Word member Sluit je aan bij de club

Goaldigger Sessions #2 -De aftermovie

Op 10 september vond de tweede editie plaats van The Goaldiggers Sessions in het W Amsterdam. Wederom uitverkocht mede dankzij de killer line-up van een aantal succesvolle vrouwen die allen bereid waren om in het luxueuze W Hotel hun belangrijkste learnings met de ambitieuze vrouwen uit het publiek te delen.

Met sprekers als Olcay Gulsen (eigenaresse van SuperTrash en ST.studio), Aranka van der Voorden (founder Pretty Ambitious en Fitgirlcode.com), Danique Wiltink en Adine Tjeenk Willink (founders Nimbles) en Maddie Raedts (founding partner & creative director IMA Agency) was het een inspirerende dag met masterclasses en insider tips.

Tijdens de lunchbreak werd het publiek niet alleen getrakteerd op een heerlijke lunch -verse salades, sandwiches, sushi en gebak- maar kon je ook foto’s maken in de aanwezige photobooth én plaatsnemen bij business coaches Floortje Lopes en Irene ten Dam voor pop-up mentor sessies. Je kon je meest prangende businessvraag aan hen voorleggen en binnen een tijdsbestek van tien minuten gaven zij je de nodige inspiratie én motivatie om je mindset een boost te geven en te detoxen van belemmerende gedachten.

Na de inspirerende talk stond er nog één ding op het program voordat de aanwezige ambitieuze vrouwen zich naar de rooftopbar mochten bewegen voor de Women on Top netwerkborrel: een paneldiscussie met een aantal interessante goaldiggers uit de zaal.

Hier werden niet alleen herkenbare zaken -zoals het creëren van de ultieme work-life balance- besproken, maar ook de belangrijkste learnings van de dag gedeeld. Iets waarover vervolgens nog enthousiast werd nagepraat op het dak van het W Hotel met een heerlijk drankje in de hand en een goodiebag om de schouder.

Ben je benieuwd naar hoe het eraan toe ging op 10 september? Check dan meteen de aftermovie.

 

Schrijf je snel in voor de nieuwsbrief om de volgende editie niet te missen!

 

Hey goaldigger!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief met onze laatste artikelen, inspirerende tips, exclusieve content en meer good stuff!

Eve Tomaszewski

Eve Tomaszewski

Eve is founder van The Goaldiggers Club en wil daarmee een plek creëren waar ondernemende vrouwen ervaringen, ideeën, tips & tricks, kennis en skills kunnen delen. Ze wil hen de mogelijkheid bieden om het gesprek met elkaar aan te gaan en inspireren om al hun carrière goals te behalen terwijl ze tegelijkertijd een gelukkig leven leiden.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-monogram arrow-long play usp-events usp-female usp-glasses usp-killertips usp-magic