4 apps die je helpen je goals sneller te bereiken

Zoveel goals, zo weinig tijd. Het is niet makkelijk om al die goals te bereiken. We could all use some help. Apps zoals Wunderlist en Forest zijn een enorme steun bij het afvinken van je to-do’s, maar welke apps zijn er nog meer om je te helpen je goals te behalen? Na uitgebreid testen zijn wij eruit: dit zijn de apps die jou een steuntje in de rug bieden en ervoor zorgen dat jij jouw goals sneller bereikt.

bron

1. Word beter wakker

Slapen? Goals? Je zal wel denken: wat heeft een slaap app te maken met het bereiken van mijn goals? Toch wel wat. Een goede nachtrust zorgt ervoor dat je knallend de dag kunt beginnen en je to-do lijst vol energie kan afwerken. Sleep Cycle is een app die je wakker maakt op het moment dat jij het lichtst slaapt. Zo word je dus niet gepikeerd wakker van die rot wekker, maar juist lekker relaxt en opgeladen. En relaxt en opgeladen is altijd goed voor een dagje knallen.

2. Neem een coach voor je goals

De Productivity Wizard is dé productiviteitsbooster. Je goals, gedachten en taken kun je allemaal in deze app kwijt. De Productivity Wizard begeleid je in het maken van een actieplan en ondersteunt je bij de uitvoering. Zo weet je welke taken je moet voldoen en binnen welke tijd. Het leuke aan de app is dat je je goals in verschillende categorieën kunt verdelen. Van je carrière goals tot je relationship goals: the wizard’s got you. Hij is jouw persoonlijke coach. Wanneer je een to-do niet haalt, word je hier aan herinnert. Dit is gelukkig niet zo’n irritante melding die om de tien minuten afgaat. Maar een met een realistische vraag of je het vandaag nog redt je to-do af te maken. En als dit niet lukt kun je deze gewoon naar een ander moment verplaatsen.

3. Krijg een productievere workflow

De 30/30 app is de lifehack voor een productievere workflow. Je kent de truc met de kookwekker vast nog wel: wanneer de kookwekker afloopt en de tijd voorbij is, heb je een kleine break. Deze app werkt hetzelfde. Dit sterk staaltje timemanagement helpt je de hele dag geconcentreerd door te werken. In de app kun je gemakkelijk al je to-do’s met een passend tijdsbestek toevoegen. Zodra je er klaar voor bent druk je op start en loopt de timer. Zodra de tijd voorbij is gaat de snoozer af. Tijd voor een kleine break. En hup door naar je volgende to-do.

4. Blijf consistent

Je goals bereik je het snelst door consistent te blijven in je taken. Het moeten gewoontes worden. De Productive app is je buddy wanneer je je to-do’s wilt omtoveren tot gewoontes. De app is zo ingesteld dat je habits kunt selecteren of zelf kunt toevoegen. Wanneer je je to-do’s hebt ingesteld kun je een tijdstip kiezen als deadline. Het allerleukste aan de app is dat je voortgang via een spelelement wordt bijgehouden. In het maandoverzicht krijg je groene bolletjes te zien als je alle dagelijkse to-do’s hebt afgevinkt en behaal je streaks als je hier consistent in bent. Als je een klein beetje competitief bent ingesteld, zal er geen to-do overeind blijven staan.

Let’s talk

Welke app raad jij aan voor het bereiken van je goals? Deel het in de comments hieronder.
Op de hoogte blijven van Goaldigger-nieuwtjes? Volg ons op Facebook en Instagram en meld je hier onder aan voor de nieuwsbrief als je insider tips, updates en exclusieve deals wil ontvangen.

Laat een reactie achter

Sluit Menu
×
×

Winkelmand