Word member Sluit je aan bij de club

De 3 business coaches van The Goaldiggers Club Session geven de ultieme business tip

Tijdens The Goaldiggers Club Session op zondag 4 maart in W Amsterdam staan er tijdens de powerbreak 3 business coaches voor je klaar in de coach corner. Tijdens een 10-minuten durende speeddate session kan je een van de coaches jouw brandende ondernemersvraag stellen. Wij stellen de 3 coaches aan je voor en zij geven je alvast de ultieme businsstip die je meteen kan toepassen in jouw business. 

 

Gerlinde van der Struijk helpt graag mensen die wel de ideeën hebben, maar niet weten hoe ze dat aan moeten pakken. Vaak kunnen mensen vol enthousiasme over hun plannen vertellen om ze vervolgens in de koelkast te zetten voor een later moment, wat nooit komt. Gerlinde laat graag zien dat je het wel kan en helpt je in haar trainingen doelgericht je plannen te verwezenlijken.

 Tip – Focus je op je proces

Gerlinde: “Focus je in je dagelijkse bezigheden op de acties van je proces in plaats van je grotere doel. Dat vergroot de kans dat je geniet van je groei en de te verrichten werkzaamheden ook echt afmaakt. Je kunt soms door de bomen het bos niet meer zien, waardoor je nog sneller ingaat op koffie-dates, social media en andere afleidingen die niet direct bijdragen aan je einddoel. Formuleer de taken die je die dag uitvoert ‘klein’ en kijk of ze realistisch in je dag passen door in te schatten hoeveel tijd je ermee kwijt bent. Als je merkt dat de tijd die je ervoor reserveert onvoldoende is, dan weet je dit voor de volgende keer. Het inschatten kan lastig zijn maar als je deze inschatting niet maakt, heb je de verwachting dat je die dag meer kunt doen en eindig je de dag met een onaf gevoel. Zijn de acties die je moet doen realistisch en goed te behappen, dan ben je gefocust en kun je ze afvinken en ook echt afmaken. Dit zorgt voor een belangrijk voldaan gevoel aan het einde van de dag. Dus neem eerst tijd om je proces vorm te geven, dan heb jij je zaken op orde, maak je vaart en floreer je richting je persoonlijke doelen. Geniet ervan!”

 

Glancy van Elst helpt ambitieuze (startende) ondernemers om hun zelfvertrouwen en zichtbaarheid te verdubbelen zodat zij vol vertrouwen zichtbaar zichzelf durven zijn. Glancy is al 15 jaar ondernemer en heeft al heel wat vrouwen geholpen met hun onderneming, zelfvertrouwen en zichtbaarheid. 

Tip – Blijf dichtbij jezelf

Glancy: “Blijf heel dichtbij jezelf en laat niemand je vertellen hoe je iets MOET doen of dat je moet veranderen. Je bent goed zoals je bent. Ik geloof maar in 1 manier en dat is JOUW manier. Doe de dingen op jouw manier en blijf daar trouw aan, zo blijf je ook authentiek en trek je de mensen aan die bij jou passen, zowel privé als in business.” 

 

Jildou Oostenbrug heeft een achtergrond zowel als merkstrateeg als coach en trainer en dit maakt Jildou een gedegen gesprekspartner op het gebied van visie- en/of identiteitsontwikkeling. Jildou doorziet snel wat er speelt in een persoon, team of organisatie. En kan dit met zorg benoemen en bespreekbaar maken. Niet alleen waar zaken vastlopen, maar juist ook daar waar het potentieel ligt.

Tip – Durf te vertragen

Jildou: “Durf soms te vertragen, dan ga je uiteindelijk sneller. Vertragen is voor mij dat je naast je onderneming ook aandacht besteed aan jezelf en je persoonlijke ontwikkeling. Eigenlijk een blik naar binnen werpt. Wanneer je jezelf echt goed kent heb je regie over je werk en volledige beschikking over je eigen kwaliteiten, vaardigheden, vakkennis en ervaring. Waardoor je zowel je eigen pad kunt volgen, als ook een betekenisvolle samenwerking kunt aangaan met collega’s en klanten. Je bent zó op je gemak met jezelf en je omgeving dat je kan dansen in je vak.”

Kom je ook naar de volgende editie van The Goaldiggers Club Session? 

Wil jij business coaching en insider tips en tricks van de beste in de business? Kom dan zondag 4 maart naar The Goaldiggers Club Session in W Amsterdam! Er zijn nog maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus scoor hieronder jouw ticket als je The Goaldiggers Club Session niet wilt missen.

Hey goaldigger!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief met onze laatste artikelen, inspirerende tips, exclusieve content en meer good stuff!

Marloes Berghege

Marloes is freelance schrijver en probeert met woorden dagelijks vrouwen te inspireren en te entertainen. Ze schrijft onder andere voor &C en Girls Love 2 Run. Marloes houdt ervan om zichzelf uit te dagen en neemt haar dromen bloedserieus. Better an oops than a what if.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-monogram arrow-long play usp-events usp-female usp-glasses usp-killertips usp-magic