Word member Sluit je aan bij de club

3 goede redenen om de geheimen van je business te delen

Moet je keihard zijn als je succes wil hebben? Wij denken van niet en geloven dat het delen van kennis met anderen de sleutel tot succes is. Op World Kidness Day geven we jou drie redenen om de geheimen van je business te delen met anderen.

Demy Roelofs van Tauru.nl tijdens Goaldigger Sessions

Je stelt je kwetsbaar op door transparant te zijn over jouw business moves. Probeer het eens, je zult zien dat dit je veel oplevert. Maar first things first: schakel het stemmetje dat zegt: ‘Wie ben ik om dit te doen?’ onmiddellijk uit. Je hoeft echt geen erkend expert te zijn om jouw kennis te delen met anderen.

1. Het maakt gelukkig

Laat mensen weten wat je voor hen kunt betekenen. Ook als je een bedrijf hebt dat nog in de startblokken staat. Juist dan! Heb je verstand van ondernemen, help dan een andere ondernemer. Het is bewezen dat het gelukkig maakt om anderen te helpen. Je kunt er niet vanuit gaan dat mensen voor jou doen wat jij voor hen doet, maar met een beetje geluk gebeurt dit wel. De persoon in kwestie kan zich enorm geholpen voelen en wat terug willen doen voor jou.

2. Geeft je een bijzonder visitekaartje

Laten we eerlijk blijven. Kennis delen is stiekem een stukje marketing. Je positioneert jezelf als expert in het vakgebied. Door steeds meer geheimen bloot te geven bouw je een reputatie op. Niet alleen je business komt zo onder de aandacht, ook jij komt onder de aandacht als expert. Binnen de kortste keren ben jij ook interessant voor andere bedrijven. Zij vinden jouw expertise waardevol voor de groei van hun eigen bedrijf. Dat ene kopje koffie kan er zomaar voor zorgen dat ze je inhuren voor een masterclass.

3. Helpt je groeien

Natuurlijk is het delen van kennis niet alleen waardevol voor een ander, maar ook voor jezelf. De gesprekken die je voert zorgen voor nieuwe discussies. Discussies zorgen voor nieuwe inzichten. Verrijk jezelf door ook open te staan voor de kennis van een ander en tot nieuwe inzichten te komen.

Op de hoogte blijven van Goaldigger-nieuwtjes? Volg ons op Facebook en Instagram en meld je hier onder aan voor de nieuwsbrief als je insider tips, updates en exclusieve deals wil ontvangen.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Hey goaldigger!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief met onze laatste artikelen, inspirerende tips, exclusieve content en meer good stuff!

Raisa Huisden

Raisa Huisden

Raisa wordt gelukkig van een mooi paar sneakers, heeft een groot hart voor empowerment en een passie voor content creatie.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-monogram arrow-long play usp-events usp-female usp-glasses usp-killertips usp-magic