Word member Sluit je aan bij de club

3 vragen aan José Woldring, founder The Media Nanny en pr-agent van onder andere Martin Garrix

José Woldring is founder van The Media Nanny en sprekers tijdens The Goaldiggers Club Session op 4 maart in W Amsterdam.

The Media Nanny begon een aantal jaar geleden als een eenmanszaak en is inmiddels uitgegroeid tot een internationaal bekend bedrijf wat de PR en social media management doet voor veel groten der aarde waaronder Martin Garrix en David Guetta. We hebben het hier dus over groot, groter, grootst. Het kloppende ondernemershart van The Media Nanny is José Woldring. Naast een succesvol bedrijf heeft José een gezin, werkt ze in Amsterdam, woont ze part-time in Groningen en rijdt ze op hoog niveau paard. Het is zo’n vrouw waarvan je je afvraagt: hoe doet ze het allemaal? Terwijl je achter je bureau zit met een half afgevinkte to-do lijst. Tijdens The Goaldigger Club Session op zondag 4 maart deelt José tijdens de Q&A exclusief haar sleutel tot succes en vertelt ze hoe ze het meeste uit haar werkdag haalt en hoe jij dit ook kunt doen. Mis het niet en koop meteen onderaan het artikel je kaartje. Wij stelden José alvast wat vragen als voorproefje op haar Session op 4 maart.

 

The Media Nanny

José Woldring begon haar carrière al vroeg tijdens het studeren. Na wat bevriende dj’s te hebben geholpen met dingen als persberichten, kwam ze terecht bij Anna Agency, een groot boekingskantoor voor een hele hoop dj’s. Social Media kwam toen net op en José en de artiesten om haar heen kwamen er al snel achter dat ze hier goed in was. Wat begon als een baan naast haar studie groeide uit tot een eigen bedrijf met een klantenbestand waar je u tegen zegt. Wij vroegen José naar haar werk en wat ze op zondag 4 maart tijdens The Goaldiggers Club Session gaat delen.

Wat doet The Media Nanny?

José: “Met The Media Nanny doen we het PR en social media management van artiesten als Martin Garrix en David Guetta, maar ook voor bijvoorbeeld festivals, sporters en labels. We doen van alles. Veel van onze klanten zijn self made mensen, maar hoe groter ze worden, hoe meer ze behoefte hebben aan advies op pr- of mediagebied. Daar kunnen wij bij helpen. Op dit moment hebben we een kantoor in Amsterdam, een kantoor in Londen en 20 mensen in dienst.”

Wat is je hoogtepunt tot nu toe?

José: “Dat is toch het succes van Martin Garrix. Ook omdat ik daar persoonlijk heel erg bij betrokken ben. Hij is een soort van klein broertje. Het afgelopen jaar trad hij bijvoorbeeld op bij Coachella en dat was echt weer een mega highlight in zijn carrière. De voorbereiding die daaraan voorafgaat, de hype en het uiteindelijke optreden: kippenvel. Dat is wel echt een hoogtepunt.”

Wat wil je de bezoekers van The Goaldiggers Club Session graag meegeven?

José: “Onderhandelen, work-life balance, netwerken, focus op je goals houden en personal branding zijn thema’s waar ik meer over kan vertellen. Ik wil vooral ook meegeven dat je niet hard moet werken, maar slim moet werken en hoe je dat kunt doen. Je gaat het wiel niet opnieuw uitvinden, maar je moet gewoon net iets slimmer werken en net een stap harder zetten dan andere mensen. Uiteindelijk gaat het om het werkresultaat.  ”

Kom naar de volgende editie van The Goaldiggers Club Session op 4 maart

Ben jij benieuwd naar José’s sleutel tot succes en wil je graag tips om die van jou te vinden?  Tijdens The Goaldiggers Club Session op 4 maart in W Amsterdam verzamelen we een rits inspirerende vrouwen die hun wisdom en learnings met jou delen en creëren we een veilige plek waar je van like-minded vrouwen kunt leren. Want soms lijkt het alsof iedereen om je heen succesvol is. Iedereen heeft een goed lopende business, prachtige verhalen en nog mooiere foto’s om te delen. Het ziet er zo logisch en vanzelfsprekend uit. Bij jou loopt het voor je gevoel soms moeizaam. Je weet niet altijd waar je moet beginnen, loopt tegen bepaalde zaken aan en hebt het gevoel dat je een sparring partner mist. Herkenbaar?

Tijdens The Goaldiggers Club Session zul je zien dat je niet de enige bent. Achter al die mooie plaatjes schuilen OOK struggles. En weet je wat het goede nieuws is? Je hoeft het niet allemaal alleen te doen! Achter een succesvolle vrouw staat een grote club succesvolle vrouwen. Wij geloven dat ondernemende vrouwen al hun zakelijke goals kunnen bereiken door elkaar te inspireren en elkaar zo naar een hoger niveau kunnen tillen.

The Goaldiggers Club Session wordt gehost door The Goaldiggers Club founder Eve Tomaszewski en is een dag gevuld met masterclasses, Q&A’s en een paneldiscussie met inspirerende vrouwen, en een powerbreak met een overheerlijke lunch waarin je met ondernemersvragen terecht kunt bij onze coaches in de coachcorner en een headshot voor jouw LinkedIn profiel kunt maken.

We eindigen de dag met de Women On Top-netwerkborrel, cocktails, netwerken en fun. Je gaat naar huis met een tas vol goodies, frisse moed, nieuwe contacten, learnings en veel, heel veel nieuwe inspiratie. We promise. Dus kom en wissel je tips & tricks, goals, uitdagingen en successen uit met gelijkgestemden tijdens The Goaldiggers Club Sessions!

 

Hey goaldigger!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief met onze laatste artikelen, inspirerende tips, exclusieve content en meer good stuff!

Marloes Berghege

Marloes is freelance schrijver en probeert met woorden dagelijks vrouwen te inspireren en te entertainen. Ze schrijft onder andere voor &C en Girls Love 2 Run. Marloes houdt ervan om zichzelf uit te dagen en neemt haar dromen bloedserieus. Better an oops than a what if.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-monogram arrow-long play usp-events usp-female usp-glasses usp-killertips usp-magic