Word member Sluit je aan bij de club

Wat kan jij uit The Goaldiggers Club Session halen? 5 ambitieuze vrouwen delen hun learnings van de vorige editie!

Zondag 4 maart is het tijd voor de derde editie van The Goaldiggers Club Session in W Amsterdam. Heb je nog geen kaartje en ben je nog niet helemaal overtuigd? De onderstaande 5 Goaldiggers gingen je voor en delen hun belangrijkste learnings van de vorige editie.

Interviews en tekst: Femke Kamps
Fotografie: Mademoiselle Saloua Photography

1. Milou Turpijn, Hoofdredacteur Women’s Health


What’s up? “Tijdens de eerste editie van de Goaldigger Sessions was ik één van de sprekers. Ik vond het toen zo tof om hierbij te zijn, dat ik niet kon weigeren toen Eve me uitnodigde voor deze tweede editie. Als hoofdredacteur Women’s Health is er niets meer inspirerend dan omringt te worden door zoveel ambitieuze, ondernemende vrouwen.”
Belangrijkste learnings tijdens de Goaldigger Sessions:
“Ik vond Aranka’s One Metric To Measure een heel interessant inzicht. Het is belangrijk om jezelf qua business te focussen. Door iedere maand één duidelijk doel te formuleren en hier je pijlen op te richten, kom je verder.”
Favoriete women empowerment moment van de dag: “Er zijn zoveel inspirerende vrouwen hier aanwezig. Neem bijvoorbeeld Jip. Ik vind het ontzettend knap hoe zij zich vasthoudt aan waarom ze ooit is begonnen met hetgeen ze doet en dat ze zich niet laat beïnvloeden door externe factoren.”

2. Mandy Schleipfenbauer, personal stylist


What’s up? “Ik heb twaalf jaar lang bij corporate bedrijven gewerkt en zelfs een eigen bedrijf in finance gehad. Hierdoor heb ik niet alleen van het ondernemerschap mogen proeven, maar ook ontdekt hoe belangrijk mode is voor hetgeen je uitstraalt. Die liefde voor mode is er altijd al geweest, maar ik heb er nu bewust voor gekozen het roer om te gooien. Ik heb mezelf aangemeld voor de Style School ByDanie en wil mijn droom om personal stylist te worden verwezenlijken.”
Belangrijkste learnings tijdens de Goaldigger Sessions: “Gewoon doen. Ik ben een échte denker, maar vandaag heb ik geleerd dat je moet kiezen voor hetgeen dat goed voelt. Kwetsbaarheid is ook een kracht. Je moet vooral niet bang zijn om op je bek te gaan.”
Favoriete women empowerment moment van de dag: “Ik heb echt ontzettend veel respect voor de persoonlijke transformatie die Olcay Gulsen heeft ondergaan en Eve Tomaszewski (Founder van The Goaldiggers Club) is écht een Oprah Winfrey in de dop. De vragen die zij heeft gesteld vandaag, waren zo goed. Je moet echt opschrijven dat ik dit gezegd hebt, hoor.”

3. Jip Isabel de Jongh, social influencer en founder Freshhh.nl


What’s up? “Naast social influencer (@jipisabel) ben ik ook coach en personal trainer. Uit liefde voor een gezonde levensstijl is de website Freshhh.nl ontstaan. Een website die nog geen half jaar geleden is gelanceerd en nu al meer dan 70.000 unieke per maand heeft. Freshhh draait dan ook om écht lekker in je vel zitten. Zowel qua lichaam als mind. Een sixpack is onbelangrijk als jij je maar goed voelt.”
Belangrijkste learnings tijdens de Goaldigger Sessions:
“Dit event heeft me echt geïnspireerd welke tools ik eventueel zou kunnen gebruiken om mijn eigen onderneming nog meer te laten groeien. Bijvoorbeeld dankzij de tips hoe je een sterke nieuwsbrief in elkaar zet: iets waar ik zeker mee aan de slag wil. ”
Favoriete women empowerment moment van de dag:
“Het is heel tof om vrouwen echt hun eigen ding te zien doen. Ieder met een eigen verhaal en uit een andere sector. Dat is heel inspirerend.”

