Word member Sluit je aan bij de club

Het antwoord op de meest gestelde vragen over The Goaldiggers Club Session

Aanstaande zondag 4 maart is het tijd voor de derde editie van The Goaldiggers Club Session. In het W Amsterdam verzamelen we een rits inspirerende vrouwen die hun wisdom en learnings met jou delen en creëren we een veilige plek waar je van like-minded vrouwen kunt leren. The Goaldiggers Club Session is hét event om die inspirerende vrouwen zonder een cold email of een onpersoonlijke LinkedIn uitnodiging gewoon op de vrouw af te vragen: hoe doe jij dat? Twijfel je nog over het kopen van een kaartje, scroll dan snel naar beneden. Wij geven antwoord op al je vragen en net wat meer. 

Bron: http://studiohome.co.nz/wp-content/endurance-page-cache/dowel-jones/_index.html

1. Tot hoe laat duurt het event?

Het vaste programma duurt van 10.00 tot 17:00 uur. Daarna gaat de Women on Top netwerkborrel van start en wij hopen uiteraard dat jullie daar pas om 18:30 uit lopen met een tas vol visitekaartjes en een hoofd vol nieuwe inzichten.

2. Wie komen er allemaal spreken?

We hebben weer heel wat verschillende ondernemende vrouwen bereid gevonden om hun tips en tricks en verhalen te delen:

José Woldring is founder van The Media Nanny en PR-agent van Top DJ’s als Martin Garrix. Tijdens een Q&A gaat Eve Tomaszewski van The Goaldiggers Club met haar in gesprek. Ook deelt ze haar sleutel tot succes en vertelt ze onder andere hoe je niet harder, maar slimmer kan werken. Lees hier meer over José.

Met haar platform Sanny Zoekt Geluk helpt blogger, presentatrice en Youtuber Sanny Verhoeven duizenden jonge vrouwen met hun zoektocht naar geluk. Tijdens The Goaldiggers Club Session geeft ze tips voor een happy mindset tijdens het najagen van je goals. Lees hier alvast een exclusieve preview op de sessie van Sanny.

Melanie Bosveld verbindt met haar millennial consultancy bureau Kult&Ace merken zoals Puma met millennials. Tijdens The Goaldiggers Club Session deelt Melanie haar tips en tricks over hoe je prospects omturnt naar klanten. Lees hier alvast een exclusieve preview op de sessie van Melanie.

Cynthia Schultz is een onbetwiste pionier op het gebied van online ondernemen en schrijver van het ‘werkboek voor een structuurjunkie in spe‘. In haar sessie geeft ze persoonlijke tips hoe je productief én effectief aan je goals werkt. Lees hier alvast een exclusieve preview op de sessie van Cynthia.

Actrice Toprak Yalçiner heeft een aantal mooie filmtitels en televisieseries op haar naam staan en werd bekend door haar rol van Nuran in de televisieserie Goede Tijdens Slechte Tijden. Toprak schuift tijdens The Goaldiggers Club session aan bij de paneldiscussie waarin Eve Tomaszewski van The Goaldiggers Club met ladies uit de business ingaat op personal branding.

3. Ik ben pas net begonnen met ondernemen. Is dit evenement geschikt voor mij als startende ondernemer?

The Goaldiggers Club Session is er voor iedereen die ervoor openstaat om elkaar te helpen en naar een hoger niveau te tillen. Of je nou net begonnen bent of al een tijdje bezig bent: iedereen kan weer iets anders van elkaar kan leren. Het gaat allemaal om het creëren van een plek waar je van like-minded vrouwen kunt leren. Daarnaast is er genoeg ruimte om aan de sprekers jouw ondernemersvragen te stellen, of dat nou starters vragen zijn of niet.

4. Ik ben (nog) geen ondernemer. Kan ik naar The Goaldiggers Club Session?

Ja, dat kan. Misschien werk je nu nog voor een baas, maar heb je de droom om ooit zelf te gaan ondernemen. Laat je niet tegenhouden door het feit dat je nog geen eigen onderneming hebt. Iedereen met een entrepreneurial spirit is welkom om een dag inspiratie te komen opsnuiven. En wie weet is The Goaldiggers Club Session net dat ene zetje in de rug wat je nodig hebt om er wél voor te gaan.

5. Zijn de headshots voor LinkedIn die gemaakt worden in de powerbreak gratis?

Ja, de headshots voor LinkedIn die gemaakt worden in de powerbreak zijn gratis. We kunnen niet garanderen dat iedereen aan de beurt komt. First come, first serve.

6. Wie zijn de coaches van de mentor boost sessions?

In de powerbreak staan er in de coach corner 3 business coaches voor je klaar. Gedurende een 10-minuten durende speeddate sessie kan een van de coaches jouw brandende ondernemersvraag beantwoorden of je weer op weg helpen als je even vast zit in je proces. De 3 business coaches zijn 3 vrouwen die stuk voor stuk jarenlang ervaring hebben. Gerlinde van der Struijk kan jou helpen jouw ideeën ook echt te realiseren. Glancy van Elst helpt je graag met jouw onderneming, zelfvertrouwen en zichtbaarheid. En tot slot kan Jildou Oostenbrug je helpen jouw potentieel te ontdekken en te verwezenlijken. In het volgende artikel stellen we de coaches uitgebreid aan je voor en geven ze je een tip die je meteen kan toepassen: klik hier.

7. Wat zit er allemaal bij de prijs in?

Je kan het complete programma met alle sprekers volgen, dus er hoeven geen keuzes gemaakt te worden. We zorgen goed voor je met een ontvangst met een morning juice van Dr. Detox Box, snacks van onder andere Propercorn en Eat Natural, drinks een compleet verzorgde lunch, koffie en thee en een drankje tijdens de Women on Top netwerkborrel. In de powerbreak kan je een kleine touch up krijgen en een headshot maken voor je LinkedIn of meteen aan de slag gaan met jouw onderneming met een van onze business coaches in de coach corner. Tot slot ga je met een goed gevulde goodiebag naar huis.

8. Wat maakt The Goaldiggers Club Session zo bijzonder?

The Goaldiggers Club Session draait om jou! Natuurlijk gaan onze sprekers hun verhalen delen, maar het is geen parade van succesverhalen. We streven ernaar om zoveel mogelijk praktische tips en tricks te geven en ook genoeg ruimte in te plannen om jouw eigen vragen te stellen. Wij geloven dat achter iedere succesvolle vrouw een grote club van succesvolle vrouwen staat. Iedereen die aanwezig is, zowel sprekers als publiek, geloven hierin waardoor we een bijzondere ruimte creëren waar like-minded vrouwen van elkaar kunnen leren en elkaar kunnen inspireren.

9. Wat is het programma inclusief tijden?

10. Zijn er nog kaartjes en waar kan ik die kopen?

Er zijn nog een aantal kaartjes beschikbaar en die koop je hier online. Scroll verder naar beneden en scoor een kaartje!

11. Kan ik een kaartje aan de deur kopen?

Je kan uiteraard ter plekke online een kaartje kopen, maar er is geen kassa van onze kant aanwezig.

Koop hier je kaartje!

Hey goaldigger!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief met onze laatste artikelen, inspirerende tips, exclusieve content en meer good stuff!

Marloes Berghege

Marloes is freelance schrijver en probeert met woorden dagelijks vrouwen te inspireren en te entertainen. Ze schrijft onder andere voor &C en Girls Love 2 Run. Marloes houdt ervan om zichzelf uit te dagen en neemt haar dromen bloedserieus. Better an oops than a what if.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-monogram arrow-long play usp-events usp-female usp-glasses usp-killertips usp-magic