Word member Sluit je aan bij de club

5 apps die je als ondernemer moet kennen

We zijn elke dag maar druk, druk, druk. Gelukkig zijn er apps die ervoor zorgen dat je sneller en efficiënter werkt. Wij delen vijf musthave apps die je als ondernemer moet kennen.

1. Calendly.com

Afspraak inplannen? Bespaar tijd op heen en weer mailen. Met Calendly geef je aan wanneer je beschikbaar bent. De ander kan kiezen uit de voorgestelde data en tijdstippen en je afspraak is ingepland.

2. Self Control App

Met de Self Control App blokkeer je voor een bepaalde tijd de toegang naar websites die je afleiden. Hierdoor spendeer je niet (onbewust) te veel tijd op websites die je afleiden van je werk. Pas als de tijd is verstreken, krijg je weer toegang tot de opgegeven websites. Zelfs als je je laptop opnieuw opstart of de de app verwijderd, krijg je pas toegang totdat de tijd is verlopen.

3. Tip Yourself

Als freelancer moet je geld opzij zetten voor o.a. je pensioen, het geval dat je ziek wordt en vakantie. Maar doe je het ook? Vaak werk je eerst aan de groei van je business en is dat een zorg voor later. Not oké! De app Tip Yourself maakt het makkelijker om te starten met sparen. Je geeft jezelf namelijk een tip wanneer je een taak hebt afgerond en bepaalt hoe veel je in je tipjar doet. Je beloont jezelf als het ware en spaart meteen geld.

4. Blinkist.com

Blinklist is een fijne app voor inspiratie on the go of tijdens een korte break. Vaak neem je in alle drukte niet de tijd voor het lezen van een inspirerend boek of informatief artikel. Toch is het goed om dit wel te doen en een break te nemen. Informatieve of inspirerende artikelen geven vaak je motivatie en creativiteit een boost, maar een lang artikel of een boek lezen, doe je niet even tussendoor. Via Blinkist lees je of luister je samenvattingen van boeken en artikelen binnen 15 minuten.

5. Powernap with Andrew Johnson

Moe omdat je slecht hebt geslapen? Sanny Verhoeven van Sanny Zoekt Geluk vertelt in een eerder interview hoe belangrijk het is om naar de signalen van je lichaam te luisteren. Een powernap van ongeveer twintig minuten doet wonderen. Als je nog veel te doen hebt, is het soms lastig om een effectief dutje te doen. Met de powernap app van Andrew Johnson zet je de tijd die je maakt voor de powernap, effectief in. Na een guided sessie van deze app, ben je weer opgeladen en ready to go!

Let’s talk

Welke apps gebruik jij waardoor je efficiënter werkt? Deel het hieronder in de comments!

Op de hoogte blijven van Goaldigger-nieuwtjes? Volg ons op Facebook en Instagram en meld je hier onder aan voor de nieuwsbrief als je insider tips, updates en exclusieve deals wil ontvangen.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Esra

Esra

Esra Buke is een happy soul en jaagt haar dromen na door te doen waar ze het meest van houdt: het creëren van content gedreven door haar passie voor verhalen.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-monogram arrow-long play usp-events usp-female usp-glasses usp-killertips usp-magic