Word member Sluit je aan bij de club

The Goaldiggers Club Session is terug op 4 maart!

Ben je klaar voor een nieuwe editie van The Goaldiggers Club Session? Dan hebben we goed nieuws. Op 4 maart gaat The Goaldiggers Club live tijdens The Goaldiggers Club Session in het prachtige W Amsterdam hotel in hartje Amsterdam.

Wij geloven dat jezelf omringen met like-minded vrouwen de secret to success is en dat ondernemende vrouwen al hun zakelijke goals kunnen bereiken door elkaar te inspireren en te supporten. Daarom creëren we tijdens onze The Goaldiggers Club Session live event een plek waar je van like-minded vrouwen kunt leren.

Het wordt weer een dag gevuld met masterclasses, Q&A’s en een paneldiscussie met leading vrouwen in de business, een overheerlijke lunch, de Women On Top-netwerkborrel, cocktails, netwerken en fun met een powerbreak waarin je met ondernemersvragen terecht kunt bij onze coaches en een headshot voor jouw LinkedIn profiel kunt maken.

Leg je notitieboekje voor de volgende editie van The Goaldiggers Club Session, want we zorgen net als de voorgaande edities waar onder andere Olcay Gulsen (founder SuperTrash en ST. studio), Aranka van der Voorden (founder Fitgirlcode), Emilie Sobels (founder Hashtag Workmode) en Milou Turpijn (hoofdredacteur Women’s Health) kwamen spreken weer voor een inspirerende line-up die we in de aankomende weken bekend gaan maken.

The Goaldiggers Club founder Eve Tomaszewski is de host van de dag en zal in gesprek gaan met de sprekers die tijdens deze editie in gaan op de volgende topics. Kun jij raden welke goaldiggers bij de sessions horen?

Het programma

-Zo blijf je gelukkig tijdens het najagen van je goals
Met tips & tricks voor de juiste spirit. 

-Paneldiscussie over personal branding
Hoe je met je persoonlijkheid business genereert? Let’s talk!

-Powerbreak
Met overheerlijke lunch, mentor boost session en goaldigger headshots voor je LinkedIn profiel.

-Tips en tricks om doelgericht, effectief en productief aan je goals te werken
Voor structuurjunkies in spé

-Goaldigger Talk
Eve Tomaszewski in gesprek met…

-On sale
Van cold leads tot offertes voor meer klanten

We sluiten de dag af tijdens de Women on Top-netwerkborrel waar er gemingled en genetwerkt kan worden met like-minded vrouwen en business kaartjes worden uitgewisseld. Je gaat niet alleen naar huis met tools en inspiratie om je goals te bereiken, maar ook met een goedgevulde goodiebag ter waarde van minimaal €100.

Tickets


De dag beginnen met morning juice en koffie in het prachtige W Amsterdam
-Netwerken met like-minded vrouwenToegang tot het inspirerende dagprogramma met masterclasses, talks en Q&A’s
-Interactie en persoonlijk advies van de sprekers
-Een overheerlijke lunch + koffie en water tussen de talks door
-Toegang tot de Women On Top-netwerkborrel inclusief één gratis drankje
-Een goodiebag gevuld met Goaldigger essentials met een waarde van minimaal €100
-Genoeg inspiratie om je goals na te jagen
-Headshot voor je LinkedIn profiel
-Invite voor The Goaldiggers Club Facebook group

 

 

Benieuwd hoe het er aan toe gaat tijdens The Goaldiggers Club Session? Lees dan hier over de highlights van de vorige editie en bekijk de aftervideo van The Goaldiggers Club Session.

 

Eve Tomaszewski

Eve Tomaszewski

Eve is founder van The Goaldiggers Club en wil daarmee een plek creëren waar ondernemende vrouwen ervaringen, ideeën, tips & tricks, kennis en skills kunnen delen. Ze wil hen de mogelijkheid bieden om het gesprek met elkaar aan te gaan en inspireren om al hun carrière goals te behalen terwijl ze tegelijkertijd een gelukkig leven leiden.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-monogram arrow-long play usp-events usp-female usp-glasses usp-killertips usp-magic