Word member Sluit je aan bij de club

5 redenen waarom The Goaldiggers Club Session de investering waard is

Zondag 4 maart kan je bij de derde editie van The Goaldiggers Club Session in W Amsterdam zijn. Hoppa. 99 euro. Wij snappen het, dat is best veel geld. Maar wij weten ook dat je daar heel wat voor terugkrijgt. Wij geven je 5 redenen waarom jij moet investeren in The Goaldiggers Club Session. En als je overtuigd bent, koop dan meteen onderaan het artikel je kaartje. 

1. Je krijgt tips en tricks van de beste in de business

Ja, leuk al die succesverhalen, maar wat heb ik daar aan? Bij The Goaldiggers Club Session kijken we de hele dag op welke manier we praktische tips en tricks kunnen delen. Er worden niet alleen succesverhalen gedeeld van vrouwen, maar we gaan ook heel erg in op hoe ze dat dan doen. Ze geven als het ware hun geheimen prijs. Waarom ze dat zouden doen? Omdat ze net als The Goaldiggers Club andere ondernemende vrouwen willen helpen en ondersteunen.

2. The Goaldiggers Club Session draait om jou

Het draait bij The Goaldiggers Club Session niet alleen om de vrouwen on stage, maar vooral ook om jullie, de bezoekers. Je krijgt tips en tricks, maar er is tijdens het event ook ruimte genoeg om zelf vragen te stellen en met elkaar in gesprek te gaan. Je hoeft dus niet bang te zijn dat jouw vraag niet beantwoord wordt of dat het voor jou niet interessant was.

3. Je krijgt er heel wat contacten bij

Contact leggen met de beste in de business en een hele zaal vol like-minded vrouwen is nog nooit zo makkelijk geweest. Iedereen bij The Goaldiggers Club Session is daar omdat ze een passie en drive hebben en omdat ze de boodschap van The Goaldiggers Club om elkaar te helpen, ondersteunen. Je kan natuurlijk ook thuis blijven en nog een keer door je LinkedIn contacten scrollen, maar je kan ook gewoon je tas vol met businesskaartjes gooien en zondag 4 maart naar het W Hotel gaan. Uit The Goaldiggers Club Sessions zijn vriendschappen en sparringpartners ontstaan en het is een warm bad van vrouwen die open staan om nieuwe contacten op te doen.

4. Je wordt goed verzorgd

Je hoeft niet je eigen lunchbox mee te nemen. Voor die 99 euro zorgen wij er ook voor dat je niets tekort komt. Salades, taartjes, sushi, soep: het is er allemaal. En koffie. Misschien wel het belangrijkste. Dat is er natuurlijk ook.

5. Je krijgt vele extra’s

Er is een coach corner waarbij je bij een coach kan aanschuiven om je brandende ondernemersvragen te stellen. Zit je op dit moment even vast in je proces? De coach zorgt voor een powerboost en helpt je weer op de goede weg. Daarnaast is er een fotograaf beschikbaar die ter plekke headshots maakt voor jouw nieuwe LinkedIn profielfoto. En to top it all off ga je naar huis met een goedgevulde goodiebag.

Kom je ook naar de volgende editie van The Goaldiggers Club Session?

Connecten met de beste in de business is nog nooit zo makkelijk geweest. Dus wil jij ook insider tips en tricks? En wil jij inspiratie opdoen, tot nieuwe inzichten komen en nieuwe contacten maken? Kom dan zondag 4 maart naar de derde editie van The Goaldiggers Club Session in W Amsterdam en scoor een kaartje hieronder. Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Scoor hieronder jouw ticket als je The Goaldiggers Club Session niet wilt missen.

Hey goaldigger!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief met onze laatste artikelen, inspirerende tips, exclusieve content en meer good stuff!

Marloes Berghege

Marloes is freelance schrijver en probeert met woorden dagelijks vrouwen te inspireren en te entertainen. Ze schrijft onder andere voor &C en Girls Love 2 Run. Marloes houdt ervan om zichzelf uit te dagen en neemt haar dromen bloedserieus. Better an oops than a what if.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-monogram arrow-long play usp-events usp-female usp-glasses usp-killertips usp-magic