Wat te verwachten bij The Goaldiggers Club Session? De highlights van de vorige editie!

Op zondag 4 maart is het zover: de derde editie van The Goaldiggers Club Session. Wederom staat er een killer line-up van een aantal succesvolle vrouwen klaar om in het luxueuze W Amsterdam hun belangrijkste learnings te delen. Lees meer over de line-up hier. Denk je erover om een kaartje te kopen, maar weet je niet zo goed wat je kan verwachten? Dit waren de highlights van de vorige The Goaldiggers Club Session.
Tekst: Femke Kamps
Fotografie: Mademoiselle Saloua Photography
Na een koffie en morning juice gaf Evelien Tomaszewski, oprichter van The Goaldiggers Club en host van de dag, het verbale startschot van de Goaldigger Sessions.

Praktische tips om je business een boost te geven

De eerste spreker die haar opwachting maakte, was Aranka van der Voorden. Als founder van Jogha, Fitgirlcode en Pretty Ambitious weet zij als geen ander hoe je je business online groot maakt en ze deelde met het publiek haar must-do’s als ondernemer. Van het opbouwen van een e-maillijst en het inzichtelijk maken van je systemen tot het opstellen van je businessplan en het analyseren van data. Aranka gaf praktische tips waar je vandaag nog mee aan de slag kunt gaan om je business een boost te geven en iedereen in de zaal schreef driftig mee. “Ontdek welke vragen er blijven liggen bij de concurrentie. Door hierop in te spelen onderscheid je jezelf van de rest”, luidde één van haar vele tips.

Olcay Gulsen openhartig en inspirerend

Hierna was het tijd voor Olcay Gulsen, eigenaresse van Supertrah en ST.studio, om plaats te nemen op het podium. Inmiddels is deze inspirerende vrouw alweer vijftien jaar ondernemer waardoor het voor de aanwezige ambitieuze vrouwen de kans bij uitstek was om hun meest brandende ondernemersvragen aan haar te stellen. Zo deelde Olcay Gulsen hoe je je eenmanszaak kunt laten uitgroeien tot een BV, hoe je een sterk netwerk opbouwt en welke retailtrends in de gaten moeten worden gehouden.


Ook schuwde ze niet terug voor persoonlijke vragen, zoals hoe zij als selfmade woman aankijkt tegen geld en succes. “Vroeger dacht ik dat als ik genoeg geld zou verdienen, ik ook gelukkig zou zijn. Toch was ik tijdens de ogenschijnlijke piek van mijn carrière ongelukkiger dan ooit. Nu geeft het geld dat ik verdien me vrijheid, maar het is geen persoonlijk doel meer op zich. Plezier hebben in mijn werk is voor mij écht succesvol zijn.”Eén ding is zeker: Olcay Gulsen is inspirerend, openhartig en a force to be reckoned with.

Lunch, pop-up mentor sessies en fotobooth fun

Tijdens de lunchbreak werd het publiek niet alleen getrakteerd op een heerlijke lunch -verse salades, sandwiches, sushi en gebak- maar kon je ook foto’s maken in de aanwezige photobooth én plaatsnemen bij business coaches Floortje Lopes en Irene ten Dam voor pop-up mentor sessies. Je kon je meest prangende businessvraag aan hen voorleggen en binnen een tijdsbestek van tien minuten gaven zij je de nodige inspiratie én motivatie om je mindset een boost te geven en te detoxen van belemmerende gedachten.

 

Van plattelandsmeisje naar een businessbabe in Forbes 30 under 30 lijst

Na de inspirerende break nam Maddie Raedts, founding partner & Creative Director IMA Agency, het woord. Ze deelde alle ins and outs over haar weg naar succes: van plattelandsmeisje die haar eerste geld verdiende met het verkopen van kersen tot business woman die een plekje wist te veroveren in de prestigieuze Forbes 30 under 30 lijst. Deze inspirerende girlboss deelde praktische tips waar je als ondernemer op zou moeten focussen om je business te kunnen laten accelereren.

