Word member Sluit je aan bij de club

The Goaldiggers Club Session Checklist

Nog een nachtje slapen en dan is het zover: de derde editie van The Goaldiggers Club Session in het W Amsterdam! We verzamelen we een rits inspirerende vrouwen die hun wisdom en learnings met jou delen en creëren we een veilige plek waar je van like-minded vrouwen kunt leren. The Goaldiggers Club Session is hét event om die inspirerende vrouwen zonder een cold email of een onpersoonlijke LinkedIn uitnodiging gewoon op de vrouw af te vragen: hoe doe jij dat? Wij kunnen niet wachten. Om het meeste uit je dag te halen en je op en top voor te bereiden, hebben wij een checklist voor je gemaakt.

 

1. Pitch perfect

Je staat morgen in een ruimte met 100 Goaldiggers. Je gaat ongetwijfeld heel wat gesprekken hebben over, nou ja, jezelf. Best spannend! Wees goed voorbereid en zorg dat je kort en bondig kan vertellen wie je bent en wat je doet. Schrijf het niet alleen op, maar ga ook voor de spiegel staan en oefen een paar keer. Laat die gesprekken maar komen!

2. Neem een goal mee

Waar kunnen Goaldiggers jou bij helpen? Zoek je een contact ergens? Of heb je iemand nodig die jouw businessplan eens kritisch bekijkt? Twee Goaldiggers weten altijd meer dan een. Maak gebruik van alle kennis in de ruimte en neem een goal mee!  Wie weet kom je iemand tegen die je verder kan helpen. Elkaar helpen en naar het volgende niveau tillen is de reden dat The Goaldiggers Club Session in het leven is geroepen.

3. Vergeet je visitekaartjes niet!

Het zou jammer zijn als die Goaldiggers waar je een leuk gesprek mee hebt gehad, je na The Goaldiggers Club Session niet meer kunnen vinden. Neem er ook genoeg mee, zodat je niet bij gesprek nummer 2 al zonder zit.

4. Draag zelfvertrouwen

Trek iets aan waar jij je fijn en krachtig in voelt. Representatief is leuk en aardig, maar het is belangrijker dat jij jezelf goed kan vertegenwoordigen en niet bezig hoeft te zijn met je kleding. Dus doen die mooie hoge hakken altijd na een uur pijn en ben jij eigenlijk meer een sneaker kind of girl? Snel die hakken uit en een paar sneakers aan. Trek iets aan wat je niet afleidt en je juist zelfvertrouwen geeft.

5. Koop hier je kaartje!

Een open deur, maar wel belangrijk, want je kan geen kaartjes aan de deur kopen. Je kaartjes koop je hier online op thegoaldiggersclub.com. Scroll snel naar beneden, koop een kaartje en zorg dat jij verzekerd bent van een plek voor The Goaldiggers Club Session!

The Goaldiggers Club Session wordt gehost door The Goaldiggers Club founder Eve Tomaszewski en is een dag gevuld met masterclasses, Q&A’s en een paneldiscussie met inspirerende vrouwen en een powerbreak met een overheerlijke lunch waarin je met ondernemersvragen terecht kunt bij onze coaches in de coachcorner en een headshot voor jouw LinkedIn profiel kunt maken.

We eindigen de dag met de Women On Top-netwerkborrel, cocktails, netwerken en fun. Je gaat naar huis met een tas vol goodies, frisse moed, nieuwe contacten, learnings en veel, heel veel nieuwe inspiratie. We promise. Dus kom en wissel je tips & tricks, goals, uitdagingen en successen uit met gelijkgestemden tijdens The Goaldiggers Club Sessions!

Scoor je ticket hieronder en bekijk het uitgebreide programma hieronder om alvast in de mood te komen voor The Goaldiggers Club Session.

 

Hey goaldigger!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief met onze laatste artikelen, inspirerende tips, exclusieve content en meer good stuff!

Marloes Berghege

Marloes is freelance schrijver en probeert met woorden dagelijks vrouwen te inspireren en te entertainen. Ze schrijft onder andere voor &C en Girls Love 2 Run. Marloes houdt ervan om zichzelf uit te dagen en neemt haar dromen bloedserieus. Better an oops than a what if.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-monogram arrow-long play usp-events usp-female usp-glasses usp-killertips usp-magic