4. Stephanie Paules, founder S.o.P Amsterdam


What’s up? “Nadat ik de hotelschool in Maastricht had gedaan en marketing had gestudeerd aan de Vrije Universiteit van Amsterdam, bleef mijn passie voor mode kriebelen. Ik dacht dat het wel weer over zou gaan, maar na ervaring te hebben opgedaan in de fashion industry heb ik mijn eigen capsulecollectie ontworpen. Hoewel ik in de tussentijd ook meerdere pop-upstores heb geopend, heb ik onlangs besloten om terug te gaan naar waar mijn échte passie lig. Binnenkort komt dan ook mijn tweede capsulecollectie uit. Een ontzettend grote stap.”
Belangrijkste learnings tijdens de Goaldigger Sessions:
“Te veel om op te noemen. Contentwise is de Goaldigger Sessions zeer sterk: er zijn uiteenlopende onderwerpen aangetikt en je krijgt echt praktische tools om aan de slag te gaan met je eigen business.”
Favoriete women empowerment moment van de dag:
“Iedereen helpt elkaar en er is beslist geen competitiegevoel. Iedereen gunt het elkaar oprecht. De volgende keer wil ik absoluut weer gaan.”

5. Merel Lien Amoy, fashion photo stylist en owner merellienamoy.com


What’s up?
“Ik kom uit de wereld van accountancy, maar ik merkte al vrij snel dat ik er niet gelukkig van wordt om van negen tot vijf op kantoor te zitten. Ik besloot een andere richting in te slaan en inmiddels heb ik een studie Kostuumgeschiedenis achter de rug aan Akademie Vogue. Ook wil ik beginnen met een fotografieopleiding, omdat ik mezelf heb ingeschreven als stylist bij de Kamer van Koophandel. Waarom? Ik vind het belangrijk om als stylist verstand te hebben van verschillende disciplines. ”
Belangrijkste learnings tijdens de Goaldigger Sessions:
“Dat het belangrijk is om trouw aan jezelf te blijven, maar bovenal dat je niet te lang moet twijfelen. Waarom zou je het niet proberen?”
Favoriete women empowerment moment van de dag:
“Er hing vandaag een enorm motiverende sfeer. Iedereen motiveerde elkaar en leek ook zelf te denken: F*ck it, ik ga het gewoon doen. Dat werkt enorm aanstekelijk.”

Koop nu je kaartje voor The Goaldiggers Club Session op zondag 4 maart!

Soms lijkt het alsof iedereen om je heen succes heeft en het bij hen een stuk gemakkelijk gaat dan bij jou. Wij geloven dat jezelf omringen met succesvolle, like-minded vrouwen de sleutel tot succes is. The Goaldiggers Club Session is hét event om die inspirerende vrouwen zonder een cold email of een onpersoonlijke LinkedIn uitnodiging gewoon op de vrouw af te vragen: hoe doe jij dat? En waar liep jij tegenaan? Connecten met de beste in de business is nog nooit zo makkelijk geweest. Dus wil jij ook insider tips en tricks? En wil jij inspiratie opdoen, tot nieuwe inzichten komen en nieuwe contacten maken? Kom dan zondag 4 maart naar de derde editie van The Goaldiggers Club Session in W Amsterdam en scoor een kaartje hieronder!

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Femke Kamps

Femke Kamps

Femke Kamps is freelance content creator voor o.a. Apple & Cosmopolitan en auteur van het boek 'Fuck the quarterlife crisis'. Daarnaast heeft ze een persoonlijk blog: Youniqueblog.nl.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-monogram arrow-long play usp-events usp-female usp-glasses usp-killertips usp-magic