“IMA wordt gerund door een volledig female management”, vertelt Maddie trots. “We hebben ieder ons eigen kracht en door deze te bundelen tillen we ons bedrijf keer op keer naar the next level.” Denk bijvoorbeeld aan steun van je omgeving, het opstellen van een sterk team, maar bovenal het vertrouwen op je intuïtie. Ook deelde ze hands-on tips en haar voorspellingen met betrekking tot de toekomst van influencers marketing. Zonder twijfel een talk die bol stond van interessante inzichten.

Het Powerduo dat een investering van 400.000 binnen haalde

De killer line-up werd afgesloten door niemand minder dan Danique Wiltink en Adine Tjeenk Willink, eigenaressen van Nimbles. Dat de uitspraak ‘teamwork makes dreamwork’ waar is, bewijst dit powerduo. Ze lieten puur op hun onderbuikgevoel een investering van vier ton aan zich voorbij gaan, maar haalden dit bedrag nog geen maand later alsnog op om hun hun missie te verwezenlijken. Het publiek was dan ook vrij om de vrouwen al hun investeringsvragen te stellen en hier werd gretig gebruik van gemaakt.


Het inspirerende duo deelden hun tips met betrekking tot de perfecte pitch, hoe je de juiste investeerders vindt voor je business, maar ook hoe je trouw blijft aan je onderneming op het moment dat anderen hier financieel aan bijdragen. “Just own it! Vertrouw op je eigen kracht en geloof in hetgeen wat kunt”, aldus Adine. “Je moet in jezelf geloven, voordat een ander in jou gelooft”, vult Danique aan. “Vrouwen zijn vaak te bescheiden en mogen net als mannen soms best weleens wat harder schreeuwen.”

Paneldiscussie en Women on Top-netwerkborrel

Na deze inspirerende talk stond er nog één ding op het program voordat de aanwezige ambitieuze vrouwen zich naar de rooftopbar mochten bewegen voor de Women on Top netwerkborrel: een paneldiscussie met een aantal interessante goaldiggers uit de zaal.

Hier werden niet alleen herkenbare zaken -zoals het creëren van de ultieme work-life balance- besproken, maar ook de belangrijkste learnings van de dag gedeeld. Iets waarover vervolgens nog enthousiast werd nagepraat op het dak van het W Hotel met een heerlijk drankje in de hand en een goodiebag om de schouder gevuld met goodies waaronder een shoppingvoucher van 40 euro bij  STELLASSTYLE, een cold pressed juice can JUIZ~S, shampoo en conditioner uit de So Pure lijn van Keune aangeboden door The Building, een notititieboekje van HEMA en thee van Or Tea.


De belangrijkste inzichten die waren verworven tijdens de tweede editie van de Goaldigger Sessions werden ook tijdens de netwerkborrel met elkaar gedeeld én business cards werden enthousiast uitgewisseld. Als het aankomt op het definiëren van succes, is er namelijk geen leader of the pack.

Koop nu je kaartje voor The Goaldiggers Club Session op zondag 4 maart!

Soms lijkt het alsof iedereen om je heen succes heeft en het bij hen een stuk gemakkelijk gaat dan bij jou. Wij geloven dat jezelf omringen met succesvolle, like-minded vrouwen de sleutel tot succes is. The Goaldiggers Club Session is hét event om die inspirerende vrouwen zonder een cold email of een onpersoonlijke LinkedIn uitnodiging gewoon op de vrouw af te vragen: hoe doe jij dat? En waar liep jij tegenaan? Connecten met de beste in de business is nog nooit zo makkelijk geweest. Dus wil jij ook insider tips en tricks? En wil jij inspiratie opdoen, tot nieuwe inzichten komen en nieuwe contacten maken? Kom dan zondag 4 maart naar de derde editie van The Goaldiggers Club Session in W Amsterdam en scoor een kaartje hieronder!
 

Bewaren
Bewaren
Bewaren
Bewaren
Bewaren

Laat een reactie achter

Sluit Menu
×
×

Winkelmand