoe succesvol je ook bent: die onzekerheid blijft”, was het antwoord van José Woldring op de vraag hoe zij omgaat met onzekerheid. Toch ziet ze dit beslist niet als iets negatiefs. “Onzekerheid maakt je ook succesvol. Het houd je kritisch en motiveert je om te blijven presteren”

6. “Iedereen heeft zijn eigen moment om te shinen. Heb geduld.”- Sanny Verhoeven, founder Sanny Zoekt Geluk”

“Het heeft voor mij zeker anderhalf jaar geduurd voordat ik mijn eerste euro verdiende met Sanny Zoekt Geluk. Geduld is dus enorm belangrijk als ondernemer”, gaf Sanny mee aan het publiek tijdens haar talk. “Besef bovendien dat de reis minstens net zoveel waard is. Wat is er leuk aan het najagen van je goals als je nu al zou weten dat je doel over een jaar is behaald?”

7. “Verlies jezelf niet in belemmerende gedachten als “Zitten ze wel op mij te wachten?” -Melanie Bosveld, founder Kult & Ace

Ze vervolgt tijdens haar presentatie over hoe je nieuwe klanten werft: “Als Steve Jobs dit ook had gedacht hadden we nu geen iPhone gehad.”

8. “Juist door te plannen ontstaat er meer ruimte voor spontaniteit.” Cynthia Schultz, founder Cynthia.nl en auteur Werkboek voor een structuurjunkie in spe

Eén van de vragen die Cynthia het meest over haar leven als ‘structuurjunkie’ krijgt is of er door al dat plannen eigenlijk wel ruimte over is voor spontaniteit. Haar antwoord? Hell yes! “Juist door te plannen ontstaat er meer ruimte voor spontaniteit, omdat ik hierdoor tijd overhoud”, vertelde ze enthousiast tijdens de Q&A. “Het komt regelmatig voor dat ik door effectief te werken tijd overhoud voor andere dingen, zoals wandelen en Netflixen.”

9. “Verzamel mensen om je heen die genadeloos eerlijk tegen je durven zijn. Anders kom je nergens.” – Toprak Yalçiner, actrice

“Ik heb een paar beste vriendinnen die altijd genadeloos eerlijk tegen mij zijn. Dit is zo belangrijk”, aldus Toprak tijdens de paneldiscussie over personal branding. “Mensen kunnen wel tegen je zeggen wat je wil horen, maar zo kom je nergens.”

10. “Social media zijn een tool om meer zichtbaar te worden. Geen graadmeter hoe succesvol je bent.” – José Woldring, founder The Media Nanny

“Ik neem je als ondernemer niet serieus als je een vijftigtal Instagram Stories deelt per dag”, gaf José eerlijk toe. “Natuurlijk zijn social media een tool om meer zichtbaar te worden, maar het is beslist geen graadmeter hoe succesvol je bent. Investeer die tijd in je klant, denk ik dan.”

 

Hey goaldigger!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief met onze laatste artikelen, inspirerende tips, exclusieve content en meer good stuff!

Femke Kamps

Femke Kamps

Femke Kamps is freelance content creator voor o.a. Apple & Cosmopolitan en auteur van het boek 'Fuck the quarterlife crisis'. Daarnaast heeft ze een persoonlijk blog: Youniqueblog.nl.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-monogram arrow-long play usp-events usp-female usp-glasses usp-killertips usp-magic