Word member Sluit je aan bij de club

Drie redenen waarom dit hotel de perfecte city getaway is voor goaldiggers

De events van The Goaldiggers Club vinden in W Amsterdam plaats met een reden: het is de perfecte getaway in the city voor goaldiggers en wel hierom.

1. Je kan er ultiem ontspannen

Betrap jij jezelf er ook op dat je constant keihard aan het werk bent en ontspanning erbij inschiet? Je denkt misschien goed bezig te zijn, maar dit gaat ten koste van je productiviteit. Onderzoek heeft uitgewezen dat je hersenen regelmatig moeten rechargen, anders lopen ze ‘vast’. Beloon jezelf dus voor je harde werken met een bezoek aan de de AWAY spa van het W. De spa bevindt zich in een voormalige bankkluis, die deels in de oorspronkelijke staat is gelaten. Bij binnenkomst daal je een zwarte trap af, voorzien van kaarsen aan weerszijden en ga je door een voormalige dikke stalen kluisdeur. De spa zelf is geheel zwart gemarmerd met overal zacht licht, kaarsen en rustgevende muziek. AWAY spa biedt diverse behandelingen aan waardoor jij heerlijk kunt ontspannen. Neem als afsluiter plaats in een van de bubbelbaden; de ultieme plek voor een meditatiemoment. Met twintig minuten ervaar je optimaal de effecten van je mindfulness-sessie. Hierna voel jij je weer als herboren en kan je weer vol energie achter jouw goals aan.

 

 

2. Je kan on top of the world aan je goals werken

De bekende rooftopbar van het W – mét waanzinnig uitzicht over de skyline van Amsterdam – is de ideale plek om te werken aan jouw plannen voor world domination. Ondanks dat W zich midden in het centrum bevindt, is het binnen rustig, de wifi snel en schenken ze een heerlijke soja latte. Doordat je in de rooftopbar letterlijk on top of the world werkt, geef je je motivatie en inspiratie een boost. Dit is dan ook dé plek om voor jezelf nieuwe goals te stellen of stappen te formuleren voor het behalen van je goals. Gouden tip? Zet je goals helder en duidelijk op papier. Onderzoek heeft uitgewezen dat slechts drie procent van de mensen die goals nastreven deze goals helder opschrijven met een duidelijke tijdsplanning. Het opschrijven van je goals zorgt er echter voor dat je tot tien keer meer resultaat behaalt dan mensen die dit niet doen. Formuleer je goals dus helder. Maak vervolgens de stappen die je wilt zetten zo concreet mogelijk; hoe specifieker de stappen zijn, hoe groter de kans dat je ze ook daadwerkelijk uitvoert. Stel tenslotte voor jezelf deadlines, dit voorkomt dat je dingen voor je uit blijft schuiven.

 

 

3. Je kan er je productiviteit een boost geven door een goede nachtrust

Een goede nachtrust is essentieel als je on top of your game wilt zijn. Te weinig slaap zorgt ervoor dat de hersenen niet meer goed kunnen focussen, waardoor je langer over taken doet en fouten maakt. Bij het W is elke kamer voorzien van een kingsize bed met crispy clean sheets waar je nooit meer uit wilt. Daarnaast dempt de beglazing haast volledig het geluid van de stad buiten en de muren het geluid van andere hotelgasten. Ultieme nachtrust gegarandeerd. Nadat je uitgeslapen wakker wordt is het tijd om je fysieke en mentale functies te activeren met ontbijt. Het uitgebreide ontbijtmenu van het W maakt het onmogelijk om je ontbijt over te slaan of te vergeten. Het W serveert alles van healthy juices en yoghurt met toppings tot eieren met toast en versgebakken wafels. Kun je niet kiezen? Neem dan het ‘van alles wat’-ontbijt. Zo start jij de dag vol energie.

Op de hoogte blijven van Goaldigger-nieuwtjes? Volg ons op Facebook en Instagram en meld je hier onder aan voor de nieuwsbrief als je insider tips, updates en exclusieve deals wil ontvangen.

Hey goaldigger!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief met onze laatste artikelen, inspirerende tips, exclusieve content en meer good stuff!

Marcellina Rietvelt

Marcellina Rietvelt

Na het behalen van een master Rechten en jarenlang werkzaam te zijn bij een advocatenkantoor, besloot Marcellina het roer volledig om te gooien en haar passies te volgen: mode en het empoweren van vrouwen! Het is nooit te laat om te gaan doen waar je echt gelukkig van wordt!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-monogram arrow-long play usp-events usp-female usp-glasses usp-killertips usp-